Издирване на предмети

Дискусията в/ъв "Общи проблеми" е започната от fares77 на 23.12.20.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, откривам налични 140 бр. марула. Ако не ги виждаш, излез от играта, евентуално рестартирай устройството. След това се логни в играта отново. Хубав ден!

2. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Здравейте, моля за помощ. Не намирам Вещерка целувка. И следните сувенири Камериерка, Механичен, Зловеща кукла, Джентълментси и Ногодишен. ИД 36037319

Последна редакция: 7.1.26
  3. mushnu4ka

Привет, предметът "Вещерска целувка" се намира в инвентара, всички сувенири без новогодишния (който ще спечелиш от нястоящия сезон) се намират на полето "Курорт за...". Приятна игра!

elliss_bg харесва това.
  4. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Благодаря Муши :)

mushnu4ka харесва това.
  5. gena67

gena67 Подрастващ автор

много се извинявам, но не намирам някои сувенири за облачетата, Човекът Мраз, Усърдна пчела, Летен сезон, Новогодишен сувенир, мисля че всички сезони съм играла , може ли малко помощ ИД 14143364

6. mushnu4ka

Здравей,
    Сувенир „Човекът Мраз“ и сувенир „Усърдна пчела“ са поставени в небесната градина на реда с облачета "Честита Нова 2026 г.". Сувенир „Летен сезон“ се намира в цветната градина и по-конкретно в средата най-долу до рамката. А новогодишният сувенир е награда от сезона, който в момента протича, т.е. още не си го спечелил/а.
    Приятна игра!

7. gena67

gena67 Подрастващ автор

благодаря ви много, но кой номер е този ред и него не откривам или бързо се придвижвам в снега, благодаря ви

8. ka-linka

ka-linka Посланик

горе вляво при комбайна има жълто кръгче с лупичка, като кликнаш на нея, се отваря прозорче за търсачка. В него пишеш името на реда и той ще се покаже

mushnu4ka харесва това.
  9. mushnu4ka

Здравей,
    Нямам представа под какъв номер е при теб въпросният ред. Но е от тази година, т.е. от скоро спечелените/получените (виж тук - клик) и следователно би трябвало да е на първите две-три страници с редчета. Или както пише ka-linka - използвай търсачката в небесната градина, за да го издириш.
    Спокойна нощ!

ka-linka харесва това.
  10. gena67

gena67 Подрастващ автор

може ли помощ не намирам предмет У дома за празниците ИД 14143364

11. mushnu4ka

Здравей, предметът "У дома за празниците (+)" се намира в инвентара ти. В небесната градина ще можеш да го поставиш след изчерпване на обиранията му. Приятна игра!

gena67 харесва това.
  12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Моля и аз за малко помощ. Ако може, когато може, моля екипа да провери имам ли Форест Джъмп. Имало го е на колелото съвсем скоро: Известие - Нов предмет на колелото на късмета | Farmerama BG
    Не знам дали съм го получила или не. Дали го имам някъде из полетата или не. Дали е възможно пак да го получа ако въртя колелото утре за новия евент?
    ID: 14069390
    Благодаря :)

13. mushnu4ka

Здравей, все още не притежаваш въпросния предмет. Но все още можеш да го спечелиш, все пак е най-новият предмет там. Приятна игра!

.TAINNA. харесва това.
  14. pepa551

pepa551 Анализатор

Здравейте! Може ли някой да провери, когато е възможно, дали имам готически сувенир и ако имам, къде съм го скрила:)
    ИД 26084662

15. mushnu4ka

Здравей, не си играла съобще сезона, в който можеше да се спечели въпросния супенир. Приятна вечер!

pepa551 харесва това.
  16. pepa551

pepa551 Анализатор

З
    Здраве да е! Благодаря за отделеното време и спокойна вечер:)

mushnu4ka харесва това.
  17. ravengard

ravengard Подрастващ автор

Здравейте, издирвам Основна чест за сезона за текущия сезон. ID: 33097360
    Намеих го. Не съм разбрал, че подобрението се слага върху старата основа.

Последна редакция: 16.1.26 в 06:35
  18. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Здравей Муши, липсва ми цъкалката "новогодишен сувенир" от реда сезони V...? ID 54736714

19. mushnu4ka

Здравей, радвам се, че всичко е наред. Приятен ден!

Привет, новогодишният сувенир е награда в сезона, който в момента протича. Хубав ден!

20. biserna

biserna Стажант

Здравейте, не си намирам Сувенир за боядисване на яйца. biserna, ID 4030678