Кобрелия хм, но не съвсем!

Дискусията в/ъв "Представяне на екипа" е започната от Кобрелия на 28.8.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Честит имен ден!!!

Кобрелия харесва това.
  2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЖЕНИ,
    КОИТО СЕ СТАРАЯТ ВСЕКИ ДЕН ДА НАПРАВЯТ СВЕТА ПО-ДОБЪР!

tanyamery, axmara, ZORBA13 и 8 други харесват това.
  3. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

tanyamery, axmara, ZORBA13 и 4 други харесват това.
  4. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Кобрети, Чест и почитания!

.water., Bamze, .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
  5. Кобрелия

На съфорумците, приятелите на фармерама, съседите ми и всички останали желая Весела Коледа!

Kalina_fermer, tanyamery, milena7004 и 6 други харесват това.
  6. Bamze

Bamze Болярин

Благодаря и да се връщат хубавите ти пожелания стократно към теб! ;)

tanyamery и Кобрелия харесват това.
  7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

:inlove::):inlove:

pepa551, tanyamery, milena7004 и 4 други харесват това.
  8. tanyamery

tanyamery Адмирал

ЧЕСТИТА ДА Е НОВАТА 2 0 2 3 ГОДИНА ! Дано е здрава, мирна и плодовита, да прелива от изобилие и наяве и във фермата !

.TAINNA., pepa551, Кобрелия и 3 други харесват това.
  9. Кобрелия

За много години, на теб и на всички колеги-фермери:

..koni.., Marcheto73, kakata13 и 5 други харесват това.
  10. Кобрелия

Здравейте, обръщам се към четящите най-вече, знам, че много от вас са спрели да пишат тук по различни причини /някои от тях са ми известни/, не се поддавайте на негативите, този форум е за всички, не само за недоволните, не оставяйте друг да определя посоката ви на движение. Особено, когато причината не е във вас. Препятствията се прескачат, не ни променят посоката! Нека скланяме глава пред Господ!

11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

С признателност към екипа :)

Ще повторя нещо, което пуснах в темата Разговори за какво ли не. Всеки може да си направи извод и да извлече поука. Нека да е тук, а там може да иде в архива. Негативно настоените, мислете хора, не се поддавайте на негативни настроения и емоции. Ако приемате, един съвет от най-възрастния играч: Приемайте хората такива, каквито са и не се опитвайте да ги променяте. И защо гледаш съчицата в окото на брат си, а не усещаш гредата в своето око? Добрият човек от доброто съкровище на сърцето си изнася доброто, а злият човек от злото (съкровище на сърцето) си изнася злото; защото от онова, което препълва сърцето му, говорят устата му.
    Случайно в нета ми попадна тази приказка:
    Магарето казало:
    - Тревата е синя.
    Тигърът отговорил:
    - Не, тревата е зелена!
    Избухнал спор и те отишли при лъва, кралят на гората, за да разреши разногласията им.
    Още преди да стигнат до трона на лъва, магарето започнало да крещи:
    - Ваше величество, вярно ли е, че тревата е синя?
    Лъвът отговорил:
    - Точно така, тревата е синя.
    Магарето се зарадвало и продължило:
    - Тигърът не е съгласен с мен, противоречи ми и ме дразни, моля, накажете го.
    Царят на животните обявил:
    - Тигърът ще бъде наказан с 5 години мълчание.
    Магарето скочило щастливо и тръгнало доволно, повтаряйки:
    - Тревата е синя...
    Тигърът, приемайки наказанието, попитал лъва:
    - Ваше величество, за какво ме наказахте? Не е ли тревата зелена?
    Лъвът отговорил:
    - Наистина тревата е зелена.
    Изненаданият тигър попитал:
    - Тогава защо ме наказвате?
    Лъвът отговорил:
    - Това няма нищо общо с въпроса тревата синя или зелена е. Наказанието е за факта, че смело и интелигентно животно като теб не може да прекарва време в спорове с муле, а след това да идва при мен с този въпрос.
    Най-страшната загуба на време е да спорите с глупак и ограничен човек, който не се интересува нито от истината, нито от реалността, а само от победата на своите убеждения и илюзии. Не пилейте време за нелепи аргументи .... Има хора, които, колкото и доказателства и показания да получат, не могат да ги разберат, защото са заслепени от омраза и обида. Единственото, което искат, е да са прави.
    Когато невежеството крещи, умът мълчи.

