Кобрелия хм, но не съвсем!

Дискусията в/ъв "Представяне на екипа" е започната от Кобрелия на 31.12.23.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. mushnuk

  mushnuk Жива легенда

  За сняг, нали?
  :pxD;)xD:)
   
 2. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  ами то и снега още малко и ще влезе в мечтите ни...xD
   
 3. mustrak

  mustrak Прохождащ

  Благодря Ви много за помоща!
   
 4. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Още една година изпълнена с големи успехи и голямо щастие е преминала.
  С всяка нова година, идват по-големи предизвикателства и препятствия в живота.
  Желая на всички кураж, надежда и вяра, за да преодолеете всички препятствия, пред които ще се изправите.
  Бог да ви благослови с една незабравима нова година!
  Наздраве!!:D


  [​IMG]
   
  Мариана07, -georgi88-, milena7004 и 4 други харесват това.
 5. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Мариана07, -georgi88-, milena7004 и 3 други харесват това.
 6. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Здравейте, съфорумци!

  Четох коментарите ви, укорите ви, забележките ви, някои са се опитали да видят нещата и от нашата страна, за което им БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ.
  Като се има предвид, че други членове на екипа се занимаваха с подготовката на предварителната информация, нещата бяха по-добре от сега. Аз се включих в подготовката в последно време, защото го почувствах като задължение и отговорност, която съм поела. Досега тази работа я вършиха хора, които знаят какво вършат, нещо, което аз за съжаление не знаех. Много от нещата са нови за мен, много от тях и неразбираеми, имам желание да помогна на Диване в подготовката, колкото мога и с каквото мога... Имайте предвид, че на този етап, ние буквално крадем от свободното си време, за да отделим за форума и информацията, която искаме да ви предоставим. Всеки помага с каквото може и когато може, не гледайте само кой се показва във форума, не това е верния критерий за участие на екипа.
  Искам да се ИЗВИНЯ ПУБЛИЧНО за допуснатите грешки, на всички съфорумци, на тия, които съм подвела и заблудила. Искам да знаете, че допуснатите грешки не са умишлени или с цел да ви заблудят.
  Наистина обаче е болно, когато гледаш хора, хванали камъка и готови да го хвърлят без да се замислят защо. Много от вас ходят и по чуждите форуми, някои с цел да се информират, други - да намерят нашите грешки и да има за какво да ни сочат с пръст, да съдят и корят. Каквото и да правим, оставаме недооценени и съдени. Търсите ни грешките, натяквате ни, че все сме криви, и такива ставаме, във вашите очи. Никой не иска да знае обаче ние какво даваме за форума, въпреки допусканите грешки, колко от свободното си време отделяме. Опитваме се да даваме колкото можем от себе си, е, не винаги ни се получава. Ще си кажете сега "ми нали затова сте влезли и в екипа", да, затова сме влезли и това правим, времената обаче се променят, свободното време намАля, на няколко пъти съм била на клик разстояние да се откажа /както и в момента/, стоя единствено, защото вярвам, че помагам на колегите от екипа и ако сега напусна, ще им бъде още по-трудно.
  Свободни сте да търсите информация, където тя се предоставя, да харчите парите си, както прецените, но не ни обвинявайте за това, вие купувате продукт, не цялата игра, нито плащате за информацията, която ви се предоставя, плащате за пакета, който купувате. И ако някой ден форума бъде закрит, то не значи , че играта ще спре да съществува, пак ще има информация, пак ще се продават пакети и продукти, и вие пак ще можете да ги купувате, независимо дали ще сте прочели това в предварително изнесена информация.

  Докато съм тук, ще се постарая да поднасям безгрешна информация, въпреки, че не винаги ще е възможно да бъде коригирано навреме, ще си взема забележка от вашите коментари, ще продължа да подминавам язвителните приказки по наш адрес!


  С уважение
  Кобрелия
   
  Пума~`, milena7004, Doremi и 4 други харесват това.
 7. joujoujouj

  joujoujouj Полубог

  Здравей, мила Кобрелия! Предполагам, че повечето от нас знаят това, което си изложила по-долу, но хората са различни, едни го тълкуват по един, други - по друг начин и всеки си има своя истина. Вярно е, никой не очаква от вас 24 часово присъствие във форума, но когато има някакви проблеми/бъгове в играта и потребителите виждат, че има членове от екипа он лайн, наистина е обезкуражително и отчайващо да не бъде взето някакво (дори и от сорта: "в момента не мога да отговоря със сигурност на този въпрос", "няма официално становище по въпроса", но..."ще се постарая да разбера/да помогна", "ще повдигна въпроса и пак ще пиша", "ще предам/попитам, където трябва") отношение, било то в глобален или конкретен случай. Мисля, че това е нормално човешко поведение.

  Едва ли някой тук мисли, че грешките са умишлени, с цел заблуда и/или подвеждане.

  Разбира се, че е трудна позицията на член от екипа, с много повече негативи, отколкото преимущества. Ако не беше така, листата на кандидатите щеше да е неимоверно набъбнала. Чест и почитания за куража, желанието и труда, който полагате всички вие!

  С риск да предизвикам негодувание, тук ще се съглася с теб, макар и безплатно играеща.

  И...корекцията "в движение и по терлици" е също повод за масово неодобрение. Вярно, БП са си запазили правото на промени, но е хубаво и по този въпрос да няма скрито-покрито, нека да се знае "кой кум, кой сват". А и истината винаги излиза наяве...

