За форума, екипа и още нещо ....

Дискусията в/ъв "Слухове и предположения" е започната от –divane- на 16.3.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. cherrypie4

  cherrypie4 Прохождащ

  Здравите гащи се проявяват като преценяваш разумно и доблестно си признаеш, когато сгрешиш. И ич не ми се плюнчи, че за доброто на екипа искаш всичките да пускат анкети и да гласували за тях играчите. Предложението ти беше тъпо. Като искаш нещо да се промени - предложи решение. Влизай в екипа и работи. Има 5 човека на кръст в екипа и никакви желаещи да се присъединят към него. И решението според теб е и тези 5 да си заминат? Който не е доволен от екипа, да влиза в него и да работи.
   
 2. kalinamalina1983

  kalinamalina1983 Активен автор

  абе хора тоба е само игра.игра за удоволствие нали,ТОГАВА КАКВО колкото повече чета толкобба повече се убеждавам. Един приятелски съвет.МОЛЯЯЯ ПИИТЕ СИ РЕДОЖНО ХАПЧЕТАТА.ИДЕТЕ НА ПСИХИАРЪР ЛЕКУВАИТЕ СЕ ТУКА НЕ Е КОЩШЧЕ ЗА ДУЕВНИ ОТПДЪЦИ ...АКО си имате проблеми не е тук мястото
   
  sonq_ger харесва това.
 3. scaregrowII

  scaregrowII Старейшина

  Бъди сигурен в това! Точно тук е заровено кучето за мен....
  ...... те тръгват с предварителна нагласа,че каквото и да направят,както и да се стараят, ще бъде посечен от знаещите в един момент. Това ги напряга,защото, все пак са поели ангажимент.Започват да прибързват в опитите си да се докажат:Бъркат,заплитат се...Това, още повече ги товари , вкарват се в нови,още по-неадекватни реакции.За мен последната грешка с линка на Катанасова е точно по тази причина,а не от незнание.
  Този форум си има- История,както и всяко населено с хора пространство/държава,град,село..../ И всеки Нов,които е избрал да заживее Там, ще се сблъска с тази ИСТОРИЯ!

  Ако пък се е решил , в някаква степен да "управлява" в този форум,поне един път ,ще трябва да си зададе въпроса: "Защо мъжете, от 9-10 години не оцеляват дълго в екипа"!!!xD Михалаки /Миксо / ,той е друго нещо....и за друга тема....но много близка до тази.

  П.П. Doremi, и на мен ми домъчня за "Креизи фермерска томахавка".....Би дал интересен поглед за тази тема!xD
   
  -dd76-, БашФермер и Doremi харесват това.
 4. Doremi

  Doremi Старши болярин

  Хората със сигурност се стараят. Но е факт, че още изначално като влязат, като нови в екипа, се почва с едни негативни реакции от съфорумци. Но не от всички. Дори тези хора са много малко.
  Не мисля, че трябваше по този жесток начин да се постъпва, но... всеки е различен и реакциите му са в зависимост от характера.
  Всякакви грешки са поправими, може да се съобщи, че има такива, просто да е по-спокойно. Човещинка...
  Много по-грандиозни са грешките на БП, които са свързани с недообмисляне и прибързване, с натрупване на събития и прекалено многото бъгове. За мен най-дразнещото е, когато в движение сменят условия за събития, пък хората вече са подготвени за нещо.
  Но на мен лично отдавна е спряло да ми пука...
   
  fermer4etoo1970 и БашФермер харесват това.
 5. БашФермер

  БашФермер Генерал

  е точно от тук тръгна на атанасова спада. не помня кой, в коя тема, за кой куест, но й беше казал съвсем човешки, даже под формата на майтап, че има правописна грешка някъде си, мисля, че беше в заглавието на самата тема, но определено не беше злобно и заяждащо. и тогава влезе в отбранителна позиция тя, започна да демонстрира колко е засегната, колко всички са лоши с нея, прати ги в тема за правопис, цяла вечер се държа като ощипана девойка, а на следващия ден тръгна да се извинява, защото може би била прекалила с тона. а кажи сега кой крив, кой прав? толкова ли беше трудно да благодари за забележката и поправката и да се спре до тук? така, че не сме само потребители в грешка и екипа греши, само дето някой застава и казва - аз бях - виновен съм, а друг започва да се оправдава и да се оплита докато обяснява колко сме злобни, щото сме видяли грешката.
   
