Има кино....

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от zorro58 на 10.3.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Ура!И аз гледах клипче.

2. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Отново пуснаха задачка в киното, явно вече редовно трябва да си го проверяваме. :)

3. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

При мен няма

4. xari_myri

xari_myri Ветеран

и кои филм даваха че толкоз се радвашxD

feniks160 и fermer4eto77 харесват това.
  5. pigi102

Що да не се радва, с точките все ще докопа някое гулденче. ;)

6. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Нали е игра!Забавляваме се.Достатъчно сме сериозни в реалния живот.

joujoujouj, desi232 и pigi102 харесват това.
  7. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

При мен тръгва да зарежда нещо си ... обаче до там.
    И съответно и другия вариант "Съжаляваме....".

8. pigi102

Клкикни 3 пъти на следваща страница и след това на започни, после отговаряш на задачката. [​IMG]

ПП. Нов клип в киното на френски, днес поне 4 гулдена си спечелих от там. :p

krassimira харесва това.
  9. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ясно е това, само дето не дозарежда картинката. Джапането му стига само до welcome.......
    И не е от "Правец-а". xD

10. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

преди малко киното пусна две задачки

11. nivata1

nivata1 Професионалист

На мен ми пусна три

12. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Има тест,но не мога да разбера как да го реша.

milena7004 харесва това.
  13. xari_myri

xari_myri Ветеран

аз единият път го минах,ама неразбрах как го направих:oops: на втория път се отказах,по тъпо нещо небяха пускали

feniks160 и fermer4eto77 харесват това.
  14. cochonou95

cochonou95 Подрастващ автор

Ако е задачата със сателитните снимки, трябва да се отговори дали в маркираното поле има сграда. Отговорите са Да (yes), Не (no), Не съм сигурен (не помня как беше точно на английски отговора, но значението е това).

15. .didi2002.

.didi2002. Подрастващ автор

Аз всеки ден имам кино и то с доста клипчета.На първите четири ми дава по 15 точки.Петото е 5 точки след това 3,2 и всяко следващо по 1 точка.Само където аз забравям да влизам да ги гледам.

16. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

има един тест с определяне на най-крайната точка на всяка гума от 4те гуми на показаната кола. За всяка кола трябва да посочиш къде се намира крайната точка на посочената гума. По твоя преценка посочвай къде е точката, на някои коли дори не се вижда гумата, но долу-горе определи къде би могла да е. Гледай в малкото прозорче коя гума трябва да посочваш.
    Ако все пак става дума за този тест де...

17. dimitrinkani1

dimitrinkani1 Подрастващ автор

Аз пък както винаги нямам-.-:cry:Един път за една година ми пуснаха ,пофалих ги и те зеха ,че пак ми спряха кранчетоo_O>:(

18. Галфон

Галфон Кандидат за признание

при мен нищо не се получава с тия гуми
    :cry::cry::cry:

19. The.Farm

The.Farm Болярин

Абе кой ги мисли тез' простотии бре!? И това при все пак детско ориентирана игра (чисто визуално), ами да сложат накрая в киното едно Archicad или Autocad приложение и да определяме следващия път дебелината на винкелО на Айфела, пфу....

feniks160 харесва това.
  20. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

на картинката е показано коя гума да отбележиш /предна или задна , лява или дясна/ - трябва да отбелязваш вътре в синия квадрат, като я отбележиш натискаш стрелката отдясно да ти смени картинката и пак повтаряш упражнението .... докато отдясно не ти изпише "предай" , цъкаш на предай и си готов.