Кобрелия хм, но не съвсем!

Discussion in 'Представяне на екипа' started by Кобрелия, Dec 31, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте!

Казвам се Антонина и съм в играта от 31.05.2010 година. Малко след това станах и член на екипа, поддържащ форума, като поех задължението да се грижа за него и да помагам на играчите. С каквото мога и когато съм на линия се стремя да съм от полза на всички, което не винаги се получава:). Строга съм, старая се да бъда справедлива и обичам правописа! Уважавам всеки като личност независимо от възрастта. По принцип съм весела и шегаджийка, но не обичам да ме настъпват по опашката, ще заболи, но дали аз ще усетя болката?!:p
    Ако имате лични въпроси или мнения за мен или за самите вас можете да ги споделите тук, но предупреждавам, че не мога да опростявам грехове!:p

Желая на всички всеки ден да намирате поводи да се усмихвате, защото смехът е здраве!:)

2. !ЕЛИЯ!

!ЕЛИЯ! Професионалист

Хелоу сестро,
    Гледам пак плашиш хората!8)
    Остъй туй с греховете ако може...и Господ прощава бре;)
    Няма нищо на масата ти гледам..от проклетия не ти остана време да сготвиш лиxD
    Хайде да красят празната маса:
    Дано им се кефиш и да раздвояваш езика по- малко ;)

Буреноска and bayVasil like this.
  3. Кобрелия

кефя им се, разбира се ще почерпя и аз щом си рекла, дано на всички се хареса /не съм плюла вътре:pxD/:
    :inlove::inlove::inlove:

bayVasil likes this.
  4. !ЕЛИЯ!

!ЕЛИЯ! Професионалист

"Всички"...не ме интересуват :) ЗАСЯДАААААМ!
    Не мога да изям све..ама кат Алф..могада ги нахапя поне:D

5. Кобрелия

ее, то "всички" е общо понятиеxD
    слагай у джобовете, нямаш проблем, кой ще те види?!:p

П.П. Гледам и главните букви си излизат нормално засега, ще ни трябва отново да свикваме да ги пишем, ма поне няма да ни обвиняват, че им забраняваме да пишат правилно....o_O:oops::p

bayVasil likes this.
  6. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Ааааааа, Мегън, не мой толкоз лакомо, тя Тони каза всички, та аз също шъ дода, нищо че съм с празни ръце, да ма прощавате за което, ма на туй изкушение не мой съ устои и нема време да обикалям из магазините.
    АААААААААААААА
    Аз виждам, Тони, аз, я да си ги нямаме тия.

7. Кобрелия

Яж, бе Цвети, но почвай отзад напред, докато не е нахапала всичко ламята...
    има и още

Като казах ламя, Меги, де ти е ламята?

bayVasil and tutifruti9 like this.
  8. !ЕЛИЯ!

!ЕЛИЯ! Професионалист

Новия ви убав форум отначало ми отсече главата..де да е?!
    Ти кат админица пробвай съ да я положиш на подписа- че тоз паяк не ми ходи:inlove:
    Не ми приема изображението просто..:wuerg:
    Цвето, дано си яла!Дремнах и ги почвам наново:p:p Аууу що си ми яла от нахапаните?xD

9. Кобрелия

пробвай по друг начин, да я свалиш в компа например, да я оразмериш и да я качиш пак...

мммм, много мерси, и за тортичките горе чак ми иде да се гмурна в екрана........... мням, мням, мням

bayVasil likes this.
  10. !ЕЛИЯ!

!ЕЛИЯ! Професионалист

Ми неще бе жена- 202/124 :) Ако я пипна няма да е гиф вече..Казвам ти аз , че форума не иска ламя Елия , иска друга..:wuerg:

11. Кобрелия

еее, добре де, и ти ни стигаш ще се задоволим:p но и паяка е готин...:D

bayVasil likes this.
  12. !ЕЛИЯ!

!ЕЛИЯ! Професионалист

ТИ пък ако от мен са оплачеш:sleepy:
    НЕ забравяй , че догодина пълен комплект сме у вас...не мож са отметна- стария форум пазииии:D:D:D

13. bayVasil

bayVasil Знаменитост

Сссссссссссссссссссссссссставайййййй;)

14. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

И понеже от лами, не остана сладолед, айде да донеса, че да не ме е срам пак да дойда на гости...

!ЕЛИЯ! and bayVasil like this.
  15. bayVasil

bayVasil Знаменитост

А мерси, мерсиxDxD домакинята видимо е заета та да не отива зян:oops: и утре пак и повечко:p

16. !ЕЛИЯ!

!ЕЛИЯ! Професионалист

Аууу, чак са обидих!:cry::cry::cry:
    Ей ся кат са разстроя, кат извадя и другите две глави..поне да знам за кво ма нарочватxDxDxDxD

17. bayVasil

bayVasil Знаменитост

То толкова малко сладолед, само го мириснах ме и свърши, нещо на диета ми са види че искат да на слагат:oops:

tutifruti9 and !ЕЛИЯ! like this.
  18. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Пийте по едно кафе, пийте и по две, ма гледайте и за домакинята да има, щото после пак ще вземете да го приемате лично...

bayVasil likes this.
  19. bayVasil

bayVasil Знаменитост

Усещам напрежение върху мойта личност:oops:
    няма пък да си взема, ще си донеса да си го папкам тука да не цапам у нас:p:p:p за вас няма нъц, нъц, нъц:p:p:p:p

20. Кобрелия

Ха добре сте ми дошли. Ма какви са тия плезещи бургери, сладоледа ошушкан, накрая ще ви почерпя с това:
    за тежки случаи:pxD
    Василе, ти сигурно си пуснал оная тема в стария форум за "лайкването" на постове, гледам бая време си отделил да "лайкваш", признавай си доде е време:pxD
    Днес сме на диетка:
    [​IMG] + [​IMG] :p