И така, приятели, пазете добрите съкровища в сърцата си. От тях нека говорят устата ви, от тях нека пишат пръстите ви.
    В играта нямам неприятели. Обичам всички и се радвам, когато сме единни в радост и веселие като децата. Нищо, че сме различни, нищо, че някои от вас не ме одобряват. На никого не се сърдя, прощавам всичко на всички :)

pepa551, aylakz, sm0uk3r71 и 6 други харесват това.
  12. Кобрелия

Вече ми омръзна от вашите нападки, вашата жестокост и съдене. Докато мушнук беше само играч я чакахте, питахте къде, какво да сеете, да слагате... за инфото я питахте, слушахте я като господ, но мина ли от другата страна вече сякаш ви стана враг. Опита се жената да ви помага прикрита под друг ник, споделяше стратегии, има ваши постове как я хвалите и ѝ благодарите, докато не научихте , че това е тя и пак я нападнахте. За сгрешено инфо не спестявате нищо, но един или двама само бяха смелите да споделят и кажат, че това не е така, да го поправим, без да ни хули или съди. Другите само знаете да хулите, обиждате и сочите с пръст, че даже и да знаем,че заради вас сме тук. Да, заради вас сме тук, за да имате информация, вярно, че грешим, но нима вие сте безгрешни?! "Кравата и 100 литра мляко да даде, ако ритне последната кофа, яде и сопата!"
    - това мила важи с пълна сила и за вас. И аз гледам сеир от доста време, но вече започнах да се отващавам от всичко това. На ръба съм, признавам си!

И понеже не искам да се обръща на разговор, исках просто да споделя това с вас, /вие споделяте всичко лошо без да ви мигне окото/, си затварям темата.
    Благодаря, че ме прочетохте!
    Благодаря и на тези, които поне веднъж са писали "благодаря на екипа за свършената работа"!
    Останете си със здраве!

pepa551, aylakz, Bamze и 9 други харесват това.
  13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

За разхлаждане, препоръчва се да се хапва на сянка :D

Последна редакция: 23.7.23
    aylakz и Кобрелия харесват това.
  14. Кобрелия

Искрено съжалявам за лошите емоции, предизвикани от така обичаната игра! Тези дни съм "отдалечена" от играта, форума и всичко свързано с фармерама, оказва се че нищо не губя, а напротив...
    Много често, когато не получаваме нещо, към което се стремим, усилията ни, както и ината да го постигнем се увеличава. Опитите продължават, все неуспешни. Съветвам всеки, който има огромното желание сега да влезе и да играе, да отиде някъде на кафе, на питие, на разходка и да загърби негативите от играта. Не се ядосвайте за онлайн бонуси, купони за помощна техника, необрани полета и други такива нереални неща, знам, че дадените от вас пари за пакети и консумативи са реални, но нервите ви и здравето ви струват повече! Живейте, смейте се, забавлявайте се , и щом се налага да е далеч от фермата, да бъде. Ще дойде щастливия момент на игра за забавление. Търпение му е майката.:D
    Важно е да сме здрави, щастливи и доволни. А това никой няма да ни го даде на тепсия!:)

..koni.., НощенБяс, Hancheto и 13 други харесват това.
  15. Bamze

Bamze Болярин

Присъединявам се към теб, Кобрелия. Играя играта от 2010 година и съм свикнала с нея ... Но проблемите, които не мога да пипна с ръка и решаването им не зависи от мен, отминавам с въздишка и надежда. Надеждата, че този, от когото зависят, действа и ще успее рано или късно.
    Наистина е важно да сме здрави, щастливи и доволни. На мен това ми го дава радостта от малките неща ... Дано радостта достигне до всеки от вас по вашия си начин! ;)

НощенБяс, Hancheto, Кобрелия и 5 други харесват това.