Зеленчуково парти

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Sep 4, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Дамм не ме кара никой насила да играя, но ме принуждават да изоставя осем години труд и време ....лесно е да огорчават и гонят трудното е да разбират и убеждават, като дават......вече се преориентирах ....трудно е, немога лесно да ритна нещо, за което съм се грижила с любов...години наред . Може би незнаеш. ...аз спечелих наградата Гърненце със злато, от конкурс за история от личния живот свързана с фармерама....така че при мен нещата са още по-трудни.....но ако някой ми сочи вратата. ...изхода е само един.
    п.п. Знам какво говоря ,. пари давах за този ред, като истински предан донор .....представям си сега какъв ще е като е безплатен.

2. .water.

.water. Обсебен

Много драматизъм вкара не виждам как те принуждават .Ами ако стане нещо и се срине играта какво ще си посипваме главата с пепел ли?Игра е все пак и всички слава на бога знаем какво говорим още не сме стигнали до критичния момент...имаш истории свързани с личния живот няма лошо значи винаги ще имаш прекрасни спомени.

3. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ако знаеш от кога нищо не се е падало :cry: само саксии и розиxD
    Още растение за три ризи и съм готов:)

kakata13 and .TAINNA. like this.
  4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз съм произвел едва 5 дрешки за момента. Не бързам, има време. С 1 обиране за 1 меляне и остават 200-а бройки, горница след засяването.

5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Още 8 ризи и съм готова :)

kakata13 likes this.
  6. kakata13

kakata13 Старши болярин

набодох растението за последните три тениски и отивам към финала:D:D:D

.TAINNA. likes this.
  7. milkoga1

milkoga1 Господар

Бе вий сън не спите бе.;)

.TAINNA. and kakata13 like this.
  8. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

и миналата седмица ми даде слонче и днес пак, дава комше дава, но да и розите не отстъпват на саксийте финиширах в всички ферми редовете наредени

.TAINNA. likes this.
  9. Doremi

Doremi Старши болярин

Мелят ми се последните 3 алени Фанели и край. Домързя ме да смятам и ще ми остане пуЩица за още една.

.TAINNA. likes this.
  10. kakata13

kakata13 Старши болярин

първите рози получениxD

pepa551 and .TAINNA. like this.
  11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И аз взех първите розиxD, успех на незавършилите.

.TAINNA. likes this.
  12. choko_59

choko_59 Знаменитост

здравейте.и аз взех реда.събирах събирах и уших всички тениски.не съм капризен ама и на мен това дръвче малко постничко ми се вижда.нито точките му точки нито инструментите му инструменти.виж по един лалогулден да даваше това е друга работа.ама не.да не се преуморите с куеста.хич не е сложен.:)

13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

луд умора няма ;)

eva-mina likes this.
  14. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Още 5 тениски трябва аз да меля, т.е. още пет реколти трябва да обера от растението. Утре и аз приключвам. Карам на две полета, че ми е омръзнало вече при всяко събитие да къртя всичко и после да редя пак. Не вземат да направят нещо, да може човек да си запомня подредбите по полетата и с едно цъкане да си ги връща във вида, в който са били преди да разбута всичко. :sleepy:

.TAINNA. and eva-mina like this.
  15. cochonou95

cochonou95 Подрастващ автор

Има опция за записване на текущия вид на фермата и последващо възстановяване, но тя, разбира се, е платена. :)

16. БашФермер

БашФермер Генерал

вчера сандъка - 4 парфюма, днес - валентинска саксия

eva-mina likes this.
  17. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Да, знам че има платена като част от премиума, обаче безплатно не се пада от никъде само тя. Премиум не ми се активира - знаеш ли що халва и локум е това в реалния живот?

18. milkoga1

milkoga1 Господар

Мммм, това ми хареса.Бонус +1 реколта и бонус +100%

19. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Първа реколта - мармалад от рози (още си се чудя защо играх това събитие, но карай да върви).

.TAINNA. and eva-mina like this.
  20. amira

amira Обитател

И при беше мармалад от рози. Може би, защото съм заклета пекарка :)

eva-mina and fermer4etoo1970 like this.