Издирване на предмети

Discussion in 'Общи проблеми' started by fares77, Dec 23, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. dima73

dima73 Подрастващ автор

Здравейте , липсва ми Ваканционен сувенир .
    ID: 27796455

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет,
    Не липсва. А се спотайва на острова на съкровищата. Намира се на най-ниската площадка, сврян почти в кьошето.
    Хубава вечер!

dima73 likes this.
  3. dima73

dima73 Подрастващ автор

Много ти благодаря ! Хубава вечер и на теб !

mushnu4ka likes this.
  4. biserna

biserna Стажант

Здравейте. Търся Сувенир „Полярна мечка“ , дали е спечелен или съм го забутала някъде?
    ID: 4030678

5. mushnu4ka

Здравей, намира се на полето "Фарът", вляво до рамката и почти в средата. Прохладен следобед!

biserna likes this.
  6. katerichka

katerichka Стажант

Здравейте, моля да проверите имам ли Подскок, подскок. Ох!, Ритъм и танц, Танцово изпълнение и Виртуален борец, Мънинко съкровище и Едноръка горила. Благодаря!ID: 22499580

7. mushnu4ka

Здравей,
    Да, имаш ги и са поставени на два от редовете с облачета, които са били подарък за РД на Фармерама.
    Приятна игра!

8. yannisz

yannisz Стажант

Моля да погледнете имам ли Хари Кравайчето и евентуално къде се намира. Благодаря
    ID: 30197564

9. mushnu4ka

Привет, няма Хари Кравайчето в акаунта ти. Хубав ден!

10. katerichka

katerichka Стажант

Извинявам се, че отново питам и моля да проверите, но от толкова много неща не мога да разбера имам ли сувенирите, които се предлагат във фермерския магазин, а именно мразовит сувенир, романтичен сувенир и сувенир с боядисано яйце. Благодаря. ID: 22499580

11. mushnu4ka

Привет, не притежаваш тези три сувенира. Хубав ден!

12. -roni23-

-roni23- Стажант

Закупих 5 ъпгрейда на мистериозната лаборатория и не мога да ги открия

13. mushnu4ka

Здравей,
    Виждам, че в инвентара има 5 ъпгрейда „Лаборатория на алхимика“.
    Закупените в началото на юни и спечелените от събитието "Хвани ме!" са вече поставени на основата, т.е. имаш Мистериозна лаборатория на алхимика 1. От другите 3 събития нямаш спечелени ъпгрейди „Лаборатория на алхимика“.
    Приятна вечер!

14. bibi_7555

bibi_7555 Прохождащ

Здравей, може ли да проверите дали имам сувенирите от ред Сезони II: Сувенир за рожден ден, Calavera, Черешов цвят, Сувенир от пролетните тържества, Магически сувенир, Сувенир за отдих, Плодов сувенир, Сувенир Земя на мечтите и сувенир на Дървосекача. ИД 22274935 Благодаря!

15. mushnu4ka

Здравей,
    Един от тези сувенири се намира в инвентара ти, останалите са в небесната градина - на редовете "Алпийска ливада" и "Прегръдки и плюшени мечета".
    Приятен ден!

16. koteto9

koteto9 Анализатор

моля за помощ бихтели проверили да ли имам ред "Билката на фараона" и на кои ред се нанира благодаря прегварително ид43434190

Last edited: Jul 10, 2024
    ka-linka likes this.
  17. -helixme4o-

-helixme4o- Редовен

Напиши си в лупичката на небесната градина"билките на фараона",и ако я имаш,ще ти излезе.

koteto9, mushnu4ka and ka-linka like this.
  18. ka-linka

ka-linka Пазител

потърси го с лупичката в небесната, но редът е Билките на фараона

mushnu4ka likes this.
  19. mushnu4ka

Здравей,
    1) Предоставеното ID не е вярно, не съответства на никакъв действащ акаунт.
    2) Няма ред "Билката на фараона", но има ред "Билките на фараона". Използвайки търсачката в небесната градина сам/а би могъл/ла да провериш дали го притежаваш, не е необходима намесата на екипа.
    3) Въобще не разбирам какво означава "на кой ред се нанира ред "еди кой си". Уточни, моля.
    Приятен ден!

20. bibi_7555

bibi_7555 Прохождащ

Благодаря

mushnu4ka likes this.