Комикс евент 5: Бурята

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Mrs.Capricorn, Sep 9, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. trol4o1

trol4o1 Стажант

Супер тъпо е когато си събрал бройките на растенията, а не ти достигат бройките от изкачащи предмети! Или да удължат времето на събитието или да изкачат повече предмети при обиранията на растения от събитието!

mell likes this.
  2. pepa_iveta1980

pepa_iveta1980 Стажант

моля, някой добър човек да ви прати книжки с комикси. остават ми само 5 бр за да завърша куеста

3. bulitbg

bulitbg Прохождащ

благодаря на всички,които ми помогнаха,но ми трябват още 6бр.

4. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Козарник оранжев, зайчарник оранжев и овчарник оранжев! Ферма 87 ниво! А аз така се надявах на ......... жълт кокошарник примерно ..... :cry:

5. mell

mell Редовен

Супер тъпо е когато си събрал бройките на растенията, а не ти достигат бройките от изкачащи предмети! Или да удължат времето на събитието или да изкачат повече предмети при обиранията на растения от събитието!

Напълно съм съгласна. След като има проблем с плащанията, а в Общите условия няма никъде неустойка за Бигпойнт при задържане на начисляването на платени суми за лалогулдени, би следвало поне за в бъдеще да се замислят задължително мениджърите от екипа относно отговорността си. Лично аз вече два пъти имам проблем с начисляването на лалогулдени. Начисляват ги поне за сега със закъснение от 1 ден. В ужас съм дали този път ще ми ги начислят или не - със закъснение, но вече времето за приключване на евента ще е отдавна свършило!!! Как ще ме компенсират от сайта? Като ми начислят ЕВЕНТУАЛНО лалогулдените?!? със закъснение без да съм приключила евента за 2 броя книжка с комикси. Това е смехотворно. Да помислят относно повдигнатия въпрос - своевременно начисляване на лалогулдените. Предполагам, че не само аз имам този проблем.а
    Ако нямат съответната техническа възможност за своевременото изпълнение, би следвало да намерят друг начин за компенсация на играчите - удължаване времето на събитието.
    Моля, модераторите да не трият или да не отговарят да пиша на съпорта , защо ми омръзна само да пиша, без да има оправяне на проблема.

6. daniandd

daniandd Кандидат за признание

колко книжки ти трябват, пратих ти вече 1

mell likes this.
  7. tutifruti999

tutifruti999 Прохождащ

На този ник ли да пращаме?

mell likes this.
  8. tutifruti999

tutifruti999 Прохождащ

Затрупан/а си. Може от тук нататък с лалота, а нямам налични.

9. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Всеки път имаме проблеми с изскачащите предмети.Това разваля удоволствието от играта.
    Сигурна съм,че е глас в пустиня,но държа да си кажа мнението.

mell likes this.
  10. tutifruti999

tutifruti999 Прохождащ

Събра ли ги 5 - те броя?

Събра ли ги?

11. ravengard

ravengard Подрастващ автор

Да се запиша и аз: производство на яйца, свинарник оранжев и кошер червен

12. daniandd

daniandd Кандидат за признание

отрупан си с подаръци и не мога да ти пратя съжалявам много

13. mell

mell Редовен

Благодаря, на всички! Успях да приключа с много нерви.

14. nadetonadeto

nadetonadeto Подрастващ автор

помагайте, имам нужда от 28 книжки....Благодаря на тези,които ще се озоват!

15. куку_и_пипи

куку_и_пипи Прохождащ

На някой да не му достигат по няколко бройки книжки?

16. nadetonadeto

останаха 7, пращам в отговор и аз

да, на мен

Last edited by moderator: Sep 16, 2014
  17. куку_и_пипи

куку_и_пипи Прохождащ

Сега ще ти метна 2 броя. Не ми пращай нищо, приключила съм куеста. Пази ги за някой, на когото ще свършат работа. На този ник ли?

18. c_1361

c_1361 Прохождащ

Моля за книжки, че пак не стигат..

19. nadetonadeto

да, на този БЛАГОДАРЯ!

20. pavel_vd

pavel_vd Прохождащ

и на мен не ми достигат доста книжки, иначе другото го изпълних отдdвна :(

Thread Status:
Not open for further replies.