Кино

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от Титан на 1.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, виждам днес 3 опита да гледаш кино, но не виждам начислени точки.

2. kosdas

kosdas Анализатор

и аз гледах три пъти без точки

3. elince77

elince77 Кандидат за признание

Здравейте! Аз също имам този проблем - два пъти гледах кино, но никакви точки не ми даде.

4. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Първия път, ми изписа обичайният надпис, втория и третия гледах, но няма точки явно.Има ли начин да се начислят при условие, че съм гледала киното?

5. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

За съжаление няма как да начислим точки, а също така и да проверим дали е изгледан до края клипа.

6. Mankata

Mankata Подрастващ автор

А от вчера от 08:30ч вече няма кино! До онзи ден имаше кино до 10:00ч. И отново пак нямаме видеоклип за теб

7. ani4164

ani4164 Прохождащ

Здравейте аз нямам кино изписва ми . За съжаление в момента нямаме наличен видеоклип за теб. Моля, опитай отново малко по-късно. кога ще има за мен видиоклип.

8. trol4o1

trol4o1 Стажант

Аз повече от месец нямам кино! -.-

9. kukumicin

kukumicin Подрастващ автор

абе хора кажете как го гледате това кино?аз от половин година вече нищо не съм гледала.все ми пише,че няма клип

10. elince77

elince77 Кандидат за признание

Всички имаме проблем с киното. Не може ли тогава на негово място да сложат нещо друго? Нещо, което ще е от полза за играчите.

trol4o1 харесва това.
  11. elei52

elei52 Кандидат за признание

какво стана с това кино, пуканките отдавна свършиха, повече от 4 месеца за мен няма клип, а както чета не само за мен

12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

хайде бе хора, докога киното ще съжалява, че няма клип в момента????????????????:mad:
    да го махат щом няма да гледаме, стига сме обикаляли, колкото пуканки изядохме, един господ знаеxD

13. baiete

baiete Болярин

Сигурно е в ремонт xD

14. kosdas

kosdas Анализатор

има да чакаме за кино кога има селекция кат може си копуваме гулдени с пари

MARV3000 харесва това.
  15. MARV3000

MARV3000 Ветеран

Така съм забелязал и аз - когато има разпродажби киното спира. Ама от известно време върви от разпродажба, на разпродажба, пък кошници, билети за колелото, билети за панаира... Ми то киното вече изобщо не проработва.

16. tanya50

tanya50 Прохождащ

От дълго време нямам наличен видеоклип. Изписвами: За съжаление в момента нямаме наличен видеоклип за теб. Моля, опитай отново малко по-късно.
    Кога ще се появи клип за мен?

17. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Аз това го чета от два месеца и не съм гледала клип до момента. Радвам се на тия, дето улучват и гледат, но аз нямам късмет. Относно това, дали ще има повече клипове занапред, също нямам отговор, с една дума - нищо ново засега.

18. neli_anito

neli_anito Стажант

В киното днес има някаква игра

19. ludotolen4e

ludotolen4e Активен автор

20. калпазанка

калпазанка Подрастващ автор

след дълги обещания за "по-късно" тази сутрин изгледах едно клипче за боклука и играх една игричка
    и от двете - по 2 точки
    това с двете точки някаква новост ли е ?