Златни банани - проблем

Дискусията в/ъв "Общи проблеми" е започната от tanyamery на 7.9.25 в 14:26.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. tanyamery

tanyamery Адмирал

ID- 35237585
    Струва ми се, че след обновяването на Бахама има проблем с начисляването на златни банани. Като, че ли в читалището изпълних куестове със зл.банани, пък не се начислиха/но може и да е било в друг акаунт/, обаче вчера в сезона изпълних позиция 20 - в нея, като награда има 17 зл.банана, пък не ги виждам да са ми се начислили. Зарадвах им се на тези 17 зл.банана, защото с тях щеше да ми се отключи още една зона от новото поле......
    Може ли да проверите какво се случва?

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, не видях да има ЗБ от изпълнени задачи в читалището, но от сезона (въпросните 17 и преди това 4), отварянето на различни сандъчета, качването на баха-ниво и колелото на късмета са спечелени и начислени ЗБ днес, вчера, онзи ден... Приятна игра!

П.П. Баха-нивото ти е 1109, а наличните ЗБ са доста повече, петцифрен е броят им... Отделно за отключване на зоните са необходими не хиляди, а максимум 125 ЗБ. Това в отговор на изтритата ти вече реплика.

Последна редакция: 7.9.25 в 20:26