За форума, екипа и още нещо ....

Дискусията в/ъв "Слухове и предположения" е започната от –divane- на 16.3.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  Не знаех че достойнството доблестта и здравите гащи се проявяват само ако има правила ама аз съм прост чиляк щом казваш :) ,трябва да има викаш закон указ ма къв одобрен от европейският съвет или вселенския разум та да се направи вътрешно гласуване и според него да предприемат твоите законни по всички правила на джедайското изкуство мерки :)
   
 2. Doremi

  Doremi Старши болярин

  Е, няма как без правила, но за друго ставаше въпрос. Понякога не знам какво ти има, ставаш много заядлив и почваш да правиш генерални изводи, все едно всички мислят като теб или поне голяма част. Разбира се, нека всеки да си каже мнението, било то различно или същото. Сякаш се бориш за някаква кауза, ама на чужд гръб. И тази кауза до какво ще доведе - до желания от теб мир ли? Вярно, че си торнадо, ама всеки път като влезеш във форума с "мисия", настава някакво преекспониране и нещата отиват в различни посоки, в един момент човек почва да се губи... Откъде се тръгна, докъде се стигна... защо е нужно това?
  Айде малко спокойствие вече...
  :)
   
  Последна редакция: 17.3.18
  milena7004, milkoga1 и p_janeta харесват това.
 3. BUTTERFLAYS

  BUTTERFLAYS Пазител

  Тая тема е като хралупата на Прасчо.... "Колкото повече Мечо надникваше в хралупата, толкова повече Прасчо го нямаше там"...
  Същото се отнася и за другите две с анкетите.
   
  fermer4etoo1970 харесва това.
 4. milkoga1

  milkoga1 Господар

  Работа върви натам (то някой от екипа преди време го беше казал вече), че накрая не само екипа ша си бие хикса, ами и целия форум ша иде на кино. Та тогаз да питам аз, де ще си пишем всички ние "великите творчески умотворения".
   
 5. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  Говориш за правила пък си анархист,колко по ясен да бъда....ти не живееш предполагам на самотен остров насред Тихия океан,нали в държавата има партии избори гласуване ала-бала....ок далеч съм от мисълта за партия тук принадлежности и прочие....просто всяка една позиция би трябвало да се затвържава с нещо та тогава да имаме очи за големуту дубру утру :) най просто казано да имаме гръб :)
   
 6. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  Ми да ти кажа, не е много така. Като се окаже в последствие, че не ставаш и очакванията заради които си получил подкрепа се разминат с реалността, какво? Пак ще кажеш е вие си ме избрахте. Или ще правим референдуми на всеки 2 седмици? От избори няма да ни остане време за друго :)
   
 7. p_janeta

  p_janeta Старейшина

  Това не е партия или парламент.
  За да те вземат на работа, в която и да е фирма, подаваш документи. Работиш пробен период . Ако се представиш добре, те задържат.
  Няма работодател, които да прави допитване до клиентите си, за да вземе някой на работа.
  За да се издигнеш, трябва да си способен и да се докажеш.
  Връзките и гърба нямат никаква връзка със способностите. Кой ми гарантира, че няма да бъде избран някой пълен некадърник, само защото има много фенове.
  Едно е личния живот и приятелствата , съвсем различно е работата.
   
  -dd76-, kismit и Кобрелия харесват това.
 8. БашФермер

  БашФермер Генерал

  аз наистина не мога да разбера какво стана и от къде дойде всичко това, чета, чета ама някъде ми се къса нишката и не вдявам, сериозно. чак днес разбрах, че става въпрос за ЦЕЛИЯ екип. люси миналия ден ни натръшка за спам, никой не съм ял, кротък бях ама спамих - факт, баннала ме - няма проблем, не е за пръв път, ама всичко си беше нормално, просто спам, като всеки път. минава и заминава. и 20ч по-късно влизам тук и всичко напълнено с ей такива теми. ОТ КЪДЕ ДОЙДЕ ТОВА? до педи няколко часа си мислих, че става въпрос за друго ама вече гледам, че съм в тотална грешка.
  та, аз се разграничавам от тая ситуация щото не искам екипа да напуска целия. отивам да си изтрия постовете от темата на каспартка и почвам да чета пак белким вдена вече аджеба за кво става въпрос. ако не моля най-сърдечно някой да ми обясни.
  през цялото време си мислих, че бурята побутва други и положението е казвам ти дъще сещай се снахо ама явно не е така.
   
  Кобрелия и cherrypie4 харесват това.
 9. БашФермер

  БашФермер Генерал

  още снощи го написах в тематаа на люси, щото така разбрах ама ей на простата ми кратуна пак не разбрала :D
  буря, ела кажи кво те мъчи, бре? що така?
   
 10. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  Хех ма верно че владея неколко езика но мисля пиша на български...просто и ясно щом като все се чувстват притиснати и нападани да затвърдят нещата си с гласуване,щом като няма хора от какво се притесняват пак ще са те :),също подчертавам че Диването си не го давам на никой но всяка промяна макар и неясна е по добра :)
   
 11. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  Що ве брат да ме мъчи та нима ти или други не се жалвате основателно или не нямам право да съдя от екипът,няма ли да е по добре да участваш с вот за екип..... нещо неразумно ли ти звучи :)
   
 12. БашФермер

  БашФермер Генерал

  ама защо искаш целия, обясни ми? от де дойде това?
   
  cherrypie4 харесва това.
 13. БашФермер

  БашФермер Генерал

  абе аз си ги плюя - факт, но не всички! и мога да обясня защо!
   
 14. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  Ма не си чел темата : да се повторя,аз освен за Диване ми през оня кой ще е там,предложих да се гласува за нов екип та да има гръб този екип че е избран от нас,да се кандидатира и старият щом са сигурни в себе си,много добре знаеш че нашту Люси нема кой го измести :)
   
 15. БашФермер

  БашФермер Генерал

  буря, пак ще ме баннат за спам :D
  ама гледай сега и други да дойдат пак ще ги плюем :D кво да си кривим душите, докато се научат. кобрелия като дойде да каже колко сме се яли с нея чивиите са й избивали на моменти ама тя си е перде /в добрия смисъл/ минава и заминава, хич не си го слага. както днес те е баннала и сте се яли така на другия ден може да се хилите из някоя тема. и люси съм ял и съм я подигравал в началото. ама тя е повече от перде, там говорим за тежка, плътна завеса :D и въпреки тия неща виж колко години са тук и правят квото могат и не се крият по дуварите. а другите наредиш ги и минават отбранителна позиция - семейства, ангажименти, деца, липса на време и не могат да разберат, че точно тва дразни, като нямат време и възможност що са кандидатствали. ядем тия дето идват с оправдания и без знания, и месеци наред не се учат от грешките, които правят. като внимаваш и не пишеш тъпотии за отговори за кво да те заяде човек? ми няма за какво!
   
 16. milkoga1

  milkoga1 Господар

  Що не се поспрем всички викам аз....Да поспрем, да по мислим,да се поставим на страната на всеки (доколкото е възможно), и ще видите че всеки е прав за себе си. Всеки е с положителните и отрицателните си постъпки,помисли,действия,разсъждения и т.н. Ясно е на всички че в екипа има проблеми, най основното липса на кадри, след това липса на "кадърни"кадри. Какво е решението питам аз? Решението не е да се джафкаме помежду си и със тях, а да намерим някакъв компромисен вариант. Знам че от 5 човека излизат 10 мнения, но все пак за благото на всички е да вземем да стигнем до някакъв компромис удовлетворяващ всички страни (разбира се няма как всички да сме щастливи,да се хванем за ръце и да запеем ,но все пак...) Предложение към екипа: контактувайте по често с играчите, сгафите ли, признавайте си по леко се възприема.Когато плясвате нещо достатъчно е 3-4 думи отдолу за разяснение, че видиш ли има вероятност от еди кво си, промяната в инфото да не по терлици и да е конкретизирана защо,кой,как.....Предложение към играчите: бъдете малко по толерантни, и аз търпя загуби от недооглежданията, но виждате колко са хората в екипа и кой какво върши, също така дайте възможност на нови попълнения(ако въобще някой вече се навие да влезе там), не бъдете толкова лоши, дайте шанс, не почвайте от 1 ден с хулите и нападките. Дайте шанс на хората да се докажат, и ако в последствие стане ясно че не се справят с пълно право ги нападайте. Никой не се родил научен нали? Според мен тряба да се сложи черта и да се почне на чисто. Забравете кво е било преди,вчера та и днес, вижте какво ще е утре, това е важното. НЯМА СЪВЪРШЕНИ ХОРА. Нито в екипа нито от играчите. И не забравяйте "тази игра е уж за забавление и отмора"
   
  -dd76-, ..koni.., biomenn и 5 други харесват това.
 17. БашФермер

  БашФермер Генерал

  ей на миналия ден люси сбъркала часа на пълнолунието, мен тогава ме нямаше, и са я захапали заради бонуси. ама после като четох темата не е обяснявала как не е спала от детето и колко е била ангажирана, а е казала - да грешката е моя, без обяснение как не може, как няма време, как тва, как онова.... виновна съм и толкоз.
   
 18. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  Тъй ама като се замислиш кой носи отговорност за невежеството в екипът...мисля малко по тъмно сините,защо когато челастриш Шушанка веднага дотичва някой да я брани,не е ли по добре вместо да товарим Люси и Тони да носят макар и пред себе си отговорност за Даскалките сега и занапред ние да поемем такава с избори :)
   
 19. БашФермер

  БашФермер Генерал

  аз тва 100000 пъти съм им го казал, че те си ги правят такива. и честни казано нямам нищо против да си се защитават не ми пречат, стига тоя дето защитават да се развива, а не да свиква да го позабърсват всеки път. а те като майки орлици веднага дотичват да подложат крило.
  аз знаеш ли кво си мисля, че всеки нов идва със страх и вместо да говори нормално с нас като има препъни камък почва с линкове към правилата, като си мисли, че от там ще му дойде супер силата ама нъцки. аз не съм бил тук когато муши е била мод или поне не помня, ама виж кво казаха, че е била тогава все с парцала и правилата /казвам квото съм прочел тук в темата, не съм пряк свидетел/ и що така? ако е действала като сега нима някой щеше да я заяде?
   
  Торнадо73 и sm0uk3r71 харесват това.
 20. Doremi

  Doremi Старши болярин

  xDxDxD
  Ами значи присмял се хърбел на щърбел. Ох, така ме разсмя!
  По принцип анархистът е в опозиция на властта, замисли се кой е тази опозиция. Таааа... аз ли съм анархистът?
  xDxDxD
  Няма ли някаква булчица там да те напляска вместо мен, та да мирясаш вече. Спакой са и стига с това гласуване, остави хората да си вършат работа.
  Абе къде изчезна нашият приятел Бялото перо, да даде лулата на мира и да се приключва тази олелия... :p
  [​IMG]
  Wanted
   
  Последна редакция: 17.3.18
  -dd76-, [[Fermerkaa]], milkoga1 и още 1 човек харесват това.