За промените в звездите....

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от 0246 на 6.3.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. 0246

  0246 Обитател

  На това вашето му се вика "`де го чукаш, `де се пука" - след всичките анкети и стотиците мнения на играчите, не стига, че не дадохте банани, ами взехте, че и спряхте и звездите o_O

  Само за сведение, с тея тъпите постоянни куести в читалището имам 19 страници неприключени куести, които или не мога, или не си струва да играя. Честно казано, добре, че е виртуална игра това, защото ако беше наживо, с тея тъпи решения, еволюцията щеше да ви е отсвирила (визирам хората, които наистина ги взимат тези решения, а не българските им помагачи - уточнявам, за да няма обидени после)
   
  Doremi, shiky, MARV3000 и 2 други харесват това.
 2. milenkata5050

  milenkata5050 Стажант

  От много умници, дето рИваха колко много звезди имат - това е резултата!
  Да продължават - да ни ги изнулят, за да се даде шанс на ниските нива!
  Ненаплакали се
   
  shiky, mell и bayern66 харесват това.
 3. 0246

  0246 Обитател

  Аз мисля, че проблемът идва от факта, че едно им се говори, но друго разбират. Или друго искат да разбират. Така че, твърдя, че проблемът не е в тези, които се оплакват.
   
  MARV3000 харесва това.
 4. baiete

  baiete Болярин

  Тия дето рИвем не сме виновни , че не сте играли евентите да натрупате звезди :mad:. Не си спомням да си играл/а/ вместо мен и да си ми ги събирал/а/ та да ми се оглеждаш у зВесдите . Имаме желание нещо да се случва с тези звезди я да се разменят за банани , я за жетони от Ренцо или нови руну и т.н. ако разбираш за ко ти думам . :p . Нали не смяташ , че тези които сме натрупали звезди трябва да седим да чакаме да стигнеш нашето ниво ми ние да спрем играта барем смогнеш с звезд то с бананите същото има играчи които и бананите съм и в излишък да ме чакат да ги стигна ли ? Копай и изпълнявай задачи и ти ще имаш да не мислиш , че при мен са по смислени задачите в читалището xD
   
  MARV3000, AIDA_78, Valkaaa76 и 2 други харесват това.
 5. milenkata5050

  milenkata5050 Стажант

  Аз съм на 96 ниво с 2600 звезди. И 220 банана.

  Поздрави
   
  baiete харесва това.
 6. baiete

  baiete Болярин

  Ок честито ! ;) Тогаз що пишеш тез глупости няма ли да си доволна да ги разцъкаш :) . И от мен поздрави и приятна игра !


  Как ще ги получават като седат и гледат или не играят временните куестове няма как да стане . Освен ако не ги задължат от БП xD
   
  Последна редакция: 6.3.15
  MARV3000, Valkaaa76 и черешка харесват това.
 7. mell

  mell Редовен

  Направо онемях - нито звезди , а още по-малко банани. Без звезди не знам как ще се продължава напред - 1 звезда на едно ниво , т.е. за да придобия 300 звезди ми трябват 300 нива х 25 милиона точки опит -не мога дори да ги пресметна.
  Ако някой от БП има стратегия /изпробвана и на практика в играта/ как се получават 300 звезди при искани за ниво 25 мил ТО - МОЛЯ ДА СПОДЕЛИ , защото само с постоянни куести от читалището НЕ става на практика - ама никак не става
  И при мен има доста куести неприключени в читалището - все пак не всички играят от повече от 1година -за да имат натрупани звезди. Играя всички куести - и постоянните и временните, но пак съм до никъде със звездите, така че за мен това решение е меко казано отчайващо и обезкуражаващо да продължавам да играя.
  Абсурдно решение от страна на БП. И наградите във временните куести не са чак толкова добри , а след липсата на звезди не си струва да се започват - хиляди бройки , много ресурси - безумни количества продукти и/или растения и животни, супер торове и супер храна. А аз единствено искам да играя и да се забавлявам, но не с денонощно "копаене" без покритие от страна на наградите в куестите.
  ВЪРНЕТЕ ЗВЕЗДИТЕ КАТО НАГРАДА.
   
