За форума, екипа и още нещо ....

Discussion in 'Слухове и предположения' started by –divane-, Mar 16, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. cherrypie4

cherrypie4 Прохождащ

Здравите гащи се проявяват като преценяваш разумно и доблестно си признаеш, когато сгрешиш. И ич не ми се плюнчи, че за доброто на екипа искаш всичките да пускат анкети и да гласували за тях играчите. Предложението ти беше тъпо. Като искаш нещо да се промени - предложи решение. Влизай в екипа и работи. Има 5 човека на кръст в екипа и никакви желаещи да се присъединят към него. И решението според теб е и тези 5 да си заминат? Който не е доволен от екипа, да влиза в него и да работи.

2. kalinamalina1983

kalinamalina1983 Напреднал

абе хора тоба е само игра.игра за удоволствие нали,ТОГАВА КАКВО колкото повече чета толкобба повече се убеждавам. Един приятелски съвет.МОЛЯЯЯ ПИИТЕ СИ РЕДОЖНО ХАПЧЕТАТА.ИДЕТЕ НА ПСИХИАРЪР ЛЕКУВАИТЕ СЕ ТУКА НЕ Е КОЩШЧЕ ЗА ДУЕВНИ ОТПДЪЦИ ...АКО си имате проблеми не е тук мястото

sonq_ger likes this.
  3. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Бъди сигурен в това! Точно тук е заровено кучето за мен....
    ...... те тръгват с предварителна нагласа,че каквото и да направят,както и да се стараят, ще бъде посечен от знаещите в един момент. Това ги напряга,защото, все пак са поели ангажимент.Започват да прибързват в опитите си да се докажат:Бъркат,заплитат се...Това, още повече ги товари , вкарват се в нови,още по-неадекватни реакции.За мен последната грешка с линка на Катанасова е точно по тази причина,а не от незнание.
    Този форум си има- История,както и всяко населено с хора пространство/държава,град,село..../ И всеки Нов,които е избрал да заживее Там, ще се сблъска с тази ИСТОРИЯ!

Ако пък се е решил , в някаква степен да "управлява" в този форум,поне един път ,ще трябва да си зададе въпроса: "Защо мъжете, от 9-10 години не оцеляват дълго в екипа"!!!xD Михалаки /Миксо / ,той е друго нещо....и за друга тема....но много близка до тази.

П.П. Doremi, и на мен ми домъчня за "Креизи фермерска томахавка".....Би дал интересен поглед за тази тема!xD

-dd76-, БашФермер and Doremi like this.
  4. Doremi

Doremi Старши болярин

Хората със сигурност се стараят. Но е факт, че още изначално като влязат, като нови в екипа, се почва с едни негативни реакции от съфорумци. Но не от всички. Дори тези хора са много малко.
    Не мисля, че трябваше по този жесток начин да се постъпва, но... всеки е различен и реакциите му са в зависимост от характера.
    Всякакви грешки са поправими, може да се съобщи, че има такива, просто да е по-спокойно. Човещинка...
    Много по-грандиозни са грешките на БП, които са свързани с недообмисляне и прибързване, с натрупване на събития и прекалено многото бъгове. За мен най-дразнещото е, когато в движение сменят условия за събития, пък хората вече са подготвени за нещо.
    Но на мен лично отдавна е спряло да ми пука...

5. БашФермер

БашФермер Генерал

е точно от тук тръгна на атанасова спада. не помня кой, в коя тема, за кой куест, но й беше казал съвсем човешки, даже под формата на майтап, че има правописна грешка някъде си, мисля, че беше в заглавието на самата тема, но определено не беше злобно и заяждащо. и тогава влезе в отбранителна позиция тя, започна да демонстрира колко е засегната, колко всички са лоши с нея, прати ги в тема за правопис, цяла вечер се държа като ощипана девойка, а на следващия ден тръгна да се извинява, защото може би била прекалила с тона. а кажи сега кой крив, кой прав? толкова ли беше трудно да благодари за забележката и поправката и да се спре до тук? така, че не сме само потребители в грешка и екипа греши, само дето някой застава и казва - аз бях - виновен съм, а друг започва да се оправдава и да се оплита докато обяснява колко сме злобни, щото сме видяли грешката.

Doremi likes this.
  6. Doremi

Doremi Старши болярин

Да, всичко е от тона...съгласна съм с теб. Ама мисля, че те нямаше, когато тя дойде в началото и не знаеш какво чудо беше.
    Гледам да трия тези моменти от главата си, обичам да търся положителното ...

7. БашФермер

БашФермер Генерал

мммм не, нямало ме е. аз и може би месец само четях форума, без да пиша и след тази случка прописах. не ми пречи тона, аз също съм доста остър, но човек може да се разбере с мен щото няма да се обяснявам и да замитам. може и с най-острия тон да се разберем и ако съм в грешка, както тук бях разбрал грешно, ще се извиня. просто тия оправдания с - имаме семейства, деца, ангажименти, работа и т.н. са тъпи. като сбъркаш кажи си и толкова няма нужда да обясняваш колко си зает, а ние понеже по цял ден си бъркаме в носа и нямаме никаква работа стоим и чакаме някой да сбърка и да му го посочим.

Doremi likes this.
  8. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

:eek:аз де съм била та не съм разбрала:eek:на калина заплеса и изяде главата според мен, стар играч.............. изумима:)

9. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

от тук тръгна с диляна са спречкаха:)

10. Doremi

Doremi Старши болярин

Помня, че Торнадо я подхвана от вратата. И се тръгна...

11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

и ко тръгна, я влез, чети, тръгна........ нищо, то албена по са чекала с бурятаxDма недейте така двоен аршин:)сега според теб с бурята караме ли са, човек трябва да е малко по широко скроен

Last edited: Mar 18, 2018
  12. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

а не нее с Диляна с мен почна от грешното инфо за една цъкалка ли беше или ред за цената от начало аз първа и подадох ръка не слагайте Диляна на главната страница

13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

за правописа думам:)

14. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

няма да споря не помня може и така да е...... Да взема аз да се кандидатирам най накрая Баш на мен ще помагаш ли?xDxDxDxDxD След като е започнало от мен да се приключи с мен. Нося и на критика, свободно време колкото щеш, утивам да попълвам анкетата да не ме изпревари конжо

15. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

16. milkoga1

milkoga1 Господар

17. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDабе милко, калина не е от вчера, торнадо почва, буря става xDне виждам кой знай ко, че чак са почнало, то с другите сини по отсам било, в екипа няма място за тънкообитчиви, работа с хора е, а хората са различни :D

18. milkoga1

milkoga1 Господар

А, мен ми все тая от де е почнало...:p
    При теб доколкот помня беше за една кошница дет от 7 стана 12 евро....разбира се нямаше инфо, а беше тихомълком променена и ти си беше в правото.

19. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

точно :D+забележка за правопис и диляна захапаxD
    а ма яд ма е ''чудо'','' почнали'' ''изяли'' , сенсей ко писа у темата на парашутко,'' баша я фанал за краката''умрях от смях xD и т.н...
    за протокола никого не съм изялаxD

milkoga1 likes this.
  20. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

точно от тази кошница, но на 3 та страница съм чак :mad: изтървала съм явно началото

sm0uk3r71 likes this.