Кино

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от Титан на 1.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. nefertiti

nefertiti Активен автор

не, опцията кино просто май е само на думи в действителност такова нещо няма....

2. mell

mell Редовен

Може би трябва да им се напомни на рекламодателите, че все пак и РБългария е в Европейския съюз!!!

3. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Като нама рекламодатели поне задачите с ограждането могат да ни пуснат. Без друго те са по-забавни и се решават за нула време.

MARV3000 и [[Fermerkaa]] харесват това.
  4. -kleiamandes-

-kleiamandes- Стажант

появи ми се анкета вместо клип,попълних я и на последния въпрос ми се рестартира играта,как да си получа точките от анкетата?

5. [Ghost_Rider]

[Ghost_Rider] Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей!
    Виждам, че точките от анкетата са начислени. Възможно е да е имало проблем и са начислени по-късно.

6. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Аз нямам кинооооооооооооооооооооо, от много времеееееееееееееее:mad::mad::mad:

ani4164 харесва това.
  7. ani4164

ani4164 Прохождащ

И аз нямам кино от много време , първо ми изписва моля изчакайте после за съжаление няма видео клип за вас опитайте по-късно но пак няма ID 11191115.

8. baiete

baiete Болярин

Кв'о става с това кино няма ли да отваря врати скоро прах ми хванаха 3D очилата ? xD

BAIXOI харесва това.
  9. sm0uk3r

sm0uk3r Стажант

ам то си работи :eek:сайде за нас го няма8)а уж и ние пушим цигари кент и смучем бонбони тик такxD

Dila1111 харесва това.
  10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

какво е това кино?????????
    при нас нищо не е като при другите:mad::mad::mad:

..koni.. харесва това.
  11. Dila1111

Dila1111 Обитател

И при мен киното все казва "няма наличен филм за вас в момента " пак сме по пързалката :):):)

А сетих се кои са , сега погледнах има задачи, аз нямах до вчера, сега пак ги има, ама не мога да намеря инфо за тях и не мога да схвана защо ми дава разчен брой награда като всеки път стремглаво намалява, от 15 сега съм на 2 т

Последно редактирано от модератора: 23.1.15
  12. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Dila1111 харесва това.
  13. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

Боже, ще почерпя. Успях да се сдобия с 3 ЛГ , благодарение на киното.

BAIXOI и MARV3000 харесват това.
  14. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Бре, ти си ударил/а бингото! От мноооого време аз съм в зоната на здрача /тъмно кино/.

MARV3000 харесва това.
  15. ili12341

ili12341 Стажант

Тия хора просто се гаврят с нас>:(>:(>:( На какъв принцип се пуска на някои играчи...направо нямам думи. Досега пусках смс-си за лалота, но вече всичко свърши. Ако някой играе по-коректна игра, да ми пише.

pipi, MARV3000 и ..koni.. харесват това.
  16. MARV3000

MARV3000 Ветеран

И аз това се чудя o_O. Мине-не мине ден-два и някой от съседите ми се обади, че има кино :music:. И тичам аз и си пробвам късмета - таратанци :mad:

-галатея- харесва това.
  17. Dila1111

Dila1111 Обитател

Сега няма , вчера за малко имаше при мен, ама играта, после и досега ми изписва няма наличен филм...това е , за да не съберем лалота за новия обор хахахахахахахахахаха ;)
    BUTTERFLAYS ; мерси много !

18. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

За съжаление в момента нямаме наличен видеоклип за теб. Моля, опитай отново малко по-късно.

това гледам от месециииииииииииииии:mad::mad::mad:

19. [Ghost_Rider]

[Ghost_Rider] Board Administrator Team Farmerama BG

...................

BUTTERFLAYS и MARV3000 харесват това.
  20. bayVasil

bayVasil Знаменитост

Байо, гледам триеш наред ОК не сме само по темата. Ами дай ни ти тогава логично обяснение защо няма кино, за другите неща които ги няма също може да драснеш в подходящите теми;)