Колелото на късмета

Discussion in 'Отзиви за играта' started by sm0uk3r71, Jul 14, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. dvdd

dvdd Младши експерт

Провери в спечелени награди да не се е паднало за обори или работилници.

2. ka-linka

ka-linka Посланик

и на мен ми се падна +1 от реколта, но установих, че е за обори, а не за растения

koteto9 likes this.
  3. tanyamery

tanyamery Адмирал

Явно е това - три са за дърветата и другите три са +1 реколта от полето. Благодаря.

ka-linka and koteto9 like this.
  4. tanyamery

tanyamery Адмирал

Въведената на 17.12.2025г. опция за 20бр. едновременни завъртания за парти и обикновени врътки, много ми харесва! Прекрасно решение, а и сякаш е пипнат малко и алгоритъма за наградите - много съм доволна.

5. nicol_ina

nicol_ina Прохождащ

Здравейте, не знам дали пиша на точното място, но забелязах проблем. Днес въртях колелото с парти билет и спечелих 200% бонус на реколтата. Спечелих бонуса по обяд. Играта вече не отчита бонуса, а все още не са минали 24 часа. Колко време действа бонуса?

6. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, този бонус действа 12 ч. Спокойна нощ!

7. tanyamery

tanyamery Адмирал

Днес ми направи впечатление, че вече има като награда специална тор на Мими в обикновените врътки, което е супер. Да ни е честито, да си остане така за вечни времена!
    П.П. Специалната тор на Мими я има и при парти врътките :inlove::inlove::inlove:.

Last edited: Apr 10, 2026
    Bamze, neti44 and koteto9 like this.