Комикс евент 6: Сделката

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Mrs.Capricorn на 5.11.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Проблемът е бил отстранен късно през нощта. Виждам, че вече си стигнал до третата задача. Успех!

2. regiana89

regiana89 Стажант

моля пратете ми гирлянди че нищо не излиза от полетата regiana89

3. pepitoo_69

pepitoo_69 Прохождащ

Здравейте. Нямам комикс 6 какво да правя? Предварително благодаря за отговора.

4. Здравей, погледна ли в таймера на играта (на рамката, вляво) и в града пред читалището?

5. _Velly_

_Velly_ Стажант

здравейте.получих плана за строене на работилницата.как се строй

6. Здравей, отиваш в града, влизаш в работилницата, цъкаш върху къртичката, после върху бутона за построяване на Стажантска работилница за платна.

7. saharina57

saharina57 Подрастващ автор

от менюто за обори вземи трите си работилници, които си получила от къртицата в работилницата, постави ги на полето, дай им храна и вода и чакай 3.35 часа.Успех!

91 ниво съм и ми се струва невъзможно да достигнем 450 гирлянда, това е безумие!

8. riomde

riomde Активен автор

Да така е, продължавам напредxD.
    Благодаря!
    Усмихнат ден!

9. zorro58

zorro58 Главен болярин

защо се панираш, има достатъчно време

10. калпазанка

калпазанка Подрастващ автор

ами аз също взех да се панирам, имам 117 за последната задача, още 333, при положение, че от утре съм на работа.... доста съмнително да се съберат!

11. zorro58

zorro58 Главен болярин

ами зареждайте полетата с дългорастящи , би трябвало вече да сте събрали китките за евента

12. baiete

baiete Болярин

За 3 дни с това ниво и отгоре ще събереш на мен ми остават 330 и не се съмнявам ,че ще ги събера ;)

13. devil*83

devil*83 Прохождащ

при мен не се падат много имам да събера около 600 гирлянда.........

14. zorro58

zorro58 Главен болярин

солно ХХЛ, каталпа ХЛ , яйчено ХХЛ, козе мляко, ягода, лисици и оранжав рибарник
    и още 180 гирлянда ми трябват

Последна редакция: 9.11.14
  15. jundra

jundra Професионалист

Портокал XXL, Дюля XXl, Яйчено XXL, Солно и Телено, Обор за къртици и Щъркелово гнездо;
    нужни още 179 гирлянди.

16. pepitoo_69

pepitoo_69 Прохождащ

Привет отново. Не го намирам никъде, имам само комикс 1 и нищо друго, гледах къде ли не.

17. Не става въпрос за комиксите в читалището, а за временен отделен куест - клик.

18. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Здравейте,
    много ще съм благодарна ако някой ми изпрати два гирлянда. Утре ще се отблагодаря за помощта. :)

19. cerecelko

cerecelko Подрастващ автор

С радост ще ти изпратя ама кажи ми как след като не си ми съсед ?!...

20. Привет, в пощата в града написваш съобщение на играча, след това отиваш на Изходяща поща, слагаш отметка на това писъмце и натискаш бутона Добави като приятел.

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.