Истории от обора

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mechopuh78, Aug 21, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Аз пък нищо не направих и се чудя дали да се пробвам изобщо да взема нещо. Че и купон за 48 часа техника изгърмя ей така за тоя дето духа. >:(:mad:>:(:mad:>:(:mad::cry:

.TAINNA. likes this.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

друг път да слушаш каките и батковците да не хабиш материал напразно :p
    Доволна съм. Доста добре попълних плевнята откъм липси. Тез истории от обора да ги разправят на децата. Добре, че не се хванах на въдицата да играя :D

3. AsparagusMintCandy

И да слушам и да не слушам - все тая. В сряда вечерта около 8 се скъса кабела, днес дойдоха чак у 6 часа най-после да му отрежат 1 метър и да му сложат накрайник. Не е живот това без нета. :cry::cry::cry:

4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Искрено ти съчувствам. Това е голямо бедствие. Чакането е бедствие. :( Не се ядосвай. Тъкмо са ти дали почивка ;)

5. AsparagusMintCandy

Аз ако знаех, че ще ми се мотат 5 дена, изобщо нямаше да ги чакам. Поне за следващия път си знам - до магазина за sc конектор и после сама ще режа и сглобявам. :p

.TAINNA. likes this.
  6. choko_59

choko_59 Знаменитост

здравейте.определено събитието ми хареса.освен всичко друго направих и 30 милиона пенита и то само от продажба на просо. така общо с 50 милиона се чувствам малко по-комфортно.хубав ден на всички.

7. -sheherezada67-

-sheherezada67- Редовен

А на мен не ми стигна времето,много ме е яд,дали не може да удължат времето с още няколко часа

8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз успях в последния момент да завърша за реда. Козата и пиленцето пораснаха, прасето и кученцето до 9 ниво - колкото за да се спечели реда. Искаше ми се да взема 40 броя храна, ама какво да се прави. И реда стига.