За промените в мелницата за храна

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by tutifruti9, Mar 23, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. черешка

черешка Старши болярин

Айде сега, няма, нали имаш кино, гледай. Аз пък нямам! xD

2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ами щом нямаш,каня те на кино,само че вземи пуканки;)

черешка likes this.
  3. черешка

черешка Старши болярин

Идвам, мелницата трябва да смели пуканките, да заредя с царевица. :p
    Аз много харесвам подобрената мелница. :p

-niksan- likes this.
  4. -niksan-

-niksan- Обсебен

Много готина е новата мелницата,можеш и на двете позиции ,да заредиш супер храна,да се мели:):):)

черешка likes this.
  5. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ако е било активирано преди да пуснат новата мелница,трябва наново да е пуснеш,защото са се загубили бонусите от реда.

черешка likes this.
  6. Styx

Styx Guest

по написаното оставам с впечатление, че си стартирала мелницата след нововъведението. ако е така остави ИД за проверка. ако обаче е стартирано преди промените има проблем, както ти е казал никсън.

"След въвеждането на реформите в мелницата в някои акаунти има неправилно отчитане на оставащото време за мелене
    при използване на турбомелница и други бонуси за намаляване на времето за мелене.
    След прекъсване на меленето и започване на ново, времената се отчитат правилно."

7. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Току що си пуснах мелницата и се изненадах като видях храната за птицечовка в обикновените обори - не трябваше ли да е във загадъчните (а може и аз нещо да бъркам)? :oops:o_O

черешка likes this.
  8. 0246

0246 Обитател

И аз оставям ID: 41605516 - мелницата бе заредена снощи към 22-23 часа българско време с 2 супер-храна + много за Бахама. Днес сутринта вече нищо не се мели и не виждам да ги има храните.

9. Styx

Styx Guest

предадено е за проверка, когато има администратор на линия ще провери.

10. 0246

0246 Обитател

Благодаря! Само да допълня, че при мен всички стартирани любимци летят само в основното поле и е като в Ноевия ковчег при Потопа, по другите никой ни прехвърча, ни подскача - всъщност за мен по-скоро е забавно, но говори за проблем с конкретната анимация в играта.

11. Styx

Styx Guest

здравей, ще предадем въпроса за проверка защо се е получило така и евентуално да бъде корегирано.

12. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Благодаря! :) Ако трябва ИД за проверката, заповядай - ID: 3278106

черешка likes this.
  13. Styx

Styx Guest

не мисля, че е необходимо за момента. и при мен е така :)

14. 0246

0246 Обитател

Е стига с тая мелница вече :mad: 3 супер-храна бяха заредени днес на обяд - сега пак е спряла. Аз ще смеля ли нещо тея дни или ще ви търсим бъговете всеки път. Аман вече :mad: Оставих ID сутринта - някой погледна ли нещо и какво направи? >:(

15. radka1981

radka1981 Прохождащ

Здравейте и аз имам проблем с мелницата но само на бахама моля за проверка ID: 23742683

16. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Ето това е справката за произведената супер храна в мелницата след промяната.
    началосупер храна2 бр.2015-03-24, 19:25:31
    крайсупер храна2 бр. (общо 105 бр.)2015-03-25, 09:50:33
    начало супер храна3 бр.2015-03-25, 11:45:11
    край супер храна3 бр. (общо 108 бр.)2015-03-25, 19:13:39
    начало супер храна2 бр.2015-03-25, 19:14:20
    отказано смесване супер храна2 бр.2015-03-25, 19:14:51

17. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Какъв е проблема?

18. radka1981

radka1981 Прохождащ

проблема е че не ми дава да меля нищо дава ми празен екран

19. p_janeta

p_janeta Старейшина

И при мен има същия проблем. Пробвах през друг браузер, но няма промяна.

20. 0246

0246 Обитател

Така написано, излиза, че за 9 часа са се смелили 3 храни o_O Този бъг ми харесва :p Нека се забавят дъъъълго с оправянето му ;)

Съжалявам за резкия тон и благодаря за информацията! Понеже е голяма мъка с тая супер-храна, ме хвана яд, че толкова време е било загубено. Дори и не ми мина през ума, че този път може пък да не сме набутани ние, играчите xD