За сандъка-чудо

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от yanina494949 на 18.10.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. yanina494949

yanina494949 Кандидат за признание

Не зная кой е определял цената на този сандък но ми се струва че това е наистина поредното чудо с играчите да искаш 500 монети за нещо което въобще не заслужава на мен се падна ренцо медникаря който дава 400 точки. просто под0игравка- така го разбирам аз и съм дълбоко разочарована. предполагам че много от излъгалите се да купят сандъка щеме подкрепят yanina494949

bubolina8, Dionys, koteto9 и 2 други харесват това.
  2. choko_59

choko_59 Знаменитост

оооооо ти направо си улучила джакпота..какво да кажа аз със моето пиле балетист? 6 часа 235 точки.много мислих дали един надгробен кактус да не си купя.мислих мислих и накрая хвърлих монетите на вятъра.тази декорация никога няма да си я сложа.

DILQNADELI харесва това.
  3. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

надгробен кактус имаш от мен на пит ми драсни

4. choko_59

choko_59 Знаменитост

благодаря ти

5. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Моля

6. johnnie75

johnnie75 Обитател

На мен от сандъка чудо ми се падна Завръщането на Нублоните - за 10 часа - 250 точки, но пък е старинна цъкалка от 2012 г. :)