Какво Ви се падна от колелото на късмета

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Ceko, Oct 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. dvdd

dvdd Младши експерт

Моля за проверка.На една от фермите ми се падна "Марципан" от колелото,
    но по картинката ми прилича на рецепта за ЯМЧ.Нямам достигнато 4 ниво за да проверя. ИД 33219663

2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

здравей, получения продукт е марципан, въпреки че картинката наистина прилича на ЯМЧ, в системата също е записано марципан.

3. dvdd

dvdd Младши експерт

Благодаря.

4. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

Здравейте! Пиша относно новият бюлетин на продуцента. Доста е оптимистичен, което ме радва, защото и аз по природа съм голям оптимист. Искрено се надявам промените, които са предприети от екипа да стигнат по-бързо до своето крайно развитие, защото макар и интересна играта трябва да търпи прогрес и да става все по-завладяваща. Харесва ми, че се вслушват в нашите мнения, но ще е хубаво и да ги изпълняват. Учудва ме, че нищо не се спомена за кораловият риф, но вярвам, че работят и по него. Желая на екипа спорна работа и на всички фермери приятна игра!

черешка likes this.