  Doremi, panairi, shiky и още 1 човек харесват това.
 8. -.kiki12345.69-

  -.kiki12345.69- Обитател

  И аз ,както много други играчи (мисля)имат нужда от звезди.Какво му се чудят немците да направят така че който иска да разменя звездите за з.банани или гулдени бройките да си определят те и който както си реши
   
  shiky харесва това.
 9. черешка

  черешка Старши болярин

  Звезди за банани или някоя готина руничка ще бъде супер опция. :p
   
  shiky, ..koni.., Мариана07 и 3 други харесват това.
 10. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Напълно разбирам недоволството ви и съм съгласна с повечето от вас. Звездите няма да бъдат премахнати като награда, те ще продължат да участват в постоянните куестове, които се пускат. Премахнати са само от временните събития и евенти.
   
  Мариана07, Valkaaa76 и черешка харесват това.
 11. xari_myri

  xari_myri Ветеран

  нее лошо дати занулят твоите звезди и банани чекато гледам колко много имаш маи нети трябват,междодругото маи малкоси преовеличила с броикитеxDxDxDxD
   
 12. milenkata5050

  milenkata5050 Стажант

  http://prikachi.com/images.php?images/952/7964952q.png


  Даже съм ги намалил. Не знам на кого какво доказвам. Ей такива скапват играта с гирултии.

  Кажи едно извинявай
   
 13. [[Fermerkaa]]

  [[Fermerkaa]] Посланик

  Мдаааа, аз съм за! :p
   
  ..koni.., Valkaaa76 и черешка харесват това.
 14. -.kiki12345.69-

  -.kiki12345.69- Обитател

  Могат да намерят начин хората със многото звьоздачки да си ги пласират.-Една от причините да играя временните беше звездите а сега какво остава при мен във читалището селекциите и новите със животни и дървета дето ги НЕМАМ.Както се казва на печелившите ЧЕСТИТО.
   
  shiky, MARV3000, mell и 2 други харесват това.
 15. AIDA_78

  AIDA_78 Главен болярин

  Всеки път ме изумяват идеите на "големите глави". Направо не мога да повярвам, че се направи нещо срещу ниските нива /казвам го с цялото си уважение към всички, които се борят с началните нива/, просто до сега всячески се ухажваха начинаещите. Сега какво следва? Ще измислят начин да си изхарчим натрупаните звезди, ще копаме после месеци за звездичка на ниво и ще се молим да ни пуснат някой постоянен куест?! Тези умници защо си мислят, че търпението ни е безгранично - понякога хората осъзнават, че някои от навиците им са вредни и се отказват от тях! :)
   
  wilma11, shiky, MARV3000 и още 1 човек харесват това.
 16. ..koni..

  ..koni.. Редовен

  По мое скромно мнение звезди се трупат от временните евенти. Аз играя от пролетта на 2013г. не си спомням да съм пропускала събитие. На дървото имам качени 3975, а в запас държа 150. В читалището ми седят предимно куестите със селекции. И да ги приключа, няма как да наваксам годините, в които не съм играла.
  не беше много честен подход от страна на БП това с анкетите, да разберат какво-що и да го използват срещу играчите. И това с изравняването между нови и стари играчи е излишно. да се съсредоточат върху нещо друго, например менторството 8)
   
