За промените в мелницата за храна

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by tutifruti9, Mar 23, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Мисля тук да възроптая, относно насоките на промените в играта. С анкетите, които пуснаха, попитаха играчите, какво да се промени в мелницата, играчите заявиха, че искат промени от към намаляване на времето за супер храна, да ама не, те цялата мелница ще променят, но не и времето на супер манджите, за чий зор, питам аз и отговор не искам. Какво искаме, какво получаваме, защо е тази криворазбрана цивилизация?

ivan4ik and mell like this.
  2. baiete

baiete Болярин

Имам един въпрос с нововъведенията ще може ли да се мели супер храна на острова или пак не са отразили желанията на играчите ? :oops:

черешка and 0246 like this.
  3. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

За сега няма да има такава промяна., но в бъдеще може и да бъде направено .

4. черешка

черешка Старши болярин

Добър вечер!
    Имам въпрос:
    Мелницата на острова ще изчезне ли като изображение или ще остане ?

5. zwezdi4ka

Ще остане. Просто и от двете мелници ще се отваря един и същ прозорец и ще има възможност да се стартират и дветете мелници без да се разхождаме.

черешка likes this.
  6. черешка

черешка Старши болярин

Разбрах. :)
    Приятна вечер!

7. zwezdi4ka

Хубавава вечер е на теб.

черешка likes this.
  8. p_janeta

p_janeta Старейшина

Имам въпрос ... Предполагам, че с промяната на мелниците, смилането на храна ще бъде прекратено. Какво ще стане с продуктите, които са заредени, ще бъдат ли върнати в плевнята ?

9. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

здравей, когато се прекъсва меленето продуктите винаги се връщат в мелницата. Предполагам и в тоя случай няма да има разлика... За да не се получат обаче неприятни ситуации според мен е по-добре да прекъснем меленето и да сме сигурни в получаването на продуктите си обратно!

10. mamahadi24

mamahadi24 Стажант

имам въп,ос какво ще стане с ту,бо ме.ницата имам п.атени още 774 часа какво ще стане с тях няма ли да мога да ги ползвам ще ми върнете ли парите в такъв случай

11. Привет, спокойно можеш да си ползваш оставащите часове турбомелница. Само ако в момента не ти отчита правилно време - прекъсни меленето и го пусни наново.

12. mamahadi24

mamahadi24 Стажант

б.агода,я за изче,пате.ния отгово,

13. черешка

черешка Старши болярин

А какво означава надписът с катинар Очаквайте скоро в обновената мелница ?
    Изписва ми : Процесът на зреене не е завършил.

14. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

Нововъведенията във мелницата ми харесват,но съм на тръни на 1 добра реализирана идея ,идват 10 лоши(и преди да вбеся с това изказване някои фермер ще кажа може и по добре)

15. karina367

karina367 Подрастващ автор

как да видя какви продукти трябват за дадена храна, ако в момента меля и е зададена следваща храна?

16. Привет, инфо за съставките на храните - клик.

17. karina367

karina367 Подрастващ автор

Е да ама нали разбирате , че май не е твърде удобно всеки път когато искаш да направиш някаква справка да се ровиш във форума - къде беше храната.

tanyamery and MARV3000 like this.
  18. zwezdi4ka

Означава че скоро и там ще е активно.

черешка likes this.
  19. черешка

черешка Старши болярин

Супер, три опции за храна.
    Мерси за отговора, Звездичке. :)

20. -niksan-

-niksan- Обсебен

Да ще бъде активно,но мисля че ще бъде активно,срещу париxD