  Doremi харесва това.
 6. Doremi

  Doremi Старши болярин

  Да, всичко е от тона...съгласна съм с теб. Ама мисля, че те нямаше, когато тя дойде в началото и не знаеш какво чудо беше.
  Гледам да трия тези моменти от главата си, обичам да търся положителното ...
   
  Пума~` и БашФермер харесват това.
 7. БашФермер

  БашФермер Генерал

  мммм не, нямало ме е. аз и може би месец само четях форума, без да пиша и след тази случка прописах. не ми пречи тона, аз също съм доста остър, но човек може да се разбере с мен щото няма да се обяснявам и да замитам. може и с най-острия тон да се разберем и ако съм в грешка, както тук бях разбрал грешно, ще се извиня. просто тия оправдания с - имаме семейства, деца, ангажименти, работа и т.н. са тъпи. като сбъркаш кажи си и толкова няма нужда да обясняваш колко си зает, а ние понеже по цял ден си бъркаме в носа и нямаме никаква работа стоим и чакаме някой да сбърка и да му го посочим.
   
  Doremi харесва това.
 8. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  :eek:аз де съм била та не съм разбрала:eek:на калина заплеса и изяде главата според мен, стар играч.............. изумима:)
   
 9. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  от тук тръгна с диляна са спречкаха:)
   
 10. Doremi

  Doremi Старши болярин

  Помня, че Торнадо я подхвана от вратата. И се тръгна...
   
 11. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  и ко тръгна, я влез, чети, тръгна........ нищо, то албена по са чекала с бурятаxDма недейте така двоен аршин:)сега според теб с бурята караме ли са, човек трябва да е малко по широко скроен
   
  Последна редакция: 18.3.18
 12. DILQNADELI

  DILQNADELI Обсебен

  а не нее с Диляна с мен почна от грешното инфо за една цъкалка ли беше или ред за цената от начало аз първа и подадох ръка не слагайте Диляна на главната страница
   
 13. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  за правописа думам:)
   
 14. DILQNADELI

  DILQNADELI Обсебен

  няма да споря не помня може и така да е...... Да взема аз да се кандидатирам най накрая Баш на мен ще помагаш ли?xDxDxDxDxD След като е започнало от мен да се приключи с мен. Нося и на критика, свободно време колкото щеш, утивам да попълвам анкетата да не ме изпревари конжо
   
  Последна редакция: 18.3.18
 15. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

 16. milkoga1

  milkoga1 Господар

 17. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  xDабе милко, калина не е от вчера, торнадо почва, буря става xDне виждам кой знай ко, че чак са почнало, то с другите сини по отсам било, в екипа няма място за тънкообитчиви, работа с хора е, а хората са различни :D
   
  Последна редакция: 18.3.18
 18. milkoga1

  milkoga1 Господар

  А, мен ми все тая от де е почнало...:p
  При теб доколкот помня беше за една кошница дет от 7 стана 12 евро....разбира се нямаше инфо, а беше тихомълком променена и ти си беше в правото.
   
 19. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  точно :D+забележка за правопис и диляна захапаxD
  а ма яд ма е ''чудо'','' почнали'' ''изяли'' , сенсей ко писа у темата на парашутко,'' баша я фанал за краката''умрях от смях xD и т.н...
  за протокола никого не съм изялаxD
   
  Последна редакция: 18.3.18
  milkoga1 харесва това.
 20. DILQNADELI

  DILQNADELI Обсебен

  точно от тази кошница, но на 3 та страница съм чак :mad: изтървала съм явно началото
   
  sm0uk3r71 харесва това.