За цъкалките и още нещо

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от .TAINNA. на 28.12.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Добър ден,
    играя тази игра повече от 6 години.На склад имам цъкалки и дрънкалки(специални предмети) за още три полета.Започвам да се питам за какво играя куести и събития,като не мога да си ползвам предметите?Не е ли време да се отворят още две-три полета,за да си ги наредим?

.water. харесва това.
  2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Има пиратски остров чието отваряне е трудничко с тея огромни бройки. А ииначе отдавна цъкалите не се слагат на полета, имат си редове в небесната градина. Евентуално ако спечелиш цъкалки по 2 ще имаш за поле. Аз от небесната получавам повече точки, отколкото от полето нагъчкано с цъкали и почти не си правя труда да цъкам по тях.

3. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, пуснат ли нови полета за колко време ще стигнеш до 200-то ниво, мислиш ли? Вече има играчи, достигнали до края и без нови полета, чакат увеличение на нивата, има цъкалки, които не си заслужава да се слагат на поле /дават малко ТО с дълго време/, така че направи си подбор на цъкалките кои са ти доходните на точки и време и тях поставяй.

маринката74 харесва това.
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Аз имам пълен склад с такива,които не се слагат в небесната градина.Точно за тях питам.

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не си единствения/ата, които имат излишни цъкалки (и дървета, обори...).
    В цветната градина и на острова на съкровищата са ми наредени най-добрите.
    Ако мога да разменя или подаря нещо при ПиТ - правя го, докато още са актуални. Останалите си стоят в менюто, не ми пречат, нали както се казва "не ядат хляб". Да, понякога намирането на някоя нова измежду всичките изисква ровичкане. Но все пак с търсачката се получава.
    А част от цъкалките могат при ПиТ и да се продадат обратно, друг е въпросът, че срещу немного мп, а и лицензи за това трябват.
    Но определено нови полета не желая. Стигат ми сегашните.

маринката74 харесва това.
  7. -niksan-

-niksan- Обсебен

Но определено нови полета не желая. Стигат ми сегашните.[/QUOTE]
    Всяко ново поле ще иска и време за да го обираш и засяваш или да цъкаш върху цъкалките;)

8. pepa551

pepa551 Анализатор

Аз съм доволна от цъкалките.Цветна градина около42... т. другата 48...,а МП ми стигат да си платя водата.;):)

[[Fermerkaa]] и маринката74 харесват това.
  9. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Добре, че не трябва да плащаме и ток, парно и т.н......xD
    Пу, пу да не ме чуе дявола (БП)! :p

10. tani1980

tani1980 Полубог

Пепел ти на пръстите и клавиатурата, с които го написа това.... xD

lyd_s_motika и [[Fermerkaa]] харесват това.
  11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Дърва за огрев почти всички играчи си имаме предостатъчно. Какво парно, какъв ток.
    xD;)

lyd_s_motika, AIDA_78, [[Fermerkaa]] и още 1 човек харесват това.