Комикс евент 6: Сделката

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Mrs.Capricorn, Nov 5, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. бабчето

бабчето Стажант

от 4 години я играятая игра и да ви кажа изчезна тръпката която я имаше отначало когато играта не беше се комерсилизирала толкова-евентите наистина бяха за забавление а сега за да завърша даже една задача от даден евент задължително трябва да вложиш реални пари за да си закупиш я тор,я нещо друго..а и наградите вече не са и стимул..от 1 година почти не играя евенти или ако почна даден евент гледам да го играя с това което имам на склад да не влагам средства и ако видя че няма да мога да го завърша понеже са го засукали като този в момента да се строят обори и тем подобни гледам да взема само определена награда и до там..и сега и този го започнах но с тия 5 бройчици дето им се откъснаха от сърцето на бигпойнт и с това дълго време за отглеждане май няма въобще да си тровя нервите..нямам време да кибича цял ден във фермата и да бучкам кът разпрана..нямам намерения да се ръся за дракони,сови,гарги и тем подобни мармалади и чатнита ..просто вече не са така интересни евентите и даже и куестите в читалището и те станаха скучни..ще си карам яваш яваш фермичките и полека лека ще си минавам нивата и без разните му там екстри..така стигнах до 86 ниво така и ще си продължа..ще си играя за кеф..без да вадя елката и да си пъна акъля с разни сметки..вече съм дърта за тия неща..успех на всички които са решили да го изпълнят този евент..

2. _hris_

_hris_ Стажант

реалните пари са си реални в живота...
    ЛГ са само за в играта
    то напоследък и тях спряха/от никъде не "падат"/
    и киното спряха...

От три години играя играта,една стотинка-реална пара не съм вложила и нямам намерение да вложа.
    Досега евент нямам пропуснат.
    Нямам и "домашни любимци",които да ми дават повече точки...
    За да играеш една игра,преди всичко се иска желание и "хъс"...

Last edited by moderator: Nov 7, 2014
  3. staneli

staneli Старши болярин

слива xxl, черница xxl, елха xxl, лимон xl и телено :mad:. Как пък едно не излезе читаво? Ами те и 20 стръка да дадат за награда, за какво са ми като пускат само такива боклуци? Хайде дано поне вие да сте с повече късмет!!!

4. p_janeta

p_janeta Старейшина

Е ... не се ядосвай... Дано пуснат скоро експреса за да ги повозим. Аз още не съм ги сложила, очаквам нещо подобно на твоето и не горя от нетърпение да ги видя.

5. vida_bl

vida_bl Обитател

сутринта стартирах първа задача,но сега таймерът ми спря и ми начисли някакви награди.Моля за проверка,защото имам активирани бонуси и не са изтекли 24 часа.Ид 2033009

6. bumbaV

bumbaV Прохождащ

Стартирах първа задача днес около 15.50 часа и вече задачата я няма. Награди не съм получавал. И направих глупостта да изпълня втората задача. Проверете ако обичате. ID: 11450065

7. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Ягодово дърво , 2 броя Kедър , Бадемово дърво XXL и Череша XXL.
    Можеше и по-добре:p.

8. Предаден е проблемът.

П.П. Проблемът е отстранен, логнете се наново.

9. staneli

staneli Старши болярин

Тц, нищо не отстранено, мноого сте оплескали работата. Сутринта стартирах задачата на 2 идентични ферми /сигурно с разлика във времето 5-6 минути. Сега на едната остават 11,30 ч. до края със събрани точки 50354, а другата я прецакахте - оставащо време 1,30 ч. /преди малко оставаха 10 минути - как ги правите тея магии, не знам/ много от точките липсват събрани само 38720 къде са другите? направих грешка, че брах, без да видя, че липсва таймера. Има начислени частични награди, ама си ги взимайте и ми върнете времето и точките!!!
    ид на прецаканата ферма 20360549
    на другата е 19771868

Надявам се, че можете да направите проверка кога са стартирани задачите!

10. gugutkata.65

gugutkata.65 Стажант

току що се логнах вече 3 пъти и пак го няма часовника как да обирам вече готовите растения проверете ИД 34001583

11. Привет, а погледна ли дали не може да се стартира отново задачата?

12. ludko52

ludko52 Активен автор

при мен е същото положение, изчезна часовника имам частично начислени награди,

13. ludko52

ludko52 Активен автор

ID: 25239025

14. gugutkata.65

gugutkata.65 Стажант

Да , погледнах обаче е вече 2 рата задача А бонусите за точки действат моля проверете за да обера всичко и да не отиде на вятъра .бяха изтекли само 12 часа

15. dima73

dima73 Подрастващ автор

искам да си довърша задачата ,имам начислени частични награди . ID: 27796455

16. ludko52

ludko52 Активен автор

стана пълна каша, без да се усетя започнах втората задача, а първата не съм довършила, моля проверете, логнах се вече няколко пъти, но нищо не става ID: 25239025

17. stm55

stm55 Прохождащ

И аз имам същия проблем,няма ми го таймера,има начислени частични награди и съм вече на втора задача,моля да проверите ID 29523430

18. ludkovci

ludkovci Напреднал

И при мен има проблем, няма го таймера, начислени са частични награди, моля проверете ID: 25164913

19. ludko52

ludko52 Активен автор

ще има ли отговор за проблема, да обирам ли, бонусите за точки ще отидат на вятъра. направете нещо

20. gugutkata.65

gugutkata.65 Стажант

и аз това питам какво става ? ще трябва да има компенсация Моля отговорете ни Всички ви чакаме...

Thread Status:
Not open for further replies.