Колелото на късмета

Discussion in 'Отзиви за играта' started by sm0uk3r71, Jul 14, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. БашФермер

БашФермер Генерал

90 врътки - 1 нло, 2 хеликоптера, пони и кораб. веднъж 100% плевня и до тук, другото талаш.

аааа и два влака, тях ги забравих :D

.TAINNA., pepa551 and kakata13 like this.
  2. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ай, да са пофаля 16 врътки 2нло:D

3. kakata13

kakata13 Старши болярин

пак си хванала чинията,а аз пони,кораб и въртолет и разни други нещица от 45 врътки

.TAINNA. and milkoga1 like this.
  4. БашФермер

БашФермер Генерал

от обикновена врътка ми даде чиния ей сега, голям късмет

5. milkoga1

milkoga1 Господар

На 18-тата парти врътка ми даде и на мен чиния.

6. БашФермер

БашФермер Генерал

и хеликоптер ми даде сега от обикновени, одеве въртях само парти, но имах 40 обикновени та ги врътнах и даде 2 големи награди

kakata13 and .TAINNA. like this.
  7. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

45 врътки и на мен не ми даде на 48-мата чак ....но ми направи впечатление че само два пъти спря на голямата награда , такова нещо до сега не съм виждала, а на обикновените въртях 40 врътки даже не излезе като награда нло-то.

8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

И на мен ми се падна 1 нло от обикновено завъртане. От партито само 3 пъти беше на колелото НЛО-то и не иска да спре. Акак му се радвам само на цървеното боле като ми се падне от партито. Кеф, кеф.
    От преди няколко дни наградите:

9. .water.

.water. Обсебен

Днес БП са щедри много на 4 тото парти билетче ударих новата декорация редчето е наредено 3 пъти подред го имаше като бонус наградка минах леко този път:).

10. БашФермер

БашФермер Генерал

реда накичен, даде ми самолета на 5та врътка и още един на 10, и се спрях

11. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

И аз го накичих.Разминах се само с 20 билета ;)

12. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

от първият път го целнах аз[​IMG]

13. -niksan-

-niksan- Господар

От 30 завъртания го уцелих самолета,но 5 пъти уцелих плюс 1 бройка за 6 часа ,сега ще дръпна здраво с растението:)

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Доста повъртях, но в крайна сметка пъуването със самолет го нацелих и редичката е накичена.
    А и се сдобих три пъти със +100% плевня и веднъж с +1.
    С растенията за отварите ще успея днес да се справя, ще имам най-сетне и 50-те зомби овчици за тинестата мелница, даже ще успея 1-2 пъти да я обера преди лягане. (Не съм от рано ставащите, т.е. съм от късно лягащите.) А вероятно и една реколта нощна сянка ще успея да отгледам.
    :music::music::music:

milena7004, sm0uk3r71 and .TAINNA. like this.
  15. Тити

Тити Подрастващ автор

От раз[​IMG]

sm0uk3r71, .TAINNA. and .water. like this.
  16. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

няма самолет у мойта нива:(

17. milkoga1

milkoga1 Господар

И аз го целнах почти веднага,ама се оказа че нямам хеликоптера...та бая въртях за пустия хеликоптер,ма и той дойде накрая.

18. choko_59

choko_59 Знаменитост

здравейте.имах всичко освен самолета и започнах да го въртя това колело.имах лошо предчувствие че няма да ме огрее но за щастие не познах. макар и от 49 ти път се падна тоя самолет и взех реда.но улучих още две нло и две пътуване с хеликоптер а като добавим и едно плюс 1 реколта на полетата резултата е напълно приемлив.още повече че не съм максималист.колкото -толкова. стегнат съм максимално и се надявам позитивната ми енергия да прелее в положителни резултати и в пълнолунните събития.дано.в трепетно очакване съм.успех и по-малко безсънни нощи ви желая.наздраве на всички.

19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Ако можех да ти пратя таман 3 самолета ми долетяха и куп от другите. Че и два пъти плевня малеее колелото много ме обича днес :)

fermer4etoo1970, .water. and milkoga1 like this.
  20. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

В другата ми ферма се падна от обикновени, но има и промяна в колелото.Днес наградите са променени най вече фермерските монети, не са по една или 2 а цели 5 и 10 броя и то на обикновенните [​IMG]

.TAINNA. likes this.