За промените в звездите....

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от 0246 на 6.3.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. фермерчетовики

  фермерчетовики Професионалист

  Играех времените евенти най-вече заради звездите и заради хубавите цъкалки. Ако не бяха те досега нямаше да съм отворил и половината от руните на дървото. В читалището са ми останали само тези със селекции и производства за които не бързам. Защо искат да ме накажат след като някой не иска да играе?
   
  ..koni.., Мариана07, shiky и 3 други харесват това.
 2. MARV3000

  MARV3000 Ветеран

  Мислех, че който играе - печели, който не играе - не печели.
  Няма как да не си влизаш в играта, а да ти се минават нивата и да ти се играят евентите самички!!!!!!!!
  И всичко в играта е със съвсем незадължителен характер. Всеки си преценява какво от постоянните или от временните може и иска да изпълни!!!!!!!
  Може би целят да загубят редовните си играчи...
   
  ..koni.., -niksan-, Мариана07 и 2 други харесват това.
 3. -niksan-

  -niksan- Обсебен

  Моето мнение е,че се подиграват с старите играчи и тези който играят,всички временни задачи.
  Как мислете че се печелят звезди,като седиш под небето и чакаш да дойде август месец,от 5 до 13 август когато падат много падащи звезди всяка година,звездите сме си ги спечелили с много копане ,игра на временни задачи,дори имаше задачи който съм ги рестартирал по няколко пъти,с ЛГ и сам печелил от една задача по 200 звезди.На 94 ниво съм в фермата,244 ниво на острова.
  Всички руни съм отворил на дървото има в излишък 1260 звезди ,загубени звезди от последните 2 задачи,72 звезди,за това че съм играл задачите сме наказани да не взимаме звезди.от как съм станал 78 ниво не съм пропуснал и не е останала не изпълнена временна задача.От къде да изкарам звезди,като дори вчера,след пълнолунието приключих с последната задача в читалището.
  В читалището са останали последните най трудни селекции,на животни.Сега ще ви кажа какво правят господата немци,всички играчи от високите нива,ни качват на пътнически влак СОФИЯ БУРГАС ,а играчите с ниски нива ги качват,на експресния влак СОФИЯ БУРГАС. Играчите с високо ниво се намират на гара ПЛОВДИВ,а играчите с ниски нива тръгват от СОФИЯ,кой ще стигни първи в БУРГАС? Само че искам да,напомня че по време на пътуването,много играчи който пътуват в пътническия влак,ще слезнат и няма никога повече да се качат,на влак,тъка както БДЖ то загуби пътниците със скапаните вагони и лошото отношение към пътниците.Май целят да накарат старите играчи да слезнат от влака:cry:
  Сега при сметнах колко звезди мога,да изкарам още от неизпълнени,задачи в читалището,273 звезди,който за да ги взема ,трябва да имам поне 400 милиона пенита.Колко години му трябва,да играе човек за да изкара толкова много пенита?Тези звезди един сериозен играч ,ще ги изкара за 2 месеца от временни задачи,но сега просто никой няма да играе сериозно.Това че някой играчи имахме в повечко звезди,искахме да бъде въведено нещо което бихме ги използвали,да ги обърнем в банани,защо пускате теми за предложения,за нови руни и за други идеи,май по скоро е за да видят кое по точно да премахнат.
  Вече не трябва да участва ме ,в никакви анкетиxD.ИСКАМ ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ ЗВЕЗДИТЕ КАТО НАГРАДИ:)
   
  Последна редакция: 8.3.15
  черешка, pav26, wilma11 и 7 други харесват това.
 4. Kalina_A

  Kalina_A Активен автор

  Точно - и аз повече няма да участвам в анкетите. А това пък дето хората са давали пари за да играят отново куестовете заради звездите направо ме е яд и мен, тези не знаят дори как да развържат кесийте на хората. И сещаш ли се сега колко човека ще им играят тъпите задачи, дето нямат дори звезди? Ми знаеш ли пък как ще предам стока за 500 000мп за да ми дадат те 300то и 5 парфюма? Само ще ни накарат вече съвсем да не изпълняваме задачите.
   
  mell, wilma11, MARV3000 и още 1 човек харесват това.
 5. Doremi

  Doremi Старши болярин

  И аз в никакви анкети няма да участвам повече! Всичко се ползва против играчите. Тяхното или е алчност или безнадеждност да изкарват пари. Ще ти отнемат наградата, каквато и да е тя, която си си изкарал с труд. Що? Да не литнеш случайно в облаците. Тези куести сами ли се играят или някой си губи времето? Никакви анкети. Край.
   
  ..koni.., mell, wilma11 и 2 други харесват това.
 6. MARV3000

  MARV3000 Ветеран

  И не смея да си помисля какви промени по ПиТ ще изработят! Като ги видя през юни - ще емигрирам от играта!!!!!!!
   
