За семената в разсадника

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by choko_59, Mar 8, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. choko_59

choko_59 Знаменитост

здравейте.честит празник на дамите.семената в разсадника са важен елемент от стратегията ми за играта.откакто сам игра ежедневно изкупувам всички семена.това ми помага за събитията и особенно сега за сезоните.с отваряне на всяко растение растат и цените и това е нормално докато стигнем до сибирския лук.как може 100 растения 5 часа да струва 800 000 пенита а хортензията преди него 24 часово растение за 100 семена 100 000? от сибирския лук нататък пък е същинска лудница. искат се милиони. моят въпрос е защо е така?

.TAINNA., milena7004 and mushnu4ka like this.
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Спокойно ще чакаме инфлацията в играта,тогава ще бъдат по джоба на всеки.преди тези над 300 000 бяха скъпи,не можехме да си ги позволим:cry:

Last edited: Mar 9, 2020
    .TAINNA., kakata13 and dedoto like this.
  3. mimi

mimi Подрастващ автор

Така ни учат да не "ходим до магазина " да купуваме на готово ,а сами да произвеждаме ,продукция която е чиста без нитрати,без ГМО xDxDxD

4. choko_59

choko_59 Знаменитост

здравейте.току що отворих растението елда и си викам ще отида на пазара да си купя и да го развъдя.гледам 19999 пенита бройката.точно на тази цена предлагам и аз тръстиковите стъбла.с моите камъни по моята глава.всичко на този свят се връщало... лека вечер.

5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

купи го от червената кошница. Ще ти излезне без пари :p

choko_59 and kakata13 like this.
  6. choko_59

choko_59 Знаменитост

така е .разбира се че ще си купя от там.значително по-евтино е.за 250 броя само 2785500 пенита.ще си купя 10 бройки и ще ги развъдя.благодаря ти

.TAINNA. likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.