Комикс евент 6: Сделката

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Mrs.Capricorn, Nov 5, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. От мен една екселска табличка в помощ за пресмятането какви полета, какви бонуси и т.н. За изтегляне - клик.
    Надявам се да е лесна за употреба.

bilq76 and Мариана07 like this.
  2. ili12341

ili12341 Стажант

аз да попитам-какви са тези яйца?

3. Здравей, яйца на домашни любимци, тук можеш да прочетеш - клик.

4. ili12341

ili12341 Стажант

Благодаря!

5. Моля. Приятна вечер!

6. toshko_ck

toshko_ck Подрастващ автор

Аз да попитам : спомена се че бонусите от една категория като ябълков - тиквичков пай и великденски мармалад - те са от една категория няма да носят бонус - тоест ще се зачете само единият или аз нещо не съм разбрал ?

7. Привет, имаш 2 златни слота, т.е. можеш да ползваш максимално 2 неща, даващи повече ТО, и се зачита бонуса и на двете. Но не можеш да ползваш напр. ябълково-тиквичков пай и великденски мармалад и пролетен венец, за едното нямаш свободен слот.

8. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Благодаря за табличката, наистина е по-лесно.

9. За нищо :)

10. toshko_ck

toshko_ck Подрастващ автор

"""за едното нямаш свободен слот""" много се извинявам - ама къде са тези слотове? мога ли да ги увелича по някакъв начин ?

11. billy97

billy97 Стажант

Първата задача задължително ли е да се приключи за 24 часа??? Нещо не разбрах. Може ли да продължиме с първата задача и след 24 часа след активирането й - докато съберем необходимите 60 000 ТО и след това да продължим с втора и т.н..

12. Здравей, не можеш да ги увеличиш, за всички са еднакви на брой. Тук можеш да прочетеш повече - клик.
    За да виждаш постоянно лентата с бонуси (и ако няма използван) в Настройките на играта трябва да ти е включена настройката "Лентата с бонуси да се показва винаги" (в допълнителните настройки е, колоната вдясно, втората отгоре надолу).

Привет, първата задача е в рамките на 24 часа. Минимумът, за да може да се продължи нататък (към 2-ра и т.н. задачи), е 10%, т.е. 6 хил. ТО.
    Кога ще се стартира първата задача решава играчът, но веднъж стартирана не може да се спре или да се повтори.

Last edited by moderator: Nov 6, 2014
  13. bilq76

bilq76 Познавач

уф олекна ми :D много благодаря;)
    п.п. тази нощ ще подкупвам Рошко да ми отпусне още 20% за 1 час :Dи ако уцеля и бонусче от колелото:music:с първо обиране съм готова xDxDxD

Last edited: Nov 6, 2014
  14. kosdas

kosdas Анализатор

15. xari_myri

xari_myri Ветеран

мислех даго играя този евент ама катови прочетох коментарите лошо ми стана нещо много сложно мисе вижда и направо се отказах o_Oo_Oo_O натези които щего играят им пожелавам приятно копане xDxDxD

16. 0246

0246 Обитател

Пак ли ще има цирк с падащите предмети? С тези темпове 950 гирлянди ще се съберат тамън за Коледа :-/

17. -iliana7-

-iliana7- Напреднал

стартирах първата задача , предадох първите растения , но когато излязох от играта и при следващото влизане задачата беше приключена преждевременно , ако е възможно да проверите , аз не съм я приключвала

Благодаря Каспаретка , вчера не се виждаше - часовника беше изчезнал , но днес сутринта всичко си беше наред , часовника се появи с коректно отчетени ТО .
    Лек и спорен ден

Last edited: Nov 7, 2014
  18. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    при повторно логване трябва да виждаш стартираната задача,обраното ТО до момента начислено в лентата.

19. tpetrov

tpetrov Стажант

Стажантската работилница - от къде се взима този стоителен план за да мога да я напражя

Last edited: Nov 7, 2014
  20. p_janeta

p_janeta Старейшина

3 плана са награда от втора задача. Стражеската работилница се строи в работилницата, както другите производства.

Thread Status:
Not open for further replies.