За наградите от Седемте дни на Вси Светии

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от бяла_мечка на 26.10.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

ПРОБЛЕМ ВЕЧЕ НЯМА
    Чакаме за компенсацияxDxDxD.

2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

не е извършено плащане от 10 лг, проблемът беше визуален и вече е отстранен.

3. uncleRex

uncleRex Кандидат за признание

За световен мащаб не знам, но за национален мащаб, много сме ги чували така да се оправдават.Ех ако всички си подаваха оставките като сгафят..... , но това не е по темата...:)

4. -fabulousss-

-fabulousss- Подрастващ автор

Аз също имам проблем с втория подарък , не ми го даваше цял ден за отваряне , сега ми иска 10 злато да го отворя??? Страхотно. Защо не предадете на екипа си че работата с тия календари винаги се проваля. Да вземат да измислят нещо друго на тяхно място . Всеки път гафове . Чак да ти писне вече ...

Иначе това ми е ID-то : 11468090

5. pif4o31

pif4o31 Прохождащ

специалния подарък е 100 % то аз се прецаках и го отворих сега, не се научих значи

6. tani1980

tani1980 Полубог

След като специалният подарък е 100 % ТО задължително ли е да го отворим днес или може да го оставим за утре? Колко часа ще е действието на тези !00% и за цялата ферма ли ще важат?

7. [Ghost_Rider]

[Ghost_Rider] Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей
    Специалният подарък може да бъде отворен когато и в който ден пожелаеш до края на календара.
    Времето на бонуса е 24ч и важи за цялата ферма.

8. tani1980

tani1980 Полубог

Благодаря много, това е хубаво че не е задължително да го отворя днес.

9. pras4oeood

pras4oeood Стажант

Аз също платих 10 лалогулдена преди да разбера,че има проблем, ID 11564291 Моля за проверка и компенсация,

Сега виждам,че лалогулдените ми са върнати,Благодаря!

Последно редактирано от модератора: 29.10.15
  10. -fabulousss-

Извинявам се че пак пиша , но при мен проблема не е оправен . Сега трябва да платя 10 ЛГ за да отворя подаръка или ще ми се начисли след няколко дена? Защото така спец. подарък не се отваря? Ще се провери ли проблема или пак да се разочароваме ?

11. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Проблемът с подаръка беше отстранен в 11,11 ч. предиобед. Подаръка можеше да се отвори до полунощ.

Спец.подарък може да се отвори само при отворени три преди него.

12. -fabulousss-

Моля те не ми обяснявай кога може да се отвори третия , не съм тъп че да не мога да го разбера . Тъпите ви бъгове пак продължават и когато неможете да се справите с тях , пак излизате с тъпите извинения и кога било можело да се отвори и кога е оправено. МИЛА аз съм го помпил тоя подарък цял ден и сега пак ще кажеш че не съм влизал в играта. Като аз стоя постоянно логнат в 2 ферми . Така че как може при едната да го обера а другата да ми даде грешка? И след като съм ти писал ми го отвори а не ми казвай кога е можело . Или трябва да се мина с 10ЛГ за тъпите саксии или пак ще изгледам поредния бъгнал календар да минава и аз да го пропусна дори и частично ....

gevre4e харесва това.
  13. gevre4e

gevre4e Стажант

искам да попитам няма ли да има някаква компенсация за втория подарък , тъй като мога само по един път да влизам на ден(работя) , когато бях в играта ми изписа че не мога да отворя втория подарък , нямам и ЛГ ! Сега не мога да си отворя големия подарък Играч: gevre4eID: 33522148

14. gevre4e

gevre4e Стажант

ето това е готин тип , евала ,,,
    Надявам се, че не са толкова тъпи и ще начислят на всички втория подарък ! Споко...

15. -fabulousss-

gevre4e Честно казано вече съм го отписал тоя календар. Аз си знам че има ли такова събитие с такива подаръци винаги ще има бъг и администраторите вместо да помогнат те се реват как ние сме виновни и всякакви такива оправдания. Свиквай и ти и не се притеснявай че си изпуснал . Голяма работа , и без това няма да има компенсация , да оберем квото можем от календара пък другото ....

gevre4e харесва това.
  16. bi_na

bi_na Стажант

ID: 15594501 -Имам въпрос : защо не ми се начисли + 1 бонус за реколтата - 36 часа , а остана само комбайна от 36 часа?????

17. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Аз го виждам активен до 2015-11-03, 03:39:54
    В лентата с бонуси в ляво е 4-тото кръгче.