Кино

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от Титан на 1.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Мда, пробвах през 3 браузъра - и нищо.

2. bi_na

bi_na Стажант

Интересно вчера за мой късмет изгледах един клип и след това започна да ми дава само черен екран. Може ли да се оправи това нещо или е технически проблем в България. ID: 15594501

3.  
  4. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Оооо, няма проблем! Ние обичаме да стоим "на тъмно" 8)

5. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Най - после се добрах до билет за киното, пък то развалено! :D

6. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Дааа, от вчера нещо му стана и само чернее без да пуска клипчето. Аз обаче успях да си взема 2 лалота за 3 дниxD:DxD

7. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Браво! Аз напоследък съм поспалива, а разбрах, че само ранобудните пилета печелят. Но скоро се връщам към стария режим и ще видят от БП!!! :p

8. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Аз днес пробвах в 07,30 но ефекта е същият. Проблема не е в нашите телевизори.

9. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Честно да ти кажа и на тази повреда се радвам, защото може да е просто черен екран, но е по - различно е от любимия ми обиден лозунг. Оня дето ме поставя в положение на второстепенен гражданин на тази Земя.

tutifruti9 харесва това.
  10. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

"феноменът - черен екран" е предаден на немския екип, също така има и оплаквания и от други държави, не сме единичен случай, отговор все още нямаме...

tutifruti9 харесва това.
  11. ivopetrov

ivopetrov Стажант

Здравейте,днес като натисна да гледам филм екрана ми избягва ,моля проверете
    ИД 30307179

12. plamen_bayrakov

plamen_bayrakov Активен автор

сега ново двайсе-като цъкна на "виж филма" ме връща директно на екрана с града

13. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте,
    известен е и този проблем с киното,работи се по това.

14. staneli

staneli Старши болярин

При мен пък се появява този надпис:

"Драги, Потребителю!

Появила се е грешка.

Трябва ти помощ? Обърни се към нашия Support - ние ще ти помогнем с удоволствие по-нататък!"

Какво ще рече? Че ако пиша на съпорт, ще ми пуснат киното ли? Силно се съмнявам....

bilq76 харесва това.
  15. bilq76

bilq76 Познавач

а на мен ми изписва това:
    Драги, Потребителю!

Появила се е грешка.

Трябва ти помощ? Обърни се към нашия Support - ние ще ти помогнем с удоволствие по-нататък!o_O:(-.-

staneli харесва това.
  16. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Това е в случай, че не е познат проблема, ти можеш да го съобщиш на Съпорт -екипа, за да бъде предаден нагоре по веригата.

17. kosdas

kosdas Анализатор

почвам да се чувствам като преди 25 години в соца 3 към 1 ток тук е по различно малко 3 дена ме учат да си хвърлям боклука 3 дена тъмнина
    преди 25 години така носихме чисто новите телевизори електрон за смяна на изгорял кинескоп в телевизиония сервис
    сега ремон при сапорта

18. rosita67

rosita67 Подрастващ автор

от един месец никакво кино до кога така :mad:

19. Valentin961

Valentin961 Кандидат за признание

Аз нямам кино откакто въведоха прмените. Представяте ли си? >:(>:(>:(-.--.-

20. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Да попитам, защо при първо гледане на клип за деня, дава 10 точки, а не 15? Има ли някаква промяна или това е бъг? Може ли да се провери дали изобщо ми е начислило точки, защото не съм сигурна тези 10 които ги имам, дали не са остатък? Предварително Ви благодаря.
    ПП даже 2 пъти днес ме пусна да го гледам Банко Боклука, но втория път без точки, не съм сигурна и за първия, защото не ми изписа обичайния надпис.