  Doremi, shiky и MARV3000 харесват това.
 17. Doremi

  Doremi Старши болярин

  Е, не можах да се стърпя да не пиша. От години гледам как се „мачкат“ играчите на високите нива. С какво са заслужили това, моля?
  „В момента има голяма "звезда пропаст" между играчите, които взимат всички звезди от временните събития и тези, които не играят събития или частично участва в тях“. Естествено. И между мен и децата ми има възрастова разлика. Е, какво от това? Като си извървят пътя, ще стигнат моите години.
  А който не бил играл временните куестове – ами те не са задължителни, от какъв зор ще се наказват играчите, които ги играят! Да ги сложат тогава не във временни, а в постоянни, ето така вече ще се даде шанс и на малките нива да си спечелят звездите.
  Постоянно се измислят простотии, които не само дразнят играчите, които толкова години са останали верни на играта, въпреки всичко, ами и предостатъчно се излагат. Излагат се! Вместо да стимулират играчите с награди, които са достижими, за да им се играе, те точно обратното правят.
  На високите нива са нещо като пенсионери ли? Дали каквото дали. Не стига, че толкова трудно се минават нивата, след 90 ниво трябва да се дават пропорционално на точките опит звезди дори, а не само по 1.
  Всеки път изпаряват и малкото ми останало желание за играта. Това е. И май ще досъсипят хубавата игра.
  „Искаме да ви уверим, че сме наясно с вашите отзиви и мнението ви по две нови промени.“ – ами не, съвсем не сте наясно!
   
  shiky, MARV3000, wilma11 и 2 други харесват това.
 18. Мариана07

  Мариана07 Старши болярин

  И аз се надявах на звездите от този и предните евенти, но уви - нищо. От постоянните куестове вземам все по малко, тъй като останах със селекциите - последните задачи, няколко производства, които ги нямам (като например бижутата) и куестовете от бахамата и пълнолунието, за които нямам отворени статуи за едното и недостатъчно време и наличност на продуктите за другото.
  Ако не искат да ни ги дават на временните евенти, да ни ги дадат да си ги произвеждаме в мелницата - знам че идеята е абсурдна и на 100% неосъществима, но поне ще си произвеждаме звезди толкова колкото ни трябват, вместо да чакаме и да се надяваме от временните куестове и евенти. Може например звездите които не се дават от даден евент, да ни разрешат да си ги смелим във мелницата:
  Евент от 5 задачи с по три условия (сребро, злато и диамант) - всичко прави 30 звезди, които може да си смелим във мелницата от звезден прах и блясък, които да изкачат от полетата по време на евента, като за една звездичка ще ни трябват 2 бр. звезден прах и 1 бр. блясък. След края на всеки временен куест или евент опцията за мелене на звезди може да се затвори и да се отвори на следващото събитие.
   
  черешка, wilma11, shiky и още 1 човек харесват това.
 19. Valkaaa76

  Valkaaa76 Знаменитост

  Това ми харесва!
   
  shiky харесва това.
 20. Kalina_A

  Kalina_A Активен автор

  Над 100 ниво съм и имам 500 звезди в запас, само защото не съм отворила вс руни. А не съм отворила вс руни, щото са безсмислени! Пазя си звездите за рифа или ако измислят нещо по-умно и то какво измислиха - с родилни мъки, пънаха се, пънаха се и вместо да измислят нещо ИНТЕРЕСНО, за което да използваме звездите си, решиха да ги спрат. Гениално! Не играя всички евенти, защото не виждам стимул да губя по 2-3млн то на ден. Виж, ако имаше нещо наистина хубаво, за което да си използвам звездите - щях да играя евентите и да прежаля точките. При това положение тотално се губи и малкото ми интерес към временни евенти.

  Измислете начин да направите играта по-интересна, а не да правите играчите по-ограничени!

  П.С. Вече и аз се убедих, че в анкетите не бива да се участва. След анкетата "Кое мини събитие предпочитате?" пуснаха събитието, дето беше само с 1 глас. Един-единствен! https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Анкета-3-Кое-мини-събитие-предпочитате.11272/ А за звездите имаше толкова хубави предложения и идеи и накрая какво - няма да има повече звезди.
   
  Последна редакция: 7.3.15
  Торнадо73, Doremi, panairi и 3 други харесват това.