Информационен бутон тип "Тайнствени"

Дискусията в/ъв "Актуализации и идеи" е започната от KARAKONJO на 29.8.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
?

Харесва ли ви и бихте ли позлвали такава опция?

 1. Да

  2 глас/а
  12.5%
 2. Не

  14 глас/а
  87.5%
 3. Все ми е тая. Вече не играя сериозно.

  0 глас/а
  0.0%
 1. KARAKONJO

  KARAKONJO Адмирал

  Предлагам отстрани на растенията и дърветата да се въведе бутонче показващо за какво е необходимо това - дали за някой занаят или за храна. Приемрно орехи - и да показва че трябват за крана на тези и тези животни. По същия начин и за растенията. Пшеница - за храна на кокошки. Просо - за храна на Соколи и така нататък.
  Да знаят хората даденото растение/дърво дали им трябва винаги и постоянно да произведат от него, или трябва само за 1 единствен куест - например когато дървото е въведено. Така стана с корковият дъб, вероятно така ще е и с Капок-а.
  Бутончето на тайнствените обори и дървета, което показва какво може да се падне хич не се натрапва и ще е доста полезно въведение споредм мен.
  Тука не става дума да показва дали трябва за даден куест. Става дума за извън това. Да речем приключил си, не ти трябва вече даденото дърво или растение, не ги произвеждаш а се оказва че влиза в състава на 10-а вида храна и в даден момент не ти достигат бройките.
   
 2. -georgi88-

  -georgi88- Главен болярин

  Аз гласувах с не.И то защото е безмислено.За всяко едно животно -дава какво растение ти е необходимо.Който не може да запомни може да си направи таблица и да гледа.Който го мързи -да кара наслукиxD
   
  Последна редакция: 29.9.18
  .TAINNA. харесва това.
 3. KARAKONJO

  KARAKONJO Адмирал

  Дава ама когато тръгнеш да я меляш.
  А да се ровиш насам натам из форума и да търсиш - не си струва.
  Да сега ще взема да купувам тефтери и да хабя листове и мастилото на химикалките.
   
  Последна редакция: 18.9.18
 4. -georgi88-

  -georgi88- Главен болярин

  Брадчет кат те мързи да сеяш и копаш и да си образцов фермер-защо я играеш играта
   
  .TAINNA. харесва това.
 5. -georgi88-

  -georgi88- Главен болярин

  Идеята просто не е добра-не защото ти я казваш.Ще се натовари играта още повече-с разните му бутончета-като може да сееш дадено растение или да го купиш от пазара-алъш вериш да става:pНа всеки му се случза да го хване летния мързел нищо лошо в това.Помисли и дай някаква по-добра идея
   
  Doremi и .TAINNA. харесват това.
 6. milkoga1

  milkoga1 Господар

  Ми то в мелницата кат цъкнеш на храна ти показва кво ти трябва,кат ти трябва храна-сееш,береш и готово.Същото е и с читалището.То по същата логика на всяко растение,дърво,животно,цъкалка и т.н. да се изписва цял роман до него,е тогаз играта не само ще забива,ми въобще няма тръгне мисля аз.
   
  ZORBA13, Doremi, Кобрелия и 2 други харесват това.
 7. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Не съм съгласна, излишно ще се натоварва играта, а и за мен това си е глезотия, напълно излишна.
  Като не ти достигат бройките за нещо - има пазар, има и магазин за посеви. Ако пак не ти харесва, произведи си необходимото, с малко търпение ще сполучиш:)
   
  kakata13, -georgi88-, .TAINNA. и 2 други харесват това.