  ..koni.., mell, wilma11 и още 1 човек харесват това.
 7. bayVasil

  bayVasil Знаменитост

  И двете е, сега ако добавят възможността да се отварят руните на дървото и с ЛГ няма да ма учуди, иначе за какво ще ги спират звездите от евентите;) Също така не ми се вярва да направят достатъчно блазнещи наградите от евентите, че да ги играем, без значение кой на кое ниво е;) С тая промяна БП си го набиха сами8)
   
  wilma11, [[Fermerkaa]], Valkaaa76 и още 1 човек харесват това.
 8. wilma11

  wilma11 Подрастващ автор

  БП - ВЪРНЕТЕ ЗВЕЗДИТЕ КАТО НАГРАДА ВЪВ ВРЕМЕННИТЕ КУЕСТОВЕ!!!!!!!!!!!!!!
  ЗАЩОТО няма кой да ви плаща дори и от ниските нива за изкачащите предмети - преосмислете си политиката за попълване на сметките си.
   
  ..koni.., feniks160, mell и още 1 човек харесват това.
 9. -niksan-

  -niksan- Обсебен

  Откак стана ВАРУМ,в фермата се въведоха толкова глупави небесни редове,един от тях е след като завършете задачата вълчо в съседство.Някой замислел ли се след като го активира колко точки ще спечели ,аз по добре да изям една баница ,черешов чийзкейк ,чанти от домати,който дават ТО.да добре е да има разни бонуси но когато не го използваш по предзначение да има и други точки който да дава,когато го активираш като повечето редове.Да ли не му плаща някой друг ,за да съсипи най хубавата игра,като направиш тъка че играчите,да ги накараш,да не е играят. Най сериозните играчи,да направиш така че,да не играят вече играта.:cry:
  В момента след като пуснаха селекция на хамелиони,пуснаха и 2 руни на дървото нови.
  За да ги активираш ти трябват 155 звезди,а като изпълниш новите два куеста който ше бъдат пуснати в читалището ще спечелите 120 звезди,за да изкараш тези звезди като предадеш продукция в тях се равнява поне на 80 милиона мъхнати пенита.Искам някой да ми обясни от къде да изкарам тази разлика от 35 звезди която се получава.Никой не се замисля как е произвежда това био лепило за едната задача,след като става за 44 часа,след като за да си построим по една такава работилница ще ни са нужни поне още по една седмица за да си съберем материалите.и кога ще вземем тези звезди като предаваме био лепилото.Просто БП. и немците си режат клона на който стоят.Има и други глупости в играта която не одобрявам като новъведения ,по не за мен който никога няма да играя защото са прахосване на мъхнати пенита за нищо,xD

  По добре ,да купува неща от пазара,който дават ТО,да ги ям :p.
  Да въведат играчите да избират наградите си,от временните куести,не искаш звезда като награда,взимаш по 1 милион на звезда ТО.Искаш банан место звезда:).
  Само баламосват играчите с този риф,представете си само колко глупости ще бъдат въведени,с което няма да ни изненадатxDxD.
   
  Последна редакция: 8.3.15
  черешка харесва това.
 10. xari_myri

  xari_myri Ветеран

  недеи се хаби да пишеш такива романи няма кои да те чуе,то германците си прават каквото искат,ноне и това което ние искаме, новия продуцент тотално обърка играта,споредмен нещо го стяга шапката,такаче според мен невиждам никакъв смисъл дасе оплакваме,защото играта стана изцяло комерсиална,както е тръгнала накрая ще трябва даси плащаме да играем
   
  Последно редактирано от модератора: 8.3.15
  fermer4eto77, ..koni.., MARV3000 и 3 други харесват това.
 11. mell

  mell Редовен

  ФАКТ е играта е комерсиална - на всички е ясно. Но аз искам да задам въпрос - защо никой от БП не се замисля, че без звезди във временните евенти, а само в постоянните /които са приключени докъдето може и стоят така от години/ и с мижавите награди /поне последните месеци са такива/ , почти никой няма да играе временните евенти и съответно да дава реални пари на БП? Така че в крайна сметка пари за БП няма, а ние ще се :D последни!
  Аз лично в бъдеще няма да участвам в анкетите на БП и няма да играя временните евенти , ако не върнат звездите като награда.
  Предлагам да организираме подписка с искане да се върнат звездите като награда във временните евенти, която да изпратим на мениджъра.
   
  MARV3000, sm0uk3r71, ..koni.. и още 1 човек харесват това.
 12. Торнадо73

  Торнадо73 Пазител

  няма значение важен е лозунгът да кандидатираме Варун за президент,хехехехееееее