  С респект и уважение
  joujoujouj
   
  .water., Кобрелия, Пума~` и 4 други харесват това.
 8. milkoga1

  milkoga1 Господар

  https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/%D0%A5%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%BC-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%83%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-karakonjo-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D1%83-%D0%B2-%D0%B5%D0%BA%D0%B8%D0%BF%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B0.16286/page-2#post-128508
  Добър ден!(не натъртено)
  И що ми затвори темата, че нещо логиката ми убягна?Нямам спомен да съм кандидатствал официално от името на KARAKONJO . Все пак в темата актуализации и идеи (доколкото хващам логиката на темата) е да правим допитвания към останалите играчи и да видим техните мнения. Никой никого на сила нищо не кара.А пък що се отнася до шегите на чужд гръб, ако искаш ще те засипя със стотиците изказвания на въпросния играч насочени към други играчи и да видим кой кога е минал границите тогава.Както и да е, все пак идеята беше за лека комичност, не с цел да се обижда някого, ама явно всеки разбира по различен начин.(или пък нямате чувство за хумор).
   
 9. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Хуморът ти е насочен към определен играч, много често хумора граничи с подигравката, а темата ми навява именно това, извинявай, не защитавам никой, но неговите подмятания не са към определени играчи, също така си търпи наказанията като всички останали, нито ще го защитя, нито ще го нападна, ако нямам причина. Имай предвид, че не всеки разбира хумора правилно, и да, имам чувство за хумор, вярвай.
  Не съм искала да те засегна, ако това е станало, моля да ме извиниш, лищо лично към теб, даже напротив!:)
   
  milkoga1 харесва това.
 10. БашФермер

  БашФермер Генерал

  не го защитаваш, така ли? а защо когато той преминава границите не съм те видял ни веднъж там, да му натъртиш поздрав?
  защо поне веднъж като му триете простотиите и провокациите не видях да му направиш забележка, че прекалява? защо? а при него не е веднъж, често се случва! но нас набързо ни посочи с пръст. но ти си си го казала самичка в неговата тема, че те забавлява и че го харесваш много ;)
   
  Последна редакция: 21.3.18
  Кобрелия харесва това.
 11. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  трила съм му постове, разбира се, и това което съм казала в неговата тема е било до момента, в който съм писала, тогава беше така, но човек, вижда, чете, вади си нови заключения, мнения и т.н. я виж и кога съм го писала.
  Не, не го защитавам, на теб пък ти се чудя що му се връзваш, като целта му е точно тази - да ви дразни и на всички напук прави, и вие му правите рекламата само. Не ми се ще точно караконджо да е в центъра на дискусиите... В случая Баш, не може така, не е приемливо, прилича на булинг.
   
 12. БашФермер

  БашФермер Генерал

  аз не казвам, че те го триеш, а че не съм виждал към него нито една забележка, а съм виждал доста крайни изказвания. да не говорим, че мен ме изкара сериен изнасилвач и ми забива пирони в ковчега.
   
  Кобрелия харесва това.
 13. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  и ти му вярваш????

  п.п. Ако си забелязал напоследък съм по-кротка и не толкова строга, с всички!
   
 14. БашФермер

  БашФермер Генерал

  абе не казвам, че му вярвам. мислиш ли, че караконджо ще ме бутне. просто задавам елементарен въпрос : защо не съм виждал нито една такава остра и натъртена забележка към него?
   
  Кобрелия харесва това.
 15. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Не одобрявам булинга.

  започнах да търся, имам, спомням си, не пряко към него може би, по принцип към всички , участващи в спора, но доста ровене иска, а нямам такова време на разположение.
  Ти си на друго ниво, моля те, стълбата е висока, няма да се занимавам с караконджо, но знам, че и ти знаеш, че ако трябва няма да му цепя басма.
   
 16. БашФермер

  БашФермер Генерал

  неговото като не е булинг какво е? целенасочено е, но как би го квалифицирала?
  знам, че няма да му цепиш басма, както и аз не смятам да си мълча на тъпанарщините му.
   
  Кобрелия харесва това.
 17. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  булинга е целенасочен към един човек, а той все се е измъквал и говорел/пишел към "вас, другите, тия които,и т.н"
  Хората се раждат два вида - глупави и прости. Разликата е, че глупавите все някога се научават, за разлика от простите - те си знаят своето.
  Баш, мисля, че много време отделихме на караконджо.:)
   
 18. БашФермер

  БашФермер Генерал

  абе не винаги е в множествено число ама айде няма да задълбаваме. вече си мисля, че ако влезе в екипа ще се забавлявам от сърце, искам след поредната грандиозна глупост /щото те няма да са малко/ да видя как се събирате да го защитавате, кво ше си смучите от пръстите :D

  и последно повече няма да ти губя времето - никой без причина не е нападал караконджо, ей така от скука. винаги е имало защо, изказванията му на моменти са злобни и провокативни в най-лошия смисъл.

  айде няма да те мъча повече :D
   
  Кобрелия харесва това.
 19. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  съгласна съм, за разлика, че той го прави от скука, всичко е умишлено, с определена цел, не съм чела всичките му постове, да знаеш...
   
 20. scaregrowII

  scaregrowII Старейшина

  Кобрети, с цялото ми уважение към теб,не трябваше да затваряш темата.
  Съгласен съм,че можеше да се превърне в нещо грозно,защото винаги има :"Разликата е, че глупавите все някога се научават, за разлика от простите - те си знаят своето". Ти го написа!!!
  Просто, тази тема си бе продължение на "дискусията за проблемите с новопостъпилите в екипа ви". Нямаше начин,как да не се появи,защото в този форум винаги се стига до конфликти,само по две причини!!! Или има нов член на екипа Ви,или КаРАконджо е писал./от 2-3 години/ За мен, Диването направи- по-доброто за Него,като го призова,сам да избере,дали, тази тема да съществува! Той, трябваше да напише-Затваряй.
  п.п.Не го гонете от този форум,изненадайте го.....Лесно е!
   
  Кобрелия харесва това.