За форума, екипа и още нещо ....

Дискусията в/ъв "Слухове и предположения" е започната от –divane- на 16.3.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  Ааа не така, ние работно време от 8 до 17 нямаме. Както каза нашия приятел Торнадо, ще търсим ефективност, а знам че и с малко време от теб ще има много, така че ще сме многооооооо толерантни че се появяваш за малко.
   
 2. Баш-а

  Баш-а Стажант

  виж сега, преди имах повече време предлагам ви човек за който гарантирам и на който аз ще удрям рамо също, така както съм гарантирал преди и за друг ;) ако искате може да ви свържа, тел, скайп...ферма, де да знам. само трябва да говоря щото играе една друга глупава игра, с елия са приятелки там, преобличат кукли по цял ден :D че и пари дават за тая идиотщина :eek:
   
 3. Баш-а

  Баш-а Стажант

  аз едно време като исках вие не ме щяхте, я сайт ви пречеше, я бях в издънка и не можело все имах препъни камък, а имах желание не веднъж, сега не ща вие ме искате
   
 4. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Ми виж, аз имам слонска памет, много помня, и лошото и хубавото, разбира се. Никой не отрича твоята помощ и преди да се изгубиш, и лично си помагал, проблема ни не е в таблиците а в ангажимента, който ти се вижда труден.
  Само, че както умееш да помагаш така умело се справяш и с лидерството, наведеш ли се за камък, само гледай колко още ще се наведат!:)
  Информацията, с която ни заливат не е малко, това да получаваш минимум 7-8 имейла на ден, отделно, да си ги превеждаш от английски, да следиш скайп чатОВЕ, и друго, споменато от диване, и друго неспоменато.... Това си е ангажимент, който сме поели, не пред вас, съфорумци, а най-вече пред себе си, стараем се да се справим, след като сме го поели! А да ви се е случвало в старанието си да НЕ сгрешиш да се оплетеш още повече?!!! На мен - да, случвало ми се е, много е гадно.

  Едно време с триста зора го бяхме убедили /Баша/ да влезе в екипа, ма едни други умни глави като крякнаха...... леле мале, уплаши се той, /не в буквалния смисъл/ и веднага си намери причина да включи задна скорост.:):sleepy:
   
 5. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  Точно, вече няма препъни камъни, трасето е свободно.;)
   
 6. Баш-а

  Баш-а Стажант

  аз си знам, че не ставам, затова предлагам друго. аз и да съм в екипа не очаквайте примерно да защитавам рунтавия. ни във форума, ни в чат, ни никъде. не ставам за такава работа аз.
   
  Кобрелия харесва това.
 7. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  Е че някой кара ли те, ти тая работа на нас остави, за теб друго ще намерим.
   
 8. tani1980

  tani1980 Полубог

  Извинявам се за двупостието, моля да ме съберете. Не казвам че Диването не е права. Трябва толерантност да има, търпение и разбиране също. Това или го имаш или го придобиваш впоследствие. Според мен обидите и просташкото поведение нямат място във форума. Много рядко съм била критична или остра към другите и то когато вече не се трае. Ти ми кажи, колко пъти ставаше във форума едва ли не скандал заради Караконджо, колко обиди отнесоха играчите от него и колко и какви наказания отнесе той. Според мен на човек един път се казва, вторият път се наказва. Относно Г-жа Атанасова редно е да проверява дали работят линковете преди да пусне инфото нали, но не няма време за това. Говорим за градивна критика нали? Не става когато сгрешим и да се покрием за 2 или 3 дена и после да кажем извинете ме, бях много натоварена и ангажирана. Знаеш че по принцип всички се стараем да помагаме, кой с каквото може за играта на другите когато имат проблем или не са разбрали. Това е защото сме на ясно, че екипът ви е от малко хора и не може да сте 24 часа на разположение и по този начин улесняваме и Вас доколкото ни е възможно. Пишеш че според мен негативното отношение е подсигурено, съжалявам но така ги виждам нещата. По простата причина, че играта стана прекалено натоварваща и с прекалено много бъгове и грешки. И като добавим за капак грешно поднесено инфо и играчите избухват. То последно време все нещо не е наред с играта и хората се изнервят, нормално е. Какво остава за тези, които плащат реални пари. По принцип рибата се вмирисва от към главата, в случая БП. Там трябва да намалят темпото на евентите, за да имат време да си доизпипват нещата. Така напрежението на играчите ще спадне и по този начин много или малко и форумът ще е спокоен. И понеже вие сте буферът, вие предавате информацията нагоре, вие обирате негатива. Не е редно, но става така. А като зачестят грешките в инфото, смяната или промяната му по терлички без предупреждение на играчите ( колко пъти се е случвало ), затова всеки нов в екипа го тледат под лупа. Извинявам се стана прекалено дълго, а нямах намерение да пиша толкова.
   
  -dd76-, milena7004 и Баш-а харесват това.
 9. xari_myri

  xari_myri Ветеран

  значи за целата ситуация сте си виновни вие админите,прекалено сте толерантни със една шепа кибици който са обсебили форума,то хубаво е да има свобода на словото ама тая група от всезнайковци направо се оливат чак дразнят и то много,играя и други игри там такова чудо няма, за най малкото заяждане със мод или админ оставаш поне 5 дни на трупчета,тук такива мерки май несе използват а са наложителни
   
  aylakz харесва това.
 10. Баш-а

  Баш-а Стажант

  лю, що пишеш глупости? мислиш ли, че ще оставя? най-много да се изпокараме как си му е реда. значи ще си бърка в носа, други ще бачкат и после ще го защитавате. тва направо ме вбесява!!!! вие сте си виновни за тоя екип, вие го позволявате. не съм го спестявал никога и няма да спра да ви го повтарям. екип - екип ама всичко си има граници не може все да тичате покрай тях с тоалетната хартия. ти мислиш ли, че в един чат с този аз ще си мълча....ще го направя на гъз и коприва! това, че те оцветяват в някакъв цвят не значи, че ти сменят мирогледа. много добре знам колко работа имате, в какво се състои, как я вършите, каква е системата ви, кой как какво всичко ми е ясно, та на база тази яснота ми е ясно и колко помага с изготвянето на инфото. инфото при него пристига готово, админите го правят и до края се стиска. няма как с такъв търтей от толкова години да меля, няма как да стане. или аз да си давам зор за нещо, щото правили сме заедно неща - знаеш, почна ли докарвам до край, ако ще да не се спи, та аз да се раздавам, а тоя покрай мен да ми се кипри. сблъсъка е неизбежен. трябва да му дам играта на на моята, там да си си кипри по цял ден.
   
 11. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  за всеки влак си има пътници, друже, няма страшно, желание се иска.
  Аз имам две чавета и много ангажименти вече покрай тях, влизам, ако сте забелязали у форума съм до към обяд - по време на работа!!!, крада от работното си време да отдам на форума, щото на играта ми е лесно, през телефона обирам садя и толкоз. В момента също крада време, посветено на децата ми, защото мисля, е нужно да следя и участвам в дискусията. Диването и тя милата с всеки ден свободното й време ще намаля, минала съм по тоя път, така че...така ще е. Когато Каспаретка се оттегли за неизвестно време, се опитах да помогна с подготовката на инфото и аз като човек грешах, кастрехте ме, спрях да се бутам там, ами с две думи, искат се хора, не е само до качеството, както казва жанета, от трима души какво качество очакваш?!
   
 12. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  Аа не така, без да се караме, той има една много съществена роля, за която нито аз нито ти имаме нерви. Това да ни проверява, какво сме стъкмили буква по буква. Много добре знаеш, че минавам и не проверявам 2-ри път, нямам търпение за подобно нещо. Много грешки ми е хващал и за мен това е помощ, щото иначе ще отиде при вас грешно и тогава още по-батак.
   
 13. Баш-а

  Баш-а Стажант

  хахахаха то пък щото няма грешки, айде, айде.
  чухте ли сега всички ДА СЕ ЗНАЕ, АКО В ИНФОТО ИМА ГРЕШКИ НЯМА ДА ПЛЮЕТЕ ЛЮ има си виновник за това ;)

  къде са пускат тия кандидатури, после на личен ще ти пиша сериозно ако искаш ще говоря и ще имате отговорен човек, на който можеш да разчиташ.
   
 14. Баш-а

  Баш-а Стажант

  хахахахахахах не могаааа! xDxDxD даскалов се появи :D:D:D вземете него!
   
 15. daskalov64

  daskalov64 Стажант

  Един от "другите умни глави". ... Форумът винаги е бил като кошер, когато Баш-а е в него. За година-две форума беше ОК, но от 3-4 месеца пак започна кой е по-, по-, най-, заяждания, обиди и т.н.
  И разбира се, че никой не иска да става "син", след като във форума цари "умнотия". Същевременно има потребители (mushnuk), които тихо и кротко си работят и помагат без да развяват егото си.

  ПП. Баш, как видя, че съм вътре? Или имаш бонуси некакви?
   
 16. Баш-а

  Баш-а Стажант

  даскале, ти с "умната си глава" се сети кви ги свърши. кой направи най-големите панаири тук и кой се смяташе за недосегаем. кой искаше да навира главите на екипа в ..... им, по най-вулгарния и циничен начин, дето и аз не съм писал така, а после кой обесняваше на потребителите, че са малоумни ;) айде да не вадим старите ленти....позорно си замина.
   
 17. Баш-а

  Баш-а Стажант

  айде отивам да пия рИкия ;) нямам време за губене точно с теб, ако имаш да кажеш още нещо по нощите като се появя пак с радост ще ти отговоря :D домилял си ми :inlove::inlove::inlove:
   
 18. daskalov64

  daskalov64 Стажант

  Един си тръгна позорно след 15 мин в екипа и не съм аз ....:music::music::music:
   
 19. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Не мисля, че сме се събрали да си вадим кирливите ризи от едно време, знаем си всеки кой какво е правил, пък вие като се срещнете все си ги мерите, без метър.
  Целта е да се сработваме, без значение кой е екип и кой, не, да комуникираме като възрастни хора, без сочене с пръст, и разни епитети, не сме ние хората, които ще променят другия, особено дето не го познаваме, можем да посочваме грешката на другия и без да го изправяме на гилотината. Можем, стига да го поискаме.
  А отстрани сме смешни с такива ситуации, повярвайте, няма такъв друг форум.
  Отивам да играя шах , детето чака вече от кое време!:p
  Лека вечер от мен!:)
   
  kismit, Doremi, milkoga1 и още 1 човек харесват това.
 20. Doremi

  Doremi Старши болярин

  ..... Идва ми в повече това напрежение...
  Четох, четох... Защо така става? Каква е причината?
  Това е все пак една игра, която се обслужва от хора. Човешкият фактор е от значение. Всяко несъгласие с нещо може да се изрази и не толкова агресивно (всеки има различна степен на толерантност , изказът на всеки е индивидуален, това ни прави цветни).
  Едни са с по-голямо его, други не. Да нямаш недостатък, това е също недостатък.

  Един куп причини мога да измъкна, за да помоля да бъдем по-добри едни към други. Дори да не ги чувстваме "свои".
  Лично аз в този форум съм си позволявала да бъда по-остра единствено срещу агресивни изказвания, обиди, без значение какви са били причините за тях, защото в крайна сметка думите са факт.
  Няма нужда от преекспониране според мен.

  Откакто тази игра стана прекалено интензивна и не особено приятна с безумно многото куестове, вече ми е все тая дали съм взела всичко от нея. Ей сега ми седи на Бахама бамбука и не ми пука. Да, но други не могат да кажат като мен, защото имат ангажименти да подготвят инфо и подобни. За Нас, играчите.

  Хора, всеки греши, няма безгрешни.
  Девизът ми е "Бъди добър, пък каквото ще да става". Не казвам, че другите трябва да мислят като мен.
  За завършек ще цитирам себе си от друга тема:
  ... дори да допускат грешки...,
  ...тъй като аз не мога да бъда на тяхно място и да правя това.
   
  -dd76- и milkoga1 харесват това.