Комикс евент 6: Сделката

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Mrs.Capricorn, Nov 5, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Здравейте, фермери!

Ще се радваме, ако споделите мнения и стратегии за новото събитие.

Повече информация за събитието ще намерите тук.​

Last edited by moderator: Nov 5, 2014
  2. billy97

billy97 Стажант

Стажантската работилница след като се построи с какво ще се зарежда за произведе перка за мелница - не пише???

3. Привет, с една храна за къртица.

П.П. Вече пише. :oops:

4. sabchooo

sabchooo Велик майстор

На средния облак се поставя Производството-награда от 6 задача,
    а не това, построено в Работилницата (едното е с повече цветни лампички).:eek:

Пък те задачите са 5:D.
    Слагаме едната в небето и ни остават две да си правим перки да литнем до тамxD.
    А , торта от производството каква ще е?

5. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

То може да е ясно ама аз пак да попитам - на първа задача предаваме само ТО-то от обраните растения или заедно с ТО-то предаваме и самите растения (и оставаме без тях)?

6. Здравей, само точките опит, растенията се трупат в плевнята.

Привет, обикновена оборска тор, цели 4 бр. :)
    П.П. Шестици вече няма, само в тотото.

7. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Ще е възможна и този път стратегията : малко преди обиране се стартира първа задача и ТО се отчитат за нея,нали така?;)Питам да не стане грешка , че с Бъг- Пойнт всичко е възможно!!!xD

8. Да, както описваш е, подобно на забравената от доста от нас Гастрономия. Даже ще се включи подобен таймер горе вдясно над менюто със съседите.

9. mechkatapz04

mechkatapz04 Подрастващ автор

:oops:аз да попитам като пълна малоумница,от 2 зад получаваме строителен план,правим стажантска работилница,после тя произвежда перки за 3 и 4 зад и накрая предаваме работилницата,правилно ли съм разбрала

10. Привет, правилно си разбрала, в 5-та задача предаваме 3-те стажантски работилници.

kolevi2002 likes this.
  11. mechkatapz04

mechkatapz04 Подрастващ автор

благодаря за отговора,най после и аз да разбера нещо от първия път

12. Моля, приятна вечер!

13. bilq76

bilq76 Познавач

да попитам и аз за всеки случай в първа задача тези 60000 ТО се събират само от кукуряк и лъскав мак:oops: нали така или съм в грешка:eek:

14. Борко

Борко Подрастващ автор

Да, само от тях:p Този евент като за висшистиxDxDxD Пък и деца надали останаха в иратаxD

bilq76 likes this.
  15. Здравей, да, само от кукуряк и лъскав мак.
    (FAQ: В първата задача ще е необходимо да получите 60 000 ТО при обирането на растения от събитието.)

16. bilq76

bilq76 Познавач

ок благодаря уточнението беше важно някой да не се заблуди;), защото от дългорастящи бързо ще се съберат:music:

17. Моля, пак заповядай. Приятна вечер!

18. ТИН

ТИН Обитател

при ползване на всички полета-това са 774 малки поленца
    ако ползваме ЯМЧ-от поленце по 4 броя/4 по 774=3096 бр./
    60 000 ТО=1875 бр. от кукуряк
    60 000 ТО=1250 бр.от лъскав мак
    Правилно ли смятам,или бъркам?
    Растението може да е сято преди започването на задачата,нали?

19. Здравей, имай предвид, че дадените точки опит, съответно 32 и 48, са за голямо поле. И ЯМЧ-то не оказва никакво влияние върху точките опит.
    И да, растението може да бъде засято преди стартирането на задачата.

20. dididin

dididin Младши експерт

Здравейте, от 5 задача получаваме 3 работилници за платна, едната поставяме в реда на небесната градина, а с другите две произвеждаме перки, така ли е

Thread Status:
Not open for further replies.