Истории от обора

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mechopuh78, Aug 21, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. sco

sco Велик майстор

Към админите - сигурни ли сте, че при козата, ниво 5, за три стъпки напред се искат 225 ягоди, а не 225 цветни парички??? Защото това е извън логиката на останалите стъпки.

2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз не съм казал че няма да ги предавам. Казах че няма да ги копам - освен ягодките с гола вода растат за под 3часа. Ще си купувам всеки ден по 250 бройки от разсадника - като с епочне от днес и колкото толкова. А вече дали ще предавам по 2 или 3 стъпки си е моя работа.

3. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ще играя за реда,не е много точки , да не губя бройката:)

4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Среден, за големите награди, т.е. до реда, всички на 9-то ниво. Труден за изпълнение до края.

Паричка е, вече е поправено. Благодаря!

eva-mina likes this.
  5. sco

sco Велик майстор

А-ха, това леко променя сметките на Муши.

eva-mina likes this.
  6. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

А какви ще са малките награди ? Във ФАЯ на картинката са показани неясно някакви разстения ...

7. gimitko

gimitko Кандидат за признание

На Муши бройките точни ли са ? Аз сметнах само цветната роза и изкарах друго но и днес съм каталясал от жега.

8. milkoga1

milkoga1 Господар

Верни са,само при паричката има корекция-4500 стават,но това е само вариант с растения минаващи 3 стъпки и до редичката,т.е до 9 ниво.

П.П. Току що е направила корекция и обяснение.:)

eva-mina likes this.
  9. ludkovci

ludkovci Напреднал

Ще пропусна, успех на ентусиастите!

shiky and eva-mina like this.
  10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xD пише си човека, квалитетен капацитет е xD

ай нема съ убаждам да н'мъ напляскат за извън темата ;)

11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Разбира си човека от работата, но си мисля, че както и да играят другите, той винаги е на терсенеxD, може стратегията му да е такава.
    Аз играя всеки евент с ред, колкото и сбутан да е той, много растения за ред с малко ТО, но и този път ще го започна, надявам се и да го завърша.
    УСПЕХ, ФЕРМЕРИ!

12. sco

sco Велик майстор

Аз също ще го играя - кокошка и прасе до 10. ниво, коза и куче до 11. Разчетите ми показват, че от растенията на събитието по-изгодно ще е да използвам само цв. теменужки - за кокошката, а за останалите - цв. лале. Вярно, че копането ще е малко повече, но ако се ползва техника това не е проблем. За сметка на това се печели време. Да не говорим за това, че вместо 4 се разсяват само две растения. Три дни ще са напълно достатъчни, само с ЯМЧ и техника.

mushnuk, eva-mina and -niksan- like this.
  13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Правилно ли разбирам че този път няма никакви изскачащи?
    Иначе най - много ми е метличината, на 2 място са ягодките- събирам ги за разните производства не за куест, ама. След това боба и кръговете са ми най-малко. Просото е неизгодно и невъзможно за мен - близо 700 за 3 стъпки - по добре кръговете.

eva-mina likes this.
  14. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Няма изскачащи, няма нищо за мелене, половината стока за предаване е от плевнята - е, такъв шанс не се изпуска, ще се играе!!! :D:D:D

.water. and AsparagusMintCandy like this.
  15. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Темата, много показателно- "говори" за стойността на "събитието"......

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не задълбах в сметките (щото не го играя).
    Но вземайки предвид различното време на растеж на четирите вида китки - напълно си прав. Удачен вариант си сътворил.
    :):):)

П.П. Приятно копане на всички - и на тези с цветните китки, и на тези с оранжевите теменужки и под. "експертни" растения, и на тези с дърветата, и т.н., и т.н.

17. didinko1

didinko1 Стажант

Аз не пропускам дадено събитие,играя докъдето стигна

18. bubolina8

bubolina8 Комисар

Май доста хора го играят този евент на моя пазар торта я няма никаква

19. -niksan-

-niksan- Обсебен

То да е само на твоя пазар ще е хубаво ,на всички пазари изчезнаxD

bubolina8 likes this.
  20. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Тази тема плаче за спам, просто крещи за него.
    В противен случай, ще влезе в историята на форума,като най-скучната.

.TAINNA. and kakata13 like this.