За рецептите и още нещо ....

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от БашФермер на 7.2.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. НощенБяс

НощенБяс Кандидат за признание

вижте се ся на кво превърнахте работното ми място
    то бива бива ма, без мезе не бива. всеки вика ела насам да пием ела натам, ми мойм ли да хукнем де ааааа затуй тъй работиме

аааа ми мезето беее
    днеска може и от сутринта

БашФермер харесва това.
  2. БашФермер

БашФермер Генерал

ааа нашето лекарство /първака за мачкане/ е 80% ти се смееш щото не си свикнал и ти се струва спирт ама при нас е така, тва е нормално. на мен пък при вас ми е слаба.

3. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

чи ко варите, че да тръгне на 80 :eek: ако са наканиш донеси ми малко 80% първак:oops:

4. БашФермер

БашФермер Генерал

80 градуса....гледам, че съм сложил % ама ти си ме разбрала :D

5. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

нал знаеш мачкането ми е приоритет xD

6. .water.

.water. Обсебен

Не знам за какво са ни нови рецепти и промени в бонусите като няма слотове да ги ползваш .Добро решение за ананасовите сладки и вампирския серум ама къде да ги сложа на ушите си ли да ги закача?

-niksan-, pepa551, Zlobara и 2 други харесват това.
  7. dedoto

dedoto Адмирал

може и в по съвременен вариант на пъпа:cry::cry:

DILQNADELI и .water. харесват това.
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Защо пък ако имаш вампирски серум и играеш само на пълнолунните полета, да не можеш да го ползваш вместо ЯМЧ?
    Виж, ананасовите сладки не са точен заместител на ЯМЧ на баха-полетата, освен ако не се играе на големи или плодородни полета. Но примерно точно за разсяване би могло да се ползват. Например ако през първия ден на събитието само за това има време. И ЯМЧ-то е кът. И после да се активира ЯМЧ.

Последна редакция: 2.3.18
  9. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

оф......що пък да няма още един слот да си ги цъкнеш и двете;)

-niksan-, .water. и tani1980 харесват това.
  10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Абе ще дадат още един слот и ще вдигнат още бройките... Т.е. пак ще е кофти. (Така преценявам акъля на ония горе в БП, не че и аз не си помечтавам за още един диамантен.)

11. milkoga1

milkoga1 Господар

Те пък щот изоообщо не ги вдигат бройките...Ма хората си гледат техния интерес разбира се.

12. .water.

.water. Обсебен

Не знам как ще стане това да цъкаш само на пълнолунното поле като евентите са един след друг да не говорим за куестовете в читалището освен това има и тиквен мармалад ,който е още по евтин и пак дава пак една бройка повече .Да бяха направили вампирския серум плюс 1 само ама да беше поне за златен слот да има смисъл от него .Бройките така или иначе се качват и няма да спрат докато не изреват всички в купом или не започнат да окапват .

-niksan- и tani1980 харесват това.
  13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ами всеки има различни приоритети в играта. Например има играчи, гонещи само точки (поне двама такива познавам). На които всички полета са с цъкалки и не желаят да ги махнат.
    Но и това е хубавото на играта, че всеки може да има свои си цели (трупане на точки/пенита или изпълние на задачи в читалището или събиране на всякакви редички или каквото и да било) и да ги следва. Всеки може да избере какво и как да играе.

Пума~` харесва това.
  14. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

затуй няма нужда от излишни рецепти без слот8)е вървят двата евента по едно време, тоз серум за къв чеп ми е:eek:кът пускат рецепти да пуснат слот , пък кой кво ще копа си е негова работа

.water. харесва това.
  15. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ще пуснат още един слот,ямч то ще деиства само на фермата ,вампирския серум на пълнолуните полета,фаидата тогава ще бъде безмислена:cry:

стефи_27 харесва това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.