Инсталиране на Standalone Client

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от stoeva на 9.12.20.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. stoeva

  stoeva Подрастващ автор

  При мен колето на късмета с парти билетите не се завърта
  stoeva ID 1568191
   
  sm0uk3r71 харесва това.
 2. ka-linka

  ka-linka Пазител

  При мен продължава да не може да се играе през клиента, зарежда и след 1-2 минути излиза съобщение, че има проблем и уиндоус търси решение за решаването му, след което играта се затваря сама.
   
 3. kalinka6770

  kalinka6770 Стажант

  Практически не мога да играя след 3 мин ме изхвърля ужасно е
   
 4. ka-linka

  ka-linka Пазител

  Ти ме метнА на чИряшата, това ли трябва? Уиндоус 7
  [​IMG]
   
  Последна редакция: 13.12.20
 5. tani1980

  tani1980 Полубог

  И уиндоуса какъв е също.
   
  ka-linka харесва това.
 6. dedoto

  dedoto Адмирал

  да ви имам проблемитеxDxDxD
  моята ос е стара но във всяко друго отношение работи перфектно само фермата ми е проблемна :cry:
  защото някой не си свършил работата когато е трябвало>:(
  е ще влизам докато може пък после адио рио 8)
   
  -Защо-, MARV3000, kakata13 и още 1 човек харесват това.
 7. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Работата е свършена щом все повече играем с радост :D остава да си свършиш ти твоята ;):)
   
 8. DILQNADELI

  DILQNADELI Обсебен

  Не бъди толкова найвна няма нищо общо играта като при флаша, пълна бъркотия е както казах с нов и то супер бърз лаптоп съм че ми е ужасно потресна тая версия на унити. Не мога да свикна ни с пазар нито с играта, бърза е няма спор но останалите малките детайли мислиш ли че някой заради теб или мен ще си играе да ги пооправи Моляти се събоди се най сетне, след Нова Година помни, ще има много отказа ли се играчи и то супер фермери изборът ще е или тичаш и си купуваш нов комп, или си биеш Х са а не всеки има възможността да си купува всяка година нов
   
  fares77, koteto9, kakata13 и 4 други харесват това.
 9. xari_myri

  xari_myri Ветеран

  мм да работата опира до нови компютри,със старите трошки нищо не става,колкото и да се мъчат от БП няма да могат да направат играта достъпна както беше със флаша,така че на който му се играе фермата,ше трябва да се модернизира със нова техника
   
  DILQNADELI и mimi123123456 харесват това.
 10. stoeva

  stoeva Подрастващ автор

  [​IMG]

  [​IMG]
  [​IMG]
  на едната снимка се виждат дървета е дясната част на основното поле, които са обрани практически
  на следващата не може да сее оберат в посочената част на цветната градина
  на другата пак в посочената част на пустото поле
  Играч: stoevaID: 1568191
   
 11. barish_98

  barish_98 Стажант

  аз от унити не мога да влизам.опитвах многократно.инсталирах клиента,сега се отваря играта но не показва че са готови полетата нито дърветата .дали ще го оправят.Играч:barish_98 , ID : 24754108
   
 12. tani1980

  tani1980 Полубог

  Извинявай, с коло клиента играеш?Понеже видях две иконки ми стана интересно.
   
 13. .банчева.

  .банчева. Младши експерт

  Абе не знам, ама стана отвратителна играта, отваряш един сандък, айде връща те отначало и ставаш луд..защоооооо !Ние не сме за подигравка, играеш, изхвърля те ...и пак!!!!!!
   
  Последно редактирано от модератора: 14.12.20
  milena7004 харесва това.
 14. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  пишеш в търсачката санд или изоб и си опразваш сандъците без проблем. После може да остане нещо неотворено и довършваш. За сега сме така. Някъде из форума прочетох за този начин и работи. Ще го оправят.
   
 15. Doremi

  Doremi Старши болярин

  Ето моето мнение как се държи самостоятелния клиент от петък до днес. Основният ми извод е, че не зависи само от техниката дали има проблеми или не - вероятно е от ключово значение за по-стара. В петък инсталирах Стандалоун-а брах, сях, ходих в полета и в момента, в който поставих хари на пустото поле, екранът замръзна. Рефрешнах с Ctrl + F5, нищо, затова и попитах да не съм объркала нещо с рефреша, няма бутон за презареждане. Тогава и през унити не можах да вляза, рекох си - айде за днес стига толкова, утре пак ще пробвам. В събота отново пробвах. Деинсталирах два пъти, съответно клийнър и рестарт на РС, пак инсталирах. И до тук стигах:
  Черен екран и зарежда съвсем малко.
  Викам си, лесно ще се разделяме, без рев. Оставих така, повече не съм деинсталирала и инсталирала. Късно вечерта трябваше да обера фермата и о, чудо, клиентът се разработил. Пускам комбайн, всички любимци излитат с ракетата, но тя пада. От поле на поле не може да се мине, зарежда до 26% и не мърда повече. Няма как да се излезе, освен с хикса, в унито по същия начин - трагедия. То вече свикнах любимците да изветряват, чувството е много неприятно обаче. След повече от половин час аз нищо не успях да направя по обирането, бях се отказала, след това реших последно да пробвам и се беше отпушило от самосебе си, та обрах.
  Това го пиша, за да кажа, че не зависи само от техниката, то е на моменти дали може да се играе или не. Излиза, че в един момент аз имам допотопна техника, а в друг - 16 ГБ рам.
  Много ми беше неприятно, че се знае, че не всеки е специалист, а не се поднесе читаво информацията - ами направете един клип - стъпка по стъпка, с разработени варианти, снимки. Натовариха модератори и админи да обират парсата, ами че те тези хора не са технически лица, за да оправят положението. Доколкото знам, от 3 години се говори за спирането на флаша. И сега изведнъж - едва ли не играчите са виновни, че се нервират от абсолютната бъркотия в последния момент. И докато деинсталирах и инсталирах, си задавах въпроса има ли нова версия това чудо или не, се оказа, че аз наново инсталирам същата. Ами па обявете, в момента е 1.1.5. Да знам като съм в неведение и шок, понеже съм в безтегловното пространство, има ли нужда да тегля нова или не. Какво правя аз - не знам версията, деинсталирам и инсталирам една и съща. Хубаво да си омажем регистрите. Също така е редно да се обявява какви корекции и актуализации са направени, върху какво точно се работи, за да се ориентират хората, а не да пишат едно и също.
  При тестовете беше очевидно, че се пробва при голямо натоварване дали се играе - с много дневни задачи, евенти, но колко хора успяха да играят е друг въпрос.
  Искам анимацията на колелото на късмета да се махне тотално, то се върти много неприятно, също анимациите като се спрат, да се вижда готово ли е за бране, да се преработи шрифтът със сянка, може би е удебелен - трябва да е четим и изчистен откъм сенки, защото се застъпват буквите. (История на пазара при мен е история на газара, при неформатиран текст другаде се чете добре). Проблемно е поставянето на полето, не само харито, което блокира абсолютно всичко и за дълго.
  Големината на рамката е добре, това си е стандартно, само без страничното оширение на играта.
   
  Последна редакция: 14.12.20
  scaregrowII, milena7004, kakata13 и 5 други харесват това.
 16. tani1980

  tani1980 Полубог

  Ясно, благодаря ти.Аз нали така и не успях да го инсталирам затова попитах.
   
 17. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  В края:
  https://board-bg.farmerama.com/thre...lient-самостоятелен-клиент.20630/#post-186976
  и (за тези с бял екран)
  https://board-bg.farmerama.com/thre...lient-самостоятелен-клиент.20629/#post-187525
   
 18. ivanzac

  ivanzac Подрастващ автор

  Аз да попитам. Уиндоус 7 от една година няма никаква подръжка и си работи перфектно. Не е ли същото с Флаша? Предполагам и той ще си работи и след обявената дата...тамън ще има време да се оправят бакиите.
   
 19. цеце51

  цеце51 Стажант

  не мога да вляза във фермата,излиза бял екран* ID: 21364946
   
  Последно редактирано от модератора: 14.12.20
 20. Doremi

  Doremi Старши болярин

  Моя грешка, не бях съвсем обстоятелствена - сега ще поясня за версията. Във времето на теста влизам през унити, не работи добре, искам да ползвам Самостоятелния клиент. Нямам изтеглен клиент, деинсталиран е, защото не работи (като при унити).
  На рамката на унити има бутон "Изтегли клиента". Започвам изтеглянето - сваленият файл е FarmeramaInstaller.exe. До тук аз не разбирам коя версия ще сваля. След стартирането на екзе файла и когато се отвори клиента, чак тогава в единия ъгъл се вижда версията.
  Цитирам:
  "Въздействие на актуализациите в играта върху клиента
  Винаги, когато има версия в играта (синхронизиране), например когато престоят нови събитият, ние създаваме нова версия на клиента. Това се качва в хранилище. Стартовият панел на клиента проверява веднага след зареждането на страницата дали има по-нова версия и я изтегля и инсталира автоматично, така че не е нужно да правите нищо."

  Това е много широко във времето - винаги, когато има версия в играта...
  Та исках да кажа, че предварително не се вижда коя версия ще се тегли и инсталира, конкретно за случаите при тестовете.
  И Мушнук, това не е срещу теб, ти се опитваш да правиш каквото можеш, но съгласи се, че не е съвсем конкретно, а когато бяха тестовете, откъде да се знае, че не е обновена версията, дали е подобрена, проблемът не се оказа в нея, а е било съвсем друго нещо - неизвестно, тъй като както казах, играта се отпуши сама и тръгна. Но човек като се опитва да потръгнат нещата, в един момент иска да знае в него ли е проблемът или в чуждия телевизор. Та вече ще знам - нищо няма да деинсталирам, като спре да работи, ок, зарязвам всичко и да стои така. От опит разбрах - когато иска - работи, когато не иска - не ще, и аз няма какво да направя.
   
  DILQNADELI, kakata13, .water. и още 1 човек харесват това.