Комикс евент 6: Сделката

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Mrs.Capricorn на 5.11.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. ludko52

ludko52 Активен автор

как един евент не можа да мине без проблеми??? все нещо ще се случи

2. а ако не успея да завърша задачата може ли втори път да се пробвам?
    малко са множко ТО-тата за тази задача. ако нямаш лалота да купуваш супер тор и разни други екстри-нищо не става.то и играта стана като политиката-нямаш ли пари да бутнеш-умрял си.остават ми 9 часа,а имам около 26000 точки-как да стане с честен труд да му се не види

3. ludko52

ludko52 Активен автор

ехооооооо бп, ще мецне ли някой какво става и какво да правим

4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

5. ludkovci

ludkovci Напреднал

Изненадата, която ни бяха обещали в края, май дойде още в началото!

6. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Таймера ми се появи,но ми са изчезнали много часове.Пълно разочарование.Играта я активирах около 12 часа,а сега излиза,че
    имам още 4 часа.Както и да смятам,дори и на пръсти,часовете ми ги няма.

7. zorro58

zorro58 Главен болярин

а та мене ми омръзна да ми блокира играта при всяко преминаване от поле на поле и да се регвам отново, този проблем така и не го оправиха

8. plamen_bayrakov

plamen_bayrakov Активен автор

и сега какво правим??????? какво точно да чакаме? аз като не съм следил таймера знам ли как ми отчита-верно или грешно

9. plamen_bayrakov

plamen_bayrakov Активен автор

май ще тегля една на тая игра и по живо по здраво

10. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Само на мен ли ми изчезна табличката със задачите от инфото?

tutifruti9 харесва това.
  11. diamant

diamant Стажант

И при мен я няма.

12. -mairon

-mairon Подрастващ автор

Каквото и да става връщане няма.Дори не разбрах какво стана.Изчезна и това е.

13. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

То в инфото доста таблички изчезнаха... Не е само на комикса...

14. pineapple87

pineapple87 Майстор

Вече можем ли да стартираме първа задача или все още проблема не е решен?

15. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

При някои играчи не е решен.

16. ludko52

ludko52 Активен автор

докога да чакаме, може би трябва да го отпиша този евент, ако не увеличат срока просто е невъзможно да бъде го изпълня, ако по този начин искат да ни принудят да използваме реални пари, просто вече е прекалено

17. zorro58

zorro58 Главен болярин

прави ми впечатление , че проблемите по евентите винаги стават през уикенда и проблемите два -три дена остават висящи , а таймера си отброявааааааааа

18. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

мечтата за компенсация оставаааааааааааааааааааааа:mad::mad::mad:
    на мен ми прави впечатление, че евент без проблем нямааааааааааа:mad:защо ли, дали не е свързано с кошниците:eek:

19. фермерчетовики

фермерчетовики Професионалист

Добро утро, фермери,

имаме някои новини за вас във връзка с проблема в първата задача на комикса:

1. Днес по-късно ще бъде активиран скрипт за завършване на първата стая и начисляване на пълната награда за всички играчи, които вече са стартирали задачата, но тя е била затворена преди да изтекат 24-те часа (т.е. таймера ви е изчезнал). Щом научим точния час на "поправката" ще ви пишем отново.

2. През следващата седмица ще получим и повече информация и за малък бонус код, компенсация за всички играчи за причинените неприятни емоции.

Екипът на Фармерама

20. ZORBA13

ZORBA13 Напреднал

Не ми показва какво е необходимо за изпълнението на всяка една задача:oops:
    Натискам върху линка но уви

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.