Зловеща работа във фермата 101

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 12.3.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Ще играя, пък в движение ще решавам - кое... как ? Лошата новина за мен, а сигурно и за други, че за двете събития, особено за едното се изисква СХ - само за манията - 420, а имам около 300 ! Поредният номер на БП:wuerg:, но ще го преживеем - надявам се !
    пп: Няма ли да оставите основната ферма поне за месец без събития, за да можем да си посадим или отгледаме нещо различно от събитийни неща ? Вече не помня откога ми е разбутана фермата...

..koni.., .TAINNA., dcpm и 8 други харесват това.
  2. АлБънди

АлБънди Стажант

Много благодаря!

3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Премиум играч съм до 8.04.2019. Току-що се пробрах и веднага сея. Но не прочетох отново фая. Сега виждам, че са ми дадени само 10 вместо 15 блокчета, а зелката я няма. Рефрешнах, излизах, влизах отново и нямам.
    За проверка ID: 14069390

п.п. И другата ми ферма е премиум положението е същото ID: 23334912

отидоха ми бонусите ... засях глупости да растат, докато чакам

Последна редакция: 13.3.19
  4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Зелката я търси във фермата, не на пълнолунните полета.
    За блокчетата - правилно са начислени. (Погледни по-внимателно инфото за събитието.)

kakata13, ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.
  5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Ми то трябвало и да прочета не само да гледам, щот гледах ама не се усетих :oops::)
    Благодаря Мушинка :)

ПЕПЕЛЯШКА и mushnu4ka харесват това.
  6. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

100% плевня, късмет, но няма СТ:mad: и това, ако не е карък, здраве му кажи>:(.

esz102, лудакрава1, .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
  7. tanyamery

tanyamery Адмирал

Аз се вълнувам от въпроса : този евен, като е пълнолунен, но се сее и в основната ферма занаятчийските продукти с действие върху пълнолунните растения ще действат ли и на страховитата зелка отсам в основната ферма ? А също и редовете и цъкалките?

8. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Зелката не е от категория Пълнолунни, следователно няма да й действат.
    (А е в категория Растение на събитието.)

.TAINNA. харесва това.
  9. tanyamery

tanyamery Адмирал

Изначално събитието създава впечатление на пълнолунно събитие, което се играе и в основната ферма (от растенията отгледани в основната ферма, добиваме цъкалки, които могат да се поставят и в обитаваното от духове имение, т. е. нещата са обвързани и взаимозависими) , би следвало пълнолунните бонуси да действат и на тях. Още повече, че и друг път сме играли Пълнолуние на всички полета.

10. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Да ама никога бонуси за пълнолуние не са действали на растение за събитието. Както е бонуси за растения от ферма и бахама не са действали на растение за събитие.

.TAINNA. харесва това.
  11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Още от самото начало проблем с тези кухи лейки:mad:, забравят да изкачат, ще събирам до края на евента>:(.

лудакрава1, kakata13 и .TAINNA. харесват това.
  12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xD имам една куха лейка сателит да ти я дам ли? xD

ПЕПЕЛЯШКА харесва това.
  13. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Започвам късно, но с 530 броя туба за вода но след час-два ще съм взела и двете цъкалки и приключвам до там, с помоща на 200 процента плевна и +1

.TAINNA. и kakata13 харесват това.
  14. phkolev

phkolev Стажант

Може да е писано някъде и да не съм го видял, та затова се извинявам предварително за въпроса, но не разбрах дали това "тъмно-енергийно блокче" ще остане за постоянно в играта и след приключване на пълнолунното събитие?

15. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

:mad::wuerg:имало уловка не мога да играя само 2 от животните :wuerg::wuerg::wuerg:

ПЕПЕЛЯШКА, лудакрава1 и .TAINNA. харесват това.
  16. kakata13

kakata13 Старши болярин

Събуди ги всички и си играй с което искаш.Светулката вече научи кое как става:)

.TAINNA. и DILQNADELI харесват това.
  17. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

:eek:ми аз цъкам само овцата няма проблем

ПЕПЕЛЯШКА, .TAINNA. и DILQNADELI харесват това.
  18. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

как така на мен ми я дава заключена. П.С схванах го мерсаж

ПЕПЕЛЯШКА, .TAINNA. и kakata13 харесват това.
  19. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

За съжаление - няма пълно щастие>:(:wuerg::cry: ! Съчувствие, колежке !

ПЕПЕЛЯШКА, kakata13 и .TAINNA. харесват това.
  20. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Последна редакция: 14.3.19
    milena7004, junk.food, Agrafix и 3 други харесват това.