Кино

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от Титан на 1.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

При мен киното работи. Току- що изгледах пет клипчета и си спечелих 4 лалогулдена.

2. bubolina8

bubolina8 Комисар

Защо избирателно се пуска киното,в едната ферма на ниското ниво имам кино а във другата на по високото ниво няма

3. ljubovs

ljubovs Прохождащ

Защо никога не успявам да гледам клип? Винаги ми пише, че няма - поне 50 пъти съм опитвала

4. penkablajeva

penkablajeva Стажант

Боже,преди малко имах кино .може ли да повярвате от една година чакам да ме удостоят с тази чест и в моя киносалон да пуснат прожекция.накрая се появиха два фотоса от някаква магистрала изобщо не беше филм и явно лентата пак запецна и всичко свърши,пак написаха че съжаляват.Но важното е че ми начислиха 30 точки и сега съм с едно лало по-богата

черешка харесва това.
  5. черешка

черешка Старши болярин

О,бравос! Късметче,аз пък си нямам...o_O

.Юлия1984., aleks62-40, sisi7832 и още 1 човек харесват това.
  6. Merillyn

Merillyn Прохождащ

В този момент и при мен се включи магистралата ,най-важният момент е , че получих и 15 то :)

черешка харесва това.
  7. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

А при мен киното работи почти всеки ден. Искрено се надявам при всички да е така!

..koni.. и черешка харесват това.
  8. черешка

черешка Старши болярин

Ой,браво,само аз нямам кино...:eek:

.Юлия1984., aleks62-40, sisi7832 и 2 други харесват това.
  9. penkablajeva

penkablajeva Стажант

не се вайкай никое щастие не е пълно ,при мен пак изчезна явно е пътуващо кино надявам се като обиколи света пак да отседне в моя киносалон.ще го чакам догодина.

[[Fermerkaa]], Dragonj120 и черешка харесват това.
  10. черешка

черешка Старши болярин

Добър вечер! Хи-хи-хи,била си късметлийка да знаеш. :p Прати и при мен малко поне за 5 врътки. :p Ще черпя. :)

.Юлия1984., aleks62-40, sisi7832 и 2 други харесват това.
  11. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Не съм виждала филм от месеци - явно не съм пораснала достатъчно да ходя на кино сама:D и затова от БП ме пазят!

pipi и черешка харесват това.
  12. черешка

черешка Старши болярин

Здравей! Колко клипчета гледаш,като имаш кино всеки ден? :p Късметлийка! :p Е,за жалост не е така при нас,ние чакаме да спрат да съжаляват и чак тогава...xD

[[Fermerkaa]], .Юлия1984., aleks62-40 и 2 други харесват това.
  13. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Ох, незнам тия хора как спят нощем, като толкова вина и съжаление носят! :D

черешка харесва това.
  14. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

Различно, но обикновено от натрупаните точки си взимам по 3-4 лалота.

черешка харесва това.
  15. черешка

черешка Старши болярин

И аз не зная,нооо явно са мн спокойни,защото това е всеки ден! И явно не им пука,като искаме кино,да им купуваме кошниците,сори,ама е зима,пиктника ми е далечна величина! :p

Лал,оха...богато кино имаш! :p На какво ниво си,че киното ти е така работно? :p

.Юлия1984., aleks62-40, sisi7832 и още 1 човек харесват това.
  16. ludko52

ludko52 Активен автор

Моя киносалон е затворен сигурно от половин година най-малко, сигурно въртят някакви неприлични клипчета и ги е срам да ни ги пусната а ние пък тъпо и упорито чакаме ли чакаме да изгрее слънце и на нашата улица.

17. billy97

billy97 Стажант

Няма значение на кое си ниво за киното. При мен и на ниските нива и на средните все няма кино от поне 6 месеца. Може би има значение регистрацията - може би Valkaaa76 е напрвил/а първоначалната си регистрация в чужбина. Това са само лични догадки.

18. baiete

baiete Болярин

По всяка вероятност го игра е от чужбина там има повече рекламодатели :music: при нас няма реклами поне така си спомням ,че обясниха за липсата на кино :cry:

Има вариант да са за над 18 а нас не са ни проверили още и за туи да не ни допускат до прожекцията xD xD xD

19. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

Играя от почти 2 год., а регистрацията ми е направена в България. На 86 ниво съм. Преди и при мен нямаше дълго време, но от известен период имам редовно. Нямам представа на какво се дължи, но стискам палци при абсолютно всички да се оправи киното.

baiete харесва това.
  20. baiete

baiete Болярин

Тогава не се хвали много гледай си кротко и си трупай ЛГ , да не ти спрат кранчето :p

[[Fermerkaa]] харесва това.