Календар с черупки

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от crazyfreak82 на 21.6.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. misbyly

misbyly Стажант

и при мен е същото
    misbylyID: 39933410

2. габи

габи Стажант

и при мен никъде го няма.какъв е проблема-

3. q.w.e

q.w.e Прохождащ

Къде са ми оборите от загадъчен обор Лебед от 22 юни моля проверете ID38398172 Благодаря! Мисля че има някакъв проблем с играта

4. Levskarya

Levskarya Прохождащ

Re: [Ticket#2016062237003749] Формуляр за контакт
    от:Bigpoint Customer Service (customercontact@customerservice-bigpoint.com)дата:22.06.2016 09:23
    до:***************
    Здравей ,

В началните часове на днешния ден е имало проблем с начисляването на наградата от днешната мида. Проблемът е бил отстранен към 2,10 ч. тази нощ. При отваряне на мидата след този час всичко се начислява успешно. Днес колегите ще разгледат как да се отстрани проблема при тези от вас, които са отворили мидата преди този час. Ще пишем във форума като получим повече информация.
    Можете да следите темата - https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Календар-Черупки-с-изненади.13760/#post-85671

5. Levskarya

Levskarya Прохождащ

Re: [Ticket#2016062237003749] Формуляр за контакт
    от:Bigpoint Customer Service (customercontact@customerservice-bigpoint.com)дата:22.06.2016 09:23
    до:*****************************
    Здравей ,

В началните часове на днешния ден е имало проблем с начисляването на наградата от днешната мида. Проблемът е бил отстранен към 2,10 ч. тази нощ. При отваряне на мидата след този час всичко се начислява успешно. Днес колегите ще разгледат как да се отстрани проблема при тези от вас, които са отворили мидата преди този час. Ще пишем във форума като получим повече информация.
    Можете да следите темата - https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Календар-Черупки-с-изненади.13760/#post-85671

6. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

И при мен ги няма оборите , нека някой погледне когато има решение на проблема:( Благодаря.

ИД 53416977

7. viliq

viliq Стажант

Снощи спечелих от календара 5 загадъчни обора "Лебед".Но ги няма в инвентара ми ид 40100491

8. _Velly_

_Velly_ Стажант

Снощи спечелих от календара 5 загадъчни обора "Лебед".Но ги няма в инвентара ми ид 42257953

9. viliq

viliq Стажант

появиха се в инвентара ми

10. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Оборите са ми налице :) Благодаря;)