За форума, екипа и още нещо ....

Дискусията в/ъв "Слухове и предположения" е започната от –divane- на 16.3.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. НощенБяс

  НощенБяс Кандидат за признание

  много точно казано, браво скъпа,аз затуй те обичкам тебе:inlove:
   
 2. joujoujouj

  joujoujouj Полубог

  xD:D ТИ там да мълчиш!!!
   
 3. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  Мислиш ли че по лесно ще комуникираш с хората след като при въпрос заемаш защитна позиция и смяташ че сме те нападали,я се осъзнай задал съм ти ясен въпрос за който чаках 6 месеца да отговориш,ми ако бях парамедик и те питам за кръвната група сигурно на скенер требваше да те пратя да разбера :) един съвет нямам нищо против млади зелени и нахъсани да се учат да летят но бъди малко по доверчива към хората за да получиш същото :),колкото до изразите "кой е той" ги сравнявам с "ти мен познаваш ли ме" :) ,май живееше в Пловдив,едва ли си родом от там,такива изрази не съм чувал от пловдивчани :) казваш няма как да познаваш човек по писането,напротив всичко може да се разбере но ти освен в глуха защита и контраатака друго не показа :)
   
  Последна редакция: 22.3.18
 4. SexyLady8610

  SexyLady8610 Прохождащ

  Никога не съм твърдяла, че съм родена в Пловдив, просто тук съм създала семейство, оп извинпвай това не трябваше да го пиша...
  Относно това, че 6 месеца си ме чакал да ти дам отчет, казвам ти го директно и дано този път ме разбереш- това си беше чиста ирония и не съм имала намерение точно на теб да ти се обяснявам каква съм във форума. Много добре се виждаше, че съм модератор, а не админ. Това че ти реши от първия момент да ми искаш отчети за положението ми е отделен въпрос. И тогава ти казах- на който трябва да се отчитам ще го направя.
  За последващото си държание казах достатъчно- не е било времето да се захвана с това, не е било правилното ми държание спрямо хораа във форума.
  И се радвам, че не си парамедик на който трябва да отговарям на въпросите, а кръвната си група я знам от дете още ;)
   
 5. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  не знаех, че скенера показва кръвната група.....o_O:eek:o_O
   
 6. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  Не знаех че само на екипът им е позволено да са иронични,знаеш ли иронията понякога граничи с надменност и високомерие :) хубууу чи съм прост селски чиляк и последнити нища ни мъ ловят ;),да не правя двупостия ще ти разправя една приказка пък ти я предай на Танасова :) ,може би се досещаш че и министрите дават отчет,всъщност в превод думата министър означава служител....тъй де провъзгласявам целия екип за министри но пък да не забравят че са служители и отчети се дават...да отбележа аз на госпожицата нищо освен въпрос и да ми отговори на него не съм искал,явно е била уморена от мнооо работа о екипо та ме обърка на тоз дето и иска и му дава отчет :)
   
  zorro58 харесва това.
 7. kalinamalina1983

  kalinamalina1983 Напреднал

  :eek::eek::eek::eek::eek: Oпа кво стана та не ядооме.Още ли си говорите за ланскио снег ма Вие сте невероятни:wuerg:
   
  ..koni.. харесва това.
 8. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  офффффффф, провъзгласил главния подчинения си... На тема ирония има много какво да научим от тебе. Присмял се хърбел на щърбел!
  На кой въпрос чакаш отговор, бе Торнадо?! Сериозно ли чакаш отговор?!!
  ами като е син ланския сняг как няма да се споменава, то в книгите по история може да го включат:)
   
 9. kalinamalina1983

  kalinamalina1983 Напреднал

  И те така:music::DxD
   
 10. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  То много неща можете да научите от мен но за всяко нещо се иска и желание :) ,колкото до сериозното май си права то и при двете страни трябва да я има не става само от моя страна :)
   
 11. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Аммм, не ща, мерси, на диета съм;):D
   
  [[Fermerkaa]] харесва това.