Календар

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от червената_шапчица на 28.5.20.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. червената_шапчица

  червената_шапчица Професионалист

  Здравейте!
  Възможно ли е обявяването на дадено събитие в календара да дава връзка с FAQ за събитието, а не с информацията за началото и края събитието?
  По - точно въпроса ми е ще има ли желание Бг екип да го направи, защото по чуждите форуми е така и е много по -удобно за играчите?
   
 2. .water.

  .water. Адмирал

  xDxDxD
   
  kakata13 харесва това.
 3. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  Здравей,

  Във всеки форум е различно, зависи как си подреждат темите. В англииския изобщо няма линкове в календара, в полския и унгарския е като при нас, в немския и руския има линкове и към 2те места .... Не всяко събитие има отделен FAQ, нна доста са направо в новините. Промяна по скоро ще ни обърка кое от къде да слагаме.
   
  .TAINNA. харесва това.
 4. червената_шапчица

  червената_шапчица Професионалист

  Благодаря!
  Имах в предвид точно немския и руския форуми. Не се сещам за събитие без отделен FAQ, освен ПиТ. Дори и "Приготви се за рециклиране" има и понеже не се публикува при всяко токова събитие, ми се налага през новините да влизам във FAQ му.
  За това мисля, че линк от календара към FAQ на обявеното събитие би бил много удобен. Но щом това ще ви обърка и затрудни, не го променяйте.