За менторинг системата

Discussion in 'Архив на Помощ' started by staneli, Sep 6, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. staneli

staneli Старши болярин

Искам да попитам защо се случи така, че след дъъъъъълго чакане да ме одобрят за ментор /подадох заявка час след като стартира в БГ, вече и аз не си спомням колко време мина и кога всъщност беше/ вчера случайно гледам, че пак ме подканят да учасвам в менторинг системата???? Сякаш въобще не съм кандидатствала и отново натиснах бутона "участвай". Да ме пита човек що, като туй чудо вече си е набавило вече ментори и повече явно не му требат!!!
    Може ли малко яснота по случая? Това гледам става и с още 3 мои акаунта.

И въобще кво се случва с това менторство - приемат ли се нови членове, не се ли приемат? Кой може да ми отговори?

Last edited: Sep 6, 2015
  2. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

В края на седмицата всички неодобрени все още заявки са били изчистени. За сега нямаме повече информация по въпроса, в следващите дни очакваме да получим и ще ви пишем отново.

3. staneli

staneli Старши болярин

А защо са изчистени след като един от критериите беше по-ранна дата на кандидатстване? Мътна Индия, голям казус, голяма нещо. Аз до сега един смислен отговор не съм получила за това менторство и едва ли ще получа някога, за съжаление.

4. zwezdi4ka

Както казах нямаме информация защо е направено. Веднага щом получим отговора ще ви пишем.

5. desi232

desi232 Посланик

а от кое ниво има шанс да бъдем ментори

6. zwezdi4ka

По принцип след 40 ниво. Но в одобрението за ментор участват много фактори, един от които е нивото на акаунта. Акаунтите се класират според съвкупност от няколко фактора (ниво, развитие на акаунта, активност и др.) и на определен период се одобряват няколко от натрупаните заявки. По принцип по 1000 ментора на седмица.

7. desi232

desi232 Посланик

значи имам шанс,за една година стигнах до 82 ниво и всеки ден съм активна в играта

8. milkoga1

milkoga1 Господар

Накрая знаете ли,всички ще станете ментори,ама няма да има пиленца.

stefi and lion8080 like this.
  9. desi232

desi232 Посланик

все ще има и пиленца хахха няма страшно,ферми фантоми колкото искаш:p

10. milkoga1

milkoga1 Господар

Дано си права,аз обаче се съмнявам,че после ще се получи обратния ефект и ще липсват пиленца.

11. desi232

desi232 Посланик

е не се отчайвай все ще се намери някой нов играч ;)

12. bayVasil

bayVasil Знаменитост

Цялата далавера от менторството е да вземеш дракона, а за да стане това ти трябват активни пилета иначе е много трудно и бавно, за да си сигурен че са такива има начин (не съм сигурен дали е променено, защото не съм ментор) да си хващаш почти на 100% твое пиле и така за няколко дена си готов, а след това дали ще си ментор или не ти дреме на .........;)

13. milkoga1

milkoga1 Господар

Мен и сега не ми дреме.То от толкова врява и изминало толкова време ми се отщя,ша мина и без менторство....xD

14. xari_myri

xari_myri Ветеран

многоми е чудно за какво се натискате да ставате ментори,няма никаква далавера в тая работа,тоняма толкоз пилета че дастигнат за всички кандидат ментори:):)

fermer4eto77 likes this.
  15. iwaniwaniv

iwaniwaniv Стажант

Далавера няма, ама поне от магазина на ментора могат да се вземат някои по ценни неща - супер тор, супер храна, супер приятел и разни други работи.

16. p_janeta

p_janeta Старейшина

Нямам представа какви са им критериите, но аз съм на 102 ниво, играя редовно и съм се записала веднага след като отстраниха бъга при регистрация в системата, тоест веднага след пускането и за България. Все още не съм влязла и не се надявам. И за мен дракона е най интересното и затова предложих на високите нива да ни се разреши да го вземем от Ренцо.

17. staneli

staneli Старши болярин

Май менторинг системата се отприщи xD - одобриха ме преди малко за ментор, хай да ми е честито :p тепърва ще се боря за пилета.

Хайде и друг да се похвали.

Eli1200 likes this.
  18. pineapple87

pineapple87 Майстор

И при мен се отприщи. Чак не повярвах при одобрението. Сега трябва да почна да го разучавам.

Eli1200 likes this.
  19. bayVasil

bayVasil Знаменитост

Минавам и аз да се похваля, много приятно се изненадах като прочетох совата преди малко:) Честито колеги

Eli1200 likes this.
  20. slaveiche

slaveiche Стажант

ураааа,и аз съм вече ментор-петел!!!

Eli1200 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.