Комбинация „Асистент на помощник“

Дискусията в/ъв "Общи проблеми" е започната от .TAINNA. на 14.9.23.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Пакета се появи за малко в новините тази сутрин, но още нямаше нищо обявено за него. Сега излезна в Официални известия, но го няма в новините. Може ли да се допълни инфото от къде може да се поръча Комбинация „Асистент на помощник“
    и ако имам активирани други пакети какво става? Трябва ли да ги спра и да изчакам да изтекат, за да пусна новия пакет?

п.п. в другата ми ферма излезна така, както излезна и в голямата ми ферма:
    https://i.postimg.cc/XJ891Xsh/image.jpg
    Понеже имам активирани единичните пакети за всичко, само разгледах предложението и излезнах от играта. Сега влизам и не го намирам никъде, а казвате, че е за постоянно. Ако може малко повече разяснения. Това е нещо ново.

Последно редактирано от модератора: 14.9.23
  2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей,
    Можеш да откриеш Комбинация „Асистент на помощник“ в магазина на фермера, т.е. в менюто с червената кошница.
    Хубав ден!

.TAINNA. харесва това.
  3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Няма я, прегледах всичко. Почти всичко съм взела в ограничени и в специални. Няма как да пропусна тази Комбинация. Муши може ли да погледнеш?
    ID: 14069390

Последна редакция: 14.9.23
  4. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Не съм Муши, но при мен Комбинацията я има в новините и в червена кошница на основната ферма, раздел Услуги, а не във Фермерския магазин:
    https://postimg.cc/4H9k4vVZ

П.П. Комбинацията я има и в червената кошница на Еделвайсите, отново в раздел Услуги.

Последна редакция: 14.9.23
    .TAINNA. харесва това.
  5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Много ти благодаря. Намерих я. Моля обаче екипът да даде описание къде и как да се търси. Вярвай ми, и в практични стоки, в услуги гледах и я нямаше. Сега комбинацията я има.
    Не ми стана ясно обаче, и затова попитах: Ако играчът има активиран абонамент за техника в основната ферма и активирани абонаменти за помощници в алпите на двете места, какво става при активиране на Комбинацията? Става нежелателно дублиране. Това е нещо, което не разбирам.

6. червената_шапчица

Не знам, но ако се съди по абонамента за мелница, то би трябвало часовете на абонаментите за техниката и помощните да се натрупат, т.е. да се удължи действието им със 720 часа.

.TAINNA. харесва това.
  7. mushnu4ka

Здравей, не бъркай фермерски магазин и магазин на фермера. Два различни магазина са. Хубава вечер!
    Привет,
    Повтарям, че можеш да откриеш новия пакет в магазина на фермера (т.е. в менюто с червената кошница, раздел "Практични стоки"), в "Услуги". Но ще ти го покаже и при изписване на част от името в търсачката, без значение в кой от разделите си влязла.
    Натрупват се часовете, както е примерно при помощната техника за фермата.
    Приятна вечер!

.TAINNA. харесва това.
  8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Разбрах. Благодаря и на червената шапчица, и на Муши :)

9. червената_шапчица

Благодаря, но видях вече че това [​IMG] е Магазин на фермера, независимо че като го отвориш пише Практични стоки!:)

.TAINNA. харесва това.
  10. mushnu4ka

Моля, .TAINNA. и червената_шапчица. Заключвам темата като изчерпана.

.TAINNA. харесва това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.