Изгубени обори

Дискусията в/ъв "Общи проблеми" е започната от snejad на 28.5.26.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. snejad

snejad Прохождащ

Здравейте, може би не е тук мястото за моя въпрос, но не можах да намеря друго подходящо. Та значи,трябваше да садя на Горската поляна и за целта си премахнах животинките от там. След като си свърших работата, върнах всичко обратно, но не можах да намеря Къщичката за лебеди и Обора за мармоти. Къщичката си за лебеди купих за 50 злато, но обора за мармоти го няма и не мога да го купя, тъй като не се предлага за закупуване. Въпросът ми е къде се изгуби оборът ми за мармоти и как мога да си го възстановя?

2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, на 21.05 си заменил/а и двата посочени обора в Алпийската долина за направата на гориво.

Можеш да го потърсиш на събитието ПиТ, ако искаш пиши ми ще ти пратя и от двата обора.

Последна редакция: 29.5.26
  3. snejad

snejad Прохождащ

Здравей, благодаря за навременния отговор. Изобщо нямам представа как съм направила замяната, но не е било нарочно. Както вече написах лебедите си ги купих и ще ти бъда много благодарна, ако получа мармоти.

4. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Естествено, често се случва да не обръщаме внимание на това, което даваме и дали ще можем да си го набавим отново... Само ми пиши на ПиТ най-добре на лично в играта, защото аз по-вероятно е да забравя:)
    Сега затварям темата като изчерпана!

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.