За феите и приказния свят

Discussion in 'Архив на Помощ' started by –divane-, Oct 2, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, кодовете бяха до 24-ти.

2. ani41642

ani41642 Прохождащ

Извинявам се много но не знам къде да си пусна че търся приятели, за fantasyRama nik ani4164

3. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

И аз си търся приятели за фентазирама никнейм аник

4. zorro58

zorro58 Ветеран

който иска да идва при мене , имам

две свободни места

5. zorro58

zorro58 Ветеран

някой ще поства ли нещо за фантазирама или го изоставихте въобще , много нехайно отношение към играещите не мислите ли

6. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Никой вече не обръща внимание.Жалко за красивата игра.

7. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Когато и ако имам възможност. Не мога да задължа екипа на фармерама да прави подобно нещо. Идеята на темате е по-скоро играчите ако все още има такива, да пишат свободно на български при проблем, ако не могат да се справят с английския форум.
    Относно фая за събития, единствено в официалните форуми ще намериш подобно нещо.

Съжалявам ако звучи грубо, но това е резултата от затварянето на форума. Повече тук не можем да направим.

8. zorro58

zorro58 Ветеран

ми не е чудно защо всичките ми съседи се отказват един по един

9. черешка

черешка Старши болярин

Добър вечер! Я да видим, това ли е форума на вашата игра?
    http://www.bigpoint.com/fantasyrama/board/
    Такам, мога да помогна с превода, ако нещо ви интересува.
    Доколкото чета в момента имате куест за фестивал до 8 април - фестивал на Верис.
    Нямате нови съобщения в раздела, последното е било за 6 март - някакво събитие за лунни камъни + 25 % - фестивал на щастието.

10. zorro58

zorro58 Ветеран

ами не , не е въпроса за превода , но нито имаме информация за събития , нищо ей тъй си цъкаме наляво надясно......ми не съм го оставила , защото съм на 93 то ниво

11. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Аз моята съм я зарязала отдавна. Не ми се копае толкова много.

12. черешка

черешка Старши болярин

Ами в момента има събитие до 8 април е. Поне това видях.За този фестивал има подробна информация с точност кое какво се иска, но няма нищо ново, тук-там...няма и съобщения. Явно така правят форума, не зная, не играя никакви игри, само тук. Но ако с нещо мога да помогна няма проблем. Там има и списък, както при нас с таблица какво се иска за това събитие, но там е без таблици. Доста ясно е описан евента. Не намерих теми за предварителна информация...Може би имат някакви сайтове, провери, попитай.

vanko22 likes this.
  13. zorro58

zorro58 Ветеран

благодаря ти много , аз се оправям, но ако имам затруднения ще те питам

черешка likes this.
  14. черешка

черешка Старши болярин

Радвам се. :) Проучи нещата, попиши с някой от техния форум, попитай за информация, би трябвало да намират от някъде. ;):p Виж кой е по-активен и попиши, не може да нямат инфо!!! :p

vanko22 likes this.
  15. zorro58

zorro58 Ветеран

някой да каже какви са новите стръкчета , ще има ли събитие , за сега не е обявено , а при нови стръкчета винаги е имало

16. черешка

черешка Старши болярин

Здравей! Мога да ти напиша с превод това,което е във вашия форум към тази игра: уикенда ще имате събития с дървета ретро разсад: разсад, който се ползва като нормалния, но специалните дървета са от различни разсади събития.: дърво амброзия; истинско дърво; водно дърво; сребърно дърво полумесец; кремаво дърво; златно светещо дърво; чудовищно дърво; дърво водопад; ъпгрейди според нивото на играта ви 1, 2 и 3. Няма да имате задачи, нов куест няма да има, защото няма специално дърво.
    Дано бях полезна, между другото както бях писала и преди,пописах с някои играчи от този сайт, но ми отговориха отрицателно- явно нямат сайт от който да черпят информация или не искат да споделят. Няма да имате нови видове при тези стръкове, последният нов вид е бил през месец март - дърво водопад.
    Ето и линка, от който преведох информацията е писана в ден сряда. Вчера сте имали спиране на форум по технически причини.
    http://www.bigpoint.com/fantasyrama/board/threads/retro-seedling.11278/#post-330077

vanko22 likes this.
  17. zorro58

zorro58 Ветеран

благодаря ти много :))

черешка likes this.
  18. черешка

черешка Старши болярин

Няма за какво!
    Усмихнат ден! :)

vanko22 likes this.
  19. tani1980

tani1980 Полубог

Здравейте, има ли още БГ играчи в тази игра? Останаха ли такива или като премахнаха българският форум и те се отказаха един по един?

20. -mairon

-mairon Подрастващ автор

Има.