За форума, екипа и още нещо ....

Дискусията в/ъв "Слухове и предположения" е започната от –divane- на 16.3.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  Не ве дайте хората от гласуването като доброволно декларирате че напускате,разбира се никъде не съм писал че и сегашният екип не могат да участват в изборът :)
   
 2. DILQNADELI

  DILQNADELI Обсебен

  Ти си в грешка май. Доколкото си спомням аз първа ти подадох ръка след като се появи. Нямах нищо лично спрямо теб, а за нелоялността спрямо играчите което е една огромна разлика това твоето беше си един голям Гаф грешки след грешки и то елементарни, но не ти никога не си призна а това вбесява играч като мен който е от години тук, който всеки месец налива реални в нереална ферма и мисля че имам правото да си изкажа мнението и не съгласието с теб а и не само с теб. И бана който ми наложиха пак няма да ме спре да се изкажа с това кое е правилно и кое не. много да не кажа уважавам всеки един индивидуален играч от който мога да се поуча или да ми даде съвет , но от който може само да ме обърка няма как да си премълча и да му го спестя а сега лек и успешен от мен ден.............(Колкото до кой да е в екипа и кой не ще го кажа тук и сега според мен и с не 2 а 10 ръце ще гласувам ако можех де за: БАША е 1 ви естественно, Муши,Мунци,мечката лично знам че не може няма възможността от свободно време но и той е в списъка ми, фермерката, смукър, милко, плашилото и мн други на който е без да са в екипа разчитаме всеки ден)
   
 3. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  Олеле ма ти верно си много интересен човек. Я си спомни колко време трябваше за теб, през това време какво правим? А като ги одобрят, да не мислиш, че някои ще ги пусне админи от първия ден, че да могат да правят нещо? Като няма кои да ти покаже има да гледаш като голям камък какво става.

  Казах ти правете си гласуване, дайте хора, да си минат по реда, като им се покаже и се види, че вършат работа ок и без това идва лято, детето вече иска да ходи, екстра ще ми е да съм айляк.
   
 4. SexyLady8610

  SexyLady8610 Прохождащ

  Само да ти кажа, че изобщо не съм имала в предвид точно теб, нито съм крила, че е имало хора от форума които са ми помагали в началото. Никога не съм крила, че допускам грешки. Това че съм дала обяснение за някоя от тях, което от страни изглежда оправдание, не значи не не осъзнавам кога греша. Нито ти оспорвам правото на мнение, нито ще го направя. Като част от екипа бях се опитала да обясня, че и аз имам личен живот, но всички скочихте, че като нямам време да не см се захващала. Ми така е. Опитах да подобря нещата, но станаха по-зле. За това, чао на екипа от мен, чао на вас от мен акто модератор, и живота продължава.
  Предният коментар не написах с цел да се оправдавам.Явно трябваше само да напиша, че напуснах екипа и нищо повече.
   
  dedoto и DILQNADELI харесват това.
 5. БашФермер

  БашФермер Генерал

  торнадо, моля те обясни ми, щото четох, четох и наистина не мога да разбера защо искаш ВСИЧКИ да напуснат, като тук има повече от полезни хора. за бъркащите в носа те разбирам, но за другите наистина не хващам.
   
  kismit, sm0uk3r71 и ..koni.. харесват това.
 6. Doremi

  Doremi Старши болярин

  Защоооооооо?
  Торнадо, какво ти става, бе човек! Къде засили хората, остави ги на мира, ти имаш ли идея, че това са човешки същества и как биха подействали твоите думи?
  Защо постоянно даваш подобни съвети? Обясни, моля те.
  Аз нямам впечатление, че играчите искат това.
  Изобщо не смятам, че проблемите идват от екипа, просто играта за мен си заминава, със страшна сила. Няма нищо общо вече тази игра с любимата ни Фармерама. И да си изкарваме на екипа ли? Дори да грешат, едва ли е толкова фатално, че чак такова линчуване да се прави.
  Обясниха ти, правят, каквото могат, други желаещи с възможности няма.
  Защо изобщо трябва да се притесняват хората така, аз лично не бих издържала!
  Трябва да имаш "очи", за да видиш какво правят другите.
  Малко благодарност няма да е излишна!
   
  -dd76-, kismit, daniva76 и 4 други харесват това.
 7. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  :eek:o_O
   
 8. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  Аз имам впечатления че екипът все според тях е атакуван хулен и обиждан,нима не им давам златен съвет да затвърдят нещата с гласуване,Ваня се зачудила....ми да се кандидатират и те наедно и наравно с всички....ако ги изберат сетне при всяка необоснована атака просто ще напомнят че ние сме ги избирали,нещо неясно ли има,мога да дообеснявам още :)
   
 9. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  я дообясни, че пак не фанах:oops:
   
 10. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  Е нали уж за това беше другото гласуване дето предложи, аз разбрах, че в това да не участваме, а направо да бегаме?
   
 11. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  xDизвинете ме, но неразбирам за какво си хортувате:oops:
   
  Кобрелия харесва това.
 12. Doremi

  Doremi Старши болярин

  Хората си работят, въпреки всичко, заради всички, слава богу не са се отказали. За какво да са тези гимнастики, за да се докажат пред теб ли? За мен е напълно излишно и несериозно.
  Който иска да се кандидатира за място в екипа, не е спрян. Дори има покана.
  То е много лесно отстрани да даваш съвети, ако правиш това, лесно ли ще е ...
   
  Последна редакция: 17.3.18
  kismit, ..koni.. и sm0uk3r71 харесват това.
 13. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  Пред мен ли.....аз да не съм господ :) а и да виждаш мой пост с нападки....просто ми хрумна че както в животът тъй и в играта щом искаш титли и превилегии барем разчитай за щит на вотът на някой,и защо всеки дори и старият екип да не участва,просто мен ми не дреме освен за Диване кой е в екипът,нея няям страх че ще отпадне :),просто за да спрат с риданията колко им затрудняваме дейността с нападки и дрън дрън дрън да минат през ситото като всеки кандидатствал редови играч...още нещо непонятно....?Люси ми ако не ти изберат вагонти дет дърпъш ми ш бегът ми :)
   
 14. Doremi

  Doremi Старши болярин

  За това става въпрос:
  Ти го искаш. Аз не например.
  И като не ти дреме, защо са тези панаири, Торнадо?
   
 15. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  а те как са влезли вътре:eek:
   
 16. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  М кто не ги изберат или преизберат ко война ли да има ще напуснат ,ма не ми дреме за мен за общия мир и хармония ми дреме,за това и ми дойде тая идея,чуда се що толкоз си против......или и ти съзнаваш че освен Люси друг йок да се пре избере :) ма не бой се и в хаосът има светлина,по добре неясно бъдеще отколкото ясно пълно с напрежение настояще :)
   
 17. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  а буря, мойта любов кобрито не барай
   
 18. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  А аз ко да я барам ,споко няма да има гласуване и да има кък беши играчите ривът екипо си върви :)
   
 19. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  xDрапуснах, разгеле
   
 20. Doremi

  Doremi Старши болярин

  Ми то си има правила, в кой форум избират с гласуване?
  На мен точно за общия мир ми дреме и затова те моля да покажеш памучето в себе си, добрите обноски и цялата си забавност, защото я имаш. А не тази заядливост, която мине се не мине време и хоп, дето разваля атмосферата във форума, ами и не знам какво причинява на едни хора, които трябва да преживеят това.