Комикс евент 6: Сделката

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Mrs.Capricorn, Nov 5, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Отново сметките не излизат както винаги:>:(
    Хайде сега някой да ми обясни , защото може и аз да бъркам някъде.:sleepy:На две ферми с еднакво заложени полета - плодородни + малки полета на свободните места ,засети на четирите полета - с еднакви продукти ( ЯТП+ВМ или ПВ+КМ ) ми дава следните точки:
    - на едната ферма с стартирани любимци (ID:10643919) - 1 дракон +1 сова+3 врани ми дава 50390 ТО
    - На друга ферма без никакви домашни любимци (ID:46191445) ми дава 44979 ТО
    >:(>:(>:( Какво излиза ,че 45% от домашните любимци върху 44979 ТО се равняват на по-малко от 5500 ТО>:(>:(>:(.

2. -melani14-

-melani14- Подрастващ автор

Здравейте,да попитам и аз,щом като може да се направи частично т.е. 10% защо не ме допуска до 2-ро ниво

3. -paloma7777-

-paloma7777- Прохождащ

Ако не са направени 60 000 ТО трябва да изминат 24 ч и тогава ще те допусне до 2-ра задача

4. sm0uk3r1

sm0uk3r1 Подрастващ автор

снощи брах в 22 и 15 със всички екстри 2 дракона, 6 сови, пай, кекс,великденски...........и опс поредната изненада на бп таймера ми бега с некорекно отчетени то спрял на 5211 то като ми искаше нов старт на задачатаo_Oвлизах, излизах, кеш, меш и нищо при следващото бране таймера се върнал ,но то ги няма сайде тез 5000 от разсявния:mad:та моля за проверка ид 3688714
    http://prikachi.com/images.php?images/696/7708696G.png

Last edited: Nov 7, 2014
  5. -melani14-

-melani14- Подрастващ автор

аха ясно,много благодаря,лек ден

6. Привет, % от домашните любимци не е върху 44979 то, а върху основните точки, тези без бонуса от продуктите.

7. metalABV.bg

metalABV.bg Активен автор

8. ..koni..

..koni.. Редовен

благодаря за табличката, също и на костас

за мен сметнах:164 плодородни и 118 малки поленца , заредени с лъскав мак с руна, пай, великденски и морковен кекс, с 2 сови и 1 врана, без мими тор(да не се охарчвам) се получават ТО: 38 572 + 3 469(тук може би ще използвам и супер тор за плодородните)
    след това 774 малки поленца с кукуряк с руна, пай, великденски и мк, с 2 сови без врана и мими тор се получават ТО: 14 860,8
    И съм готова с 60к ТО с още едно зареждане на кукуряк примерно
    Ако е така, може само да ме радва.
    ПП. малко редактирах, че имаше грешки

9. sabchooo

sabchooo Велик майстор

ОК , съгласен съм ,но пак сметките ви не излизат !!!;)
    Сметни си по таблицата - хайде дори без малки полета дето имаше над110, само плодородните - 160 ги кажи със Мими ,руна,ЯТП,ВМ,КМ,3 врани,1сова и 1 дракон колко е ?А аз под хронометъра имам точно 50390 ТО от всичко + малките полета.Всичко беше засято със Мак:D
    ОК , няма да спорим -вие не сте виновни за сметките на играта , пък и може да са по-малко плодородните полета.Никога не съм броил колко големи поставя комбайна на четирите полета.Мисля около 160 общо ,но не съм сигурен.Останалото място беше с малки полета навсякъде,а и тяхната бройка не я знам точно:p
    P.S. Вече ,след наново поставяне с комбайн и прочитане разбрах ,че общият брой е 167 плодородни и 106 малки полета .Това е всичко на четерите полета за засяване.:oops:
    http://prikachi.com/images.php?images/819/7708819f.jpg

10. tpetrov

tpetrov Стажант

какво ? няма да ме пусне на 2 ако не се изпълни 1????:wuerg: трябва ли на всичи полета да слагам .........:cry::cry::cry::cry::mad:

11. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Лелееее, толкова много сметки!:eek: И пак без кръчмар, и пак излизат грешни o_O:(
    Е, аз се пуснах по течението тази сутрин...пък докъдето стигна (тайничко се надявам мястото да ми хареса) :):music:
    ПП: Добре, че не съм завъдила домашни любимци, само грижи те създават и стопаните обременяват :p

Ще те пусне разбира се, само че след като изтекат 24 -те часа :)

12. tpetrov

tpetrov Стажант

Б Л А Г О Д А Р Я !!!:music:

13. staneli

staneli Старши болярин

Хич не съм изчислявала как и колко т.о. ще дава еди кое си поле. Започнах куеста като всеки един друг - с ЯМЧ, ВМ, ЯТ пай и кекс от моркови. Снощи по някое време още при разсаждането стартирах първата задача, а тази сутрин /някъде към 8 ч./ я приключих. Рошко два пъти го мъчих, ама % не щя да даде, но с помощта на 1 дракон, 6 сови и 5 врани, нещата станаха...
    Преди малко успях да си построя стажантските работилници и сега чакам да се въдят перките.

14. danilori

danilori Прохождащ

здравейте, искам да попитам, като построя трите обора и ги поставя, на тях ще действа ли някакъв бонус, примерно яичен пунш, сладко от бодливо грозде, меденки.....?

15. saharina57

saharina57 Подрастващ автор

Със 6 сови, ЯМЧ, пролетен венец, ябълко-тикв.пай и кекс от моркови в 11 часа бях готова с първа задача, реализирах и втора, взех трите работилници и чакам първите перки. 91 ниво съм. Успех на всички!

16. yanina494949

yanina494949 Кандидат за признание

при предсшавянето на новите растения пише че точките при обирането са 32 и 48 а се отчита други точки 10 и 15

17. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Това ти е за голями полета, ако си на малки поленца, и си хапнала нещо, или имаш активирана руна, ти отчита 10 за едното и 15 за другото растение.

18. joujoujouj

joujoujouj Полубог

От магазина в града. Водят се домашни любимци. Дори в момента има 50 % намаление, но трябва да приготвиш 75 ЛГ за едничка :)

19. ТИН

ТИН Обитател

Играта е за забавление...
    Къде е тръпката,ако купуваме неща с реални пари?

20. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Абсолютно съм съгласна с теб :)
    Надявам се казвайки "реални пари", нямаш предвид ЛГ ;)

Thread Status:
Not open for further replies.