Коледни подаръци

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от gigi_421 на 20.12.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
 1. gigi_421

  gigi_421 Професионалист

  Някой може ли да ми каже за получаването на коледни подаръци при обирането на Bahaмa обори, има ли значение какви са? Дали трябва да са за маймуни, кобри, слонове, папагали, тигри, камили....... И какво означава при обиране на реколта от тези обори? Малко не ми е ясно:(.
   
 2. mimi123123456

  mimi123123456 Болярин

  Коледни подаръци излизат само на средното поле от Бахама / плантацията/. Няма значение какви ще са обарите или производството. Но досега най-много са излизали на тия обори които се обират на около 8 часа.
   
  gigi_421 и mushnu4ka харесват това.
 3. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  При прибиране на реколтата на BAHAMARAMA (обори) означава при обирането на бахамарaмски (тропически) обори, поставени на средния остров - плантацията.
  А какви да са оборите - колкото по-дълги, толкова по-голям шанс за изскачане, но все пак сам/а трябва да прецениш колко дълги да са (зависи на кое ниво е фермата ти, имаш ли предадени купи в руната Жива легенда на дървото на мъдростта, ползваш ли Хари Кравайчето и т.н., т.е. примерно слагаш оранжеви маймунарници, виждаш колко изскачащи получаваш и ако не са 40-41, слагаш по-дълго зреещи обори, но все пак зависи и с колко и какви обори разполагаш, все пак напълни цялата плантация с обори и работилници).
   
  gigi_421 харесва това.
 4. gigi_421

  gigi_421 Професионалист

  Разбрах и благодаря!
   
 5. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Моля, за нищо.
  Приятна вечер!
   
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.