За странностите на пазара, а при вас как е?

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KARAKONJO на 15.3.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. tani1980

tani1980 Полубог

Ами значи сам си си отговорил защо са толкова скъпи, заради куестите в читалището.

mushnuk харесва това.
  2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Точно защото има толкова много куестове с тях трябва да са евтини.

3. desi232

desi232 Посланик

напротив,когато е голямо търсенето на дадена стока е по скъпа

4. -niksan-

-niksan- Обсебен

Също цените на пазара се ръководят и от предлаганата стока .Ако има много стока на пазара която се предлага цената пада.
    Ще ви дам пример преди въвеждането на дъждовната гора цените на горското грозде и маракуята ванилията ананаса и другите неща бяха по скъпи,сега отглежданата продукция е много по голяма от търсенето значи и цената пада всичко следствие въвеждане на дъждовната гора се сринаха на половина като цена,тогава се вадиха много повече пари от колкото сега.
    Пазара е като токийската и нью йорската борса ,цените се свалят и от големи играчи на пазара ,имам наблюдения от такива фермери

desi232 харесва това.
  5. Zlobara

Zlobara Активен автор

Да ви кажа честно следя редовно пазара от няколко месеца насам. Интересувам се най-вече от плодовете и честно казано няма нищо евтино . Най- евтиния плод започва от 70 мъхнати нагоре и стига до 80 та понякога и до 100 . Папагалската перушина започва от 700 пенита пак нагоре по- евтина много рядко в случаите ,когато някой има нужда от пенита. Общо взето това си е мое мнение разбира се , но мисля, че доста неща на пазара са по -скъпи и се съмнявам някога цените им да паднат надолу.

6. milkoga1

milkoga1 Господар

Въпрос,има ли възможност от един акунт да се пуснат по вече от 10 предложения за една и съща стока на пазара?

тралала, georgiev и lion8080 харесват това.
  7. desi232

desi232 Посланик

на мен повече от 10 не ми позволя да пускам на пазара от един продукт

milkoga1 харесва това.
  8. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

20 с премиум.

9. milkoga1

milkoga1 Господар

Оки,тъй като не давам пари на вятъра xD,съм пропуснал тази информация,мерси за инфото.

10. bayVasil

bayVasil Знаменитост

Аз друго да питам, като предварително се извинявам, че е тука:oops:
    Ще ли да ти е удобно да отвориш една тема в раздел дискусии, за новостите на бахамата, че да са оревеме подобаващо?

[[Fermerkaa]], milkoga1, Annabelx и още 1 човек харесват това.
  11. milkoga1

milkoga1 Господар

Ееее,ама тъй може у всички теми де,иначе у една ша стане безинтересно xD

12. bayVasil

bayVasil Знаменитост

То в това ми е силата, ама реших да спазя ОУП-то за сефте;)
    То за това може и да не хване